Jump to content

Ανοιχτόμυαλη διδασκαλία

Petrossortep

Recommended Posts

Η φέτα ήταν, όπως και όλα τα τυριά σε "παγωμένη" μορφή.

Τα σιχαίνομαι.

Στο λέω, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν ήταν τόσο εύπλαστος ο άνθρωπος, θα είμασταν πλαστελίνες.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Αν η φετα ηταν το μονο γευμα στην διαθεση σου θα εκανες κ@λοτουμπες στην οψη της.

Ο εγκεφαλος προτιμα, το περιβαλλον επιβαλλει.

Επιμενω στην σπουδαιοτητα του περιβαλλοντος χωρις να μειωνω τις ατομικες ιδιαιτεροτητες.Αν υπαρχει καποια ερευνα που να εξηγει βαση γενετικης προτιμησης την αποστροφη των ανδρων θα ηθελα πολυ να την δω.

lol καλά' date=' κάτσε εσύ να τον φας για να σε λένε άντρα. Εγώ προτιμώ να μην τον φάω και ας έχουν οι άλλοι αμφιβολίες για μένα :hehe:[/quote']

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: μιλάμε έλιωσα έριξες τρίποντο από την σέντρα

περα απο την off-topic διαφωνια μου με το gznp,εξακολουθω να μην καταλαβαινω-ή μαλλον να μην μου εξηγει κανεις- πως σχετιζεται η αποδοχη των ομοφυλοφιλων σαν "ιδιαιτερων" ανθρωπων (και οχι ανωμαλων) με την μοιραια επερχομενη ηθικη παρακμη και διαφθορα που λετε.Ειμαι τοσο κοντοφθαλμος!

Για μένα δεν είναι μόνοι οι ομοφυλόφιλοι, είναι όλος αυτός ο τελευταίος ουμανισμός κάπως "ύποπτος". Αλλού γυρνάμε το κεφάλι, αλλού όμως "αχ τι τραβάνε οι κακόμοιροι οι gay".

Είναι σα να έχουμε λάθος προτεραιότητες σαν κοινωνία.

μα δεν ειπε κανεις οτι το μειζον προβλημα της ανθρωποτητας ειναι οι ομοφυλόφιλοι οταν 2 δις ανθρωποι πεθαινουν της πεινας.

Ξερεις, ο ουμανισμός θελει να ενδιαφερομαστε κυριως για αυτους.Οταν ομως ο "σταρχιδισμος" στην κοινωνια που ζουμε(και οχι στην φαινομενικα μακρινη της Αφρικης) ειναι κυριαρχη αντιληψη ειναι καπως να λεμε οτι ασχολουμαστε με τους gay και τις παραξενιες τους

Υποκριτες ειμαστε gznp,τιποτα περισσοτερο.

Την ιδια απεχθεια θα επρεπε να δειχνουν και οι γυναικες για την γυναικια ομοφυλοφιλια.(μαλλον οχι ε?)

Εχμ..:wassat: θεωρείς ότι δεν την δείχνουν; Δε μιλάω για τα βλαμένα τα κοριτσάκια που κάνουν ότι τους κατέβει στο ακατοίκητο. Με 2-3 φίλες μου, που το συζήτησα πάνω στην πλάκα :whistle2: μου είπαν "εσύ θα έκανες κάτι με άντρα? Έτσι δεν μ'αρέσει η ιδέα να κάνω κι εγώ κάτι με γυναίκα"

Φυσικά, το στατιστικό μου δείγμα είναι αστείο για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα, αλλά (θέλω να) πιστεύω ότι προς τα εκεί κινούνται οι περισσότερες κοπέλες

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αδόλφος Χίτλερ!!

Αυτός ο μεγάλος οραματιστής ήταν ο πρώτος που διέγνωσε το σιχαμερό πρόβλημα των ομοφυλοφίλων, στέλνοντας τους στα στρατόπεδα εξόντωσης !!

Σε ένα πλανήτη που:

Άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα

Άνθρωποι πεθαίνουν από τις επιδημίες που γιατρεύονται με 1 Ευρώ

Άνθρωποι είναι πειραματόζωα των φαρμακευτικών

Συμφέροντα οδηγούν χώρες του "τρίτου" κόσμου σε συνεχείς συρράξεις και αιματοχυσίες

Γονείς βιάζουν και σκοτώνουν τα παιδιά τους (αούστρια)

Η κοινωνική αδικία και οι ταξικές διακρίσεις έχουν ξεφύγει σε επικίνδυνα επίπεδα

Η ζωή των πολλών εξαρτάται από τις αποφάσεις πολύ λίγων

και η λίστα συνεχίζεται κάθε φορά που κάτι θυμάμαι

οι gay το μόνο που φαίνεται πως σκέφτονται, είναι το ότι είναι ΟΙ αδικημένοι και εννοείται πως το μόνο που θα έπρεπε να νοιάζει εμάς, τους "ρατσιστές" που δεν τους χωνεύουμε, είναι ότι τους "στερούμε" τη σεξουαλική τους ελευθερία.

Άλλοι πεθαίνουν κι άλλοι ψάχνουν τη σεξουαλικότητά τους.

Αυτό με ενοχλεί.

Κάτι παρόμοιο σκέφτομαι και εγώ gznp. Με προβληματίζει δε ιδιαίτερα ότι οι ΜΚΟ και τα ιδρύματα που προωθούν τα μειονοτικά διακαιώματα, ιδίως των εθνικών μειονοτήτων, είναι οι συνήθεις ύποπτοι.

Θα θυμάστε οι περισσότεροι το βιβλίο βιολογίας και την προπαγάνδα πάνω στα μεταλλαγμένα.Καθώς επίσης και τις διαδηλώσεις στα Σκόπια που απ'ότι άκουσα στο mega είχαν οργανωθεί από 30 ΜΚΟ. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο υποψιασμένοι στο σύγχρονο κόσμο με τα πάσης φύσεως κινήματα. Το χρήμα είναι σε λίγα χέρια και η επαναστατική(; )-ριζοσπαστική(; ) δράση θέλει πόρους. Ο νοών νοείτο. Νομίζουμε ότι τις επαναστάσεις τις κάνει ο λαός για να ανατρέψει μια καταπιεστική γι'αυτόν κατάσταση, αλλά από πίσω συνήθως βρίσκονται άλλοι που τον ξεσηκώνουν και τον οργανώνουν για να φέρουν τη δική τους τάξη πραγμάτων.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αδόλφος Χίτλερ!!

Αυτός ο μεγάλος οραματιστής ήταν ο πρώτος που διέγνωσε το σιχαμερό πρόβλημα των ομοφυλοφίλων, στέλνοντας τους στα στρατόπεδα εξόντωσης !!

Μην ανησυχείς. Οι σύγχρονοι "ανθρωπιστές" είναι χειρότεροι και απ'αυτόν.

Πάντως έχουν το ίδιο όραμα. New World Order= Ένα κέντρο δύναμης για όλον τον πλανήτη, λίγες μεγάλες εταιρείες για ολιγοπωλιακό έλεγχο των τιμών, απελευθέρωση αγοράς εργασίας για τόνωση ανταγωνισμού και πτώση μισθών, θάνατος της οικονομικής ανεξαρτησίας των ανθρώπων με σκληρή φορολόγηση των μικρομεσαίων, έλεγχος της ανθρωπότητας από υπερκράτη τύπου Ε.Ε που θα διοικούνται από τεχνοκράτες και θα νομοθετούν υπέρ των μεγάλων(δες θέμα πατεντών software και Ε.Ε όπου ξεσηκώθηκαν οι μεσαίοι επιχ. κατά της Ε.Ε) εν ονόματι της προόδου(όπως αυτοί την εννοούν).

Ο Πούτιν, από την άλλη, αποκήρυξε τον μονοπολικό τους κόσμο. Για να δούμε τελικά τι θα βγει.

Δεν μπορουμε ομως να παραβλεψουμε την προσφορα τους στα καλλιτεχνικα δρομενα του πλανητη.

Ρε ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Έχω κάνει παρέα με gay για πολύ καιρό κιόλας και δεν διαπίστωσα ουδεμία διαφορά με άλλο φίλο μου. Ξέρετε γιατί; Γιατί το τι εκάνε ο καθένας στο κρεβάτι του, έμενε στο κρεβάτι του.

Αλίμονο στις κραγμένες όλες που κάνουν ότι μπορούν για να προκαλούν, ας πρόσεχαν. Σαν τον gay που λέει ο Βούδας πιο πάνω. Ουστ.

αφού έφυγες χθες είχε "sex" by Gorillakos στις τουαλέτες, πεθάναμε στα γέλια...
omg το έχασα...

εν τω μεταξύ βλέπω SOL στο thread αυτό και λέω νατα μας, ετοιμάζεται για εξομολόγηση

(μετά το you know what γνωστό issue περί -> o:tongue:)

χαχαχα

(πες μου ΠΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ)

(Αυτό είναι ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ) :hehe:

Τελικα Petrossortep,δεν εχω καταλαβει τι πραγματικα σε προβληματιζει με τους ομοφυλοφιλους(και ποια η ακριβης σχεση τους με τα συμφεροντα)

Γιατι πρεπει παντα πισω απο "κινητρα" των οποιοδηποτε επαναστατικων κινησεων να υπαρχει το υποχθονιο συμφερον του ολιγοπωλιου?

Αλιμονο αν απορριπταμε a priori οποιαδηποτε αποψη μειονοτητας ως υποπτα υποκινουμενη απο τους "κακους".

Η λυση ειναι πιο απλη και εντελως αναιμακτη για ολους.

Ριξε στον οχλο μπολικο ποδοσφαιρο,θρησκεια,ψυγαχωγια των reality και λιγη αληθεια αλα Λιακοπουλο και θαυμασε το αποτελεσμα.

(Πειναει κανεις στην Αφρικη και δεν το μαθαμε?)

MKO?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.