AGRIMI Μάϊος 6, 2008 #21 Μάϊος 6, 2008 μόνο τον επεξεργαστή μπορείς να αυξομειώσεις μέσω της μητρικής όλα τα άλλα από fancontroller
Dem Μάϊος 6, 2008 #22 Μάϊος 6, 2008 να ρωτήσω κάτι...έχω συνδέσει τους 3 120άριδες με τα molex του τροφοδοτικου και τα κίτρινα καλωδιάκια τους στο motherboard, και βλέπω τις στροφές... αλλά δεν αυξομοιώνοντε. μήπως πρέπει να τους αποσυνδέσω απ το τροφοδοτικό τελείως??? δεν θα παιρνουν ρευμα τοτε και δεν θα κουνιουνται καθολου φυσικα....αλλα θα εχεις 0 θορυβο ότι σου πε ο ΑGRIMI ισχυει... Αλλά μπορεις με τα μολεξ να τους κανεις να παιξουν στα 5V ή 7V μονιμα ή Αν θελεις μπορεις να βαλεις και ενα διακοπτακη να αλλαζεις τα volts και κατα συνεπεια και τις στροφες των fans Δες εδώ http://www.silentpcreview.com/article6-page1.html http://www.ocforums.com/showthread.php?t=372297 Ποιους πήρες τελικα? Έτσι όπως ειναι τωρα κανουν λιγοτερο θορυβο απο του 12αρηδες ΤΤ ??
lefteriz Μάϊος 6, 2008 Author #23 Μάϊος 6, 2008 Ακόμα δε τους άλλαξα... απλώς είδα στο μguru της ABIT οτι εχει δυνατότητα για καθε ανεμιστήρα να ρίχνει την τάση σε κάθε ανεμιστήρα... ανάλογα με την tempη σκέψη να πάρω ένα fan controller των 30 ευρώ και να συνδέσω εκει τους ανεμιστήρες;...
Dem Μάϊος 6, 2008 #24 Μάϊος 6, 2008 Ακόμα δε τους άλλαξα... απλώς είδα στο μguru της ABIT οτι εχει δυνατότητα για καθε ανεμιστήρα να ρίχνει την τάση σε κάθε ανεμιστήρα... ανάλογα με την tempη σκέψη να πάρω ένα fan controller των 30 ευρώ και να συνδέσω εκει τους ανεμιστήρες;...Mε το mguru μπορεις να καθορισεις την ταση του καθε fan αναλογα με την θερμοκρασια που επισης οριζεις εσυ,αν θελεις μπορεις να αυξησεις τερμα τα ορια των θερμοκρασιων αλλαγης των volts απο τα fan, π.χ 100 c που δεν θα φτασει ποτέ και στην ουσια να δινεις όσα volts θελεις στα fans παντα ανεξαρτητα απο την θερμοκρασια κτλ όλα αυτα όμως εφοσον τα fans ειναι συνδεμενα στην m/b με τετραπινα.αλλιως fan controller ή το 5-7-12 volt modΑν ειναι να πάρεις fan controller παρτο πριν παρεις τα άλλα fans μπας και σε ικανοποιησει ο θορυβος που θα κανουν σε λιγοτερες στροφες απο αυτα που ήδη εχεις.
lefteriz Μάϊος 6, 2008 Author #25 Μάϊος 6, 2008 thanks!! θα ψάξω το μGuru οπως και το speedfan (?) να δω αν μπορεί κάτι να γίνει με αυτά και θα επανέλθω. οι ανεμιστηρες είναι όλοι συνδεδεμένοι πάνω στη μητρική και βλέπω τις στροφές τους κανονικά.... αλλιώς προτιμώ να καταφύγω σε ενα fan controller
spdrosin1416003315 Μάϊος 20, 2008 #26 Μάϊος 20, 2008 i agree από τους πιο αθόρυβους και σίγουρα δεν είναι 28dbKι εγώ συμφωνώ. Πάρα πολύ ήσυχος, αλλά καλά για ποιο λόγο να αναφέρουν περισσότερα dB από την πραγματικότητα; Ποιος ο λόγος, αφού δεν τους συμφέρει. :wassat:Κι εγώ έχω το Thermaltake Kandalf (ξαδέρφι του Armor) και ο μπροστινός κάνει πολύ θόρυβο πλέον. Σκέφτομαι για το Silenx Ixtrema Pro 120mm να δω τί λένε γιατί πολλά ακούγονται (και θετικά και αρνητικά) αλλά ίσως χτυπήσω και Coolermaster Silent Blue Led 120mm TLF-S12-EB .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.