submarine1981 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 Καλήμερα σε όλους.... έχει δοκιμάσει κανεις να τρέξει το sh3 σε 64bit vista ή xp?:cry: Εμένα δε μου παίζει λέγοντας οτι και καλα δεν δουλεύει σε vista. Αλλά πιστευω οτι υπάρχει τρόπος να παίξει. το έχω ψάξει πολύ και δε βγάζω άκρη Ξέρει κανεις τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Το περιεργο ειναι οτι επειδη εχει starforce δεν μπορει να δουλεψει καλα στα Vista 64 το γνησιο παιχνιδι...οποτε καταλαβαινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Μάϊος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Ναι κατάλαβαινω τι ενοείς....αλά αν κάνω κανένα update στο starforce θα γίνει τιποτα άραγε? η θα κανω καμια πατάτα και δε θα ΄τρέχει τπτ μέτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Το Starforce σημαινει πολλα προβληματα και εχει καταργηθει εδω και καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Μάϊος 1, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Α τόσο καλα.... Με βλέπω να βάζω διπλό λειτουργίκο σήμερα:rant: κριμα πάντως να μην βγάζει η ίδια η εταίρια του sh3 κάποιο patch ώστε να τρέχει σε αυτους που έχουν 64bit συστήματα. Τι να πω.... Ευχαριστω για την βοήθεια kallileo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Οχι ρε μπορεις να το τρεξεις αλλα οχι με παρανομια δηλαδη χωρις το starforce...Να μην το προχωρησουμε και αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Μάϊος 1, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 οκ. δες λίγο τα pm σου plz.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.