deninho Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 Γνωρίζει κανείς κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να μου βγάλει τη μερική παράγωγο μιας συνάρτησης ως προς τη μεταβλητή που θέλω; Γιατί το να παραγωγίζεις 6 συναρτήσεις 4 φορές τη κάθε μία (ως προς κάθε μεταβλητή), είναι ολίγον τι βαρετό και λίαν χρονοβόρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Μάϊος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 μία λέξη...mathematica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 η αλήθεια είναι πως δεν την είχα σκεφτεί τη συγκεκριμένη επιλογή, αλλά σκεφτόμουν κάτι προς το free ή open source Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 αναλυση 2??μεχρι 3 μεταβλητες μου εχει κατσει εμενα... υπαρχουν και χειροτερα lolololol\\αγγαρεια λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Πυρηνική φυσική και στοιχειώδη σωμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 δεν θελω να ξερω τι ειναι. . . . . μου φτανει το δικο μου λουκι................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Mήπως το Derive?Είναι 30 trial από ότι θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Ωραίος ρε kreach Κάνει και καλή δουλειά λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω τελειώσει με το εργαστήριο, οπότε δε θα μου χρειάζεται μετά το πρόγραμμα Να'σαι καλά, μου έλυσες τα χέρια (γτ μου γκρινιάζανε ότι δε βάζω σφάλματα στα εργαστήρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Μάϊος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 ΣΕΜΦΕ εισαι deninho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 ΕΚΠΑ, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Φυσικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 4, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 :OT:γεράκη είσαι ΣΕΜΦΕ? Η σχολή είναι καλή ?deninho πώς είναι το ΕΚΠΑ ? Σκέφτομαι για το μαθηματικό.Είμαι Γ Λυκείου και τελειώνω σε λίγο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Μάϊος 4, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 έχω τελειώσει ΣΕΜΦΕ-κατεύθυνση Φυσικού. Τώρα εγώ θα σου πω ότι ΣΕΜΦΕ είναι απείρως καλύτερη από φυσικό (+ότι έχει πτυχίο ΕΜΠ) και ο άλλος ότι το φυσικό είναι απείρως καλύτερο από ΣΕΜΦΕ. εγώ πάντως είμαι πλήρως ικανοποιημένος τόσο από τη σχολή όσο και από το όνομα που έχει αυτή και οι καθηγητές της στο εξωτερικό και η κύρια διαφορά της από το φυσικό κατ'εμέ είναι ότι εστιάζει σε αυτό που λέει ο τίτλος της: εφαρμοσμένα μαθηματικα + εφαρμοσμένη φυσική, δηάδή δεν αναλίσκεσαι μόνο στη θεωρία, άλλα την εφαρμόζεισ σε cutting edge τεχνολογίες.μιλάω τώρα για την κατεύθυνση του Φυσικού της ΣΕΜΦΕ, αλλά από συμφοιτητέσ μου ξέρω ότι αντίστοιχα ισχύουν για την κατεύθυνση μαθηματικού. εν ολίγοις, από το να πας στο ΕΚΠΑ, στη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 4, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 το matlab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 4, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 το matlab?Το matlab δεν κανει αυτο που θελει νομιζω !!Απλα κανει προσεγγισεις και αν το κανει πρεπει να εκφρασεις ολη την συναρτηση με διαφορες τεχνικες....Οποτε χρησημοποιεις το Μathematica και τελειωσες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.