Jump to content

Ανοιχτόμυαλη διδασκαλία

Petrossortep

Recommended Posts

Ήδη έχεις δαπανήσει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα. Όπως ελέχθηκε και παραπάνω, "I respect different sexual orientations but I advise him not to touch me.". Σέβομαι την δυνατότητα να ορίσει ο καθείς όπως θέλει τη ζωή του, αρκεί αυτό που κάνει να μην με πειράζει ή να με επηρεάζει.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

perp, προσωπικά, δεν σχολιάζω δημοσίως κανέναν, και για κανένα λόγο. Παρά ταύτα, πολύ άσχημη εντύπωση/μου είναι αποκρουστικοί, όσοι προσπαθούν να μην περάσουν απαρατήρητοι.

Για το άλλο ερώτημα, δεν έχω αδερφό, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω :flower:

Για την τελευταία σου ερώτηση, με προβληματίζεις έντονα βραδιάτικα, αν και είμαι πολύ νέος για να σκέφτομαι τέτοια πράγματα :wassat:

Εγώ πάντως δεν θα άντεχα ο γιός μου να είναι ομοφυλόφιλος. Δεν ξέρω τι θα κανα, θα με στεναχωρούσε απίστευτα...

Μπορεί να και να τον εδιωχνα...

Ξέρω ότι ακουγεται ρατσιστικο, αλλα φανταστείτε τον πόνο που θα ένιωθε ένας πατερας.

Κατα τα άλλα δεν έχω κανενα απολύτως πρόβλημα μαζι τους. Και συζητηση έχω κάνει με ομοφυλόφιλο, και για καφε με παρεα έχουμε πάει. Δεν είναι στιγματισμένοι. Έχουν μυαλό, δεν υστερούν πουθενα. Απλά έχουν άλλες προτιμησεις.

perp, προσωπικά, δεν σχολιάζω δημοσίως κανέναν, και για κανένα λόγο. Παρά ταύτα, πολύ άσχημη εντύπωση/μου είναι αποκρουστικοί, όσοι προσπαθούν να μην περάσουν απαρατήρητοι.

Για το άλλο ερώτημα, δεν έχω αδερφό, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω :flower:

Καλα δεν το παιζω mother tereza και εγω μην νομίζεις... και εγω ειχα πολλες ενστάσεις και ειχα αλλες απόψεις στο παρελθόν αλλα κάτι η δουλεια και τα ταξίδια, κάτι οι παρέες, κάτι οι σπουδες στο εξωτερικο με εκαναν να αλλάξω γνώμη για πολλά....

Για την τελευταία σου ερώτηση, με προβληματίζεις έντονα βραδιάτικα, αν και είμαι πολύ νέος για να σκέφτομαι τέτοια πράγματα :wassat:

Ειμαι κλασικος mind teaser...το ξέρω...καλο μας κάνει ο προβληματισμος πάντως...

[ΓΙΑΝΓΚΤ mode]Άντρας δεν είναι αυτός που δεν τον έχει φάει, αλλά αυτός που τον έχει φάει και δεν του άρεσε...[/ΓΙΑΝΓΚΤ mode]

όσο για το in, ξέρω άτομο μεγάλο ΨΩΝΙΟ (βγαίνει κ tv) που είναι straight και το ΠΑΙΖΕΙ gay μόνο κ μόνο για τη δημοσιότητα και για να τον σχολιάζουν...

αφού έφυγες χθες είχε "sex" by Gorillakos στις τουαλέτες, πεθάναμε στα γέλια...

να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που λένε "ας κάνουν (οι gay) ότι θέλουν αρκεί να μην με επηρρεάζει"...

μήπως αυτή η νοοτροπία του 'δεν με νοιάζει τι κάνει ο γειτονάς μου' είναι λάθος? Αν μεθαύριο τον γνωρίσει το παιδί σου και πάει απο την άλλη πλευρά, ποιός θα φταίει? Δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους αυτούς και το τι κάνουν στο κρεββάτι τους αλλά ναι έχω πρόβλημα που το δικό τους το κόμπλεξ μας το παρουσιάζουν σαν κόμπλεξ της κοινωνίας. Δεν πιστεύω ότι εμείς ή τα παιδιά μας έχουμε ανάγκη ομοφυλοφυλικής διαπαιδαγώγισης, ναι είναι φυσιολογικό, αλλά ως ένα σημείο.

και μια μικρή παρατήρηση.... νομίζετε πραγματικά επειδή δεν σας μιλάνε/ακουμπάνε δεν σας επηρρεάζουν? Όταν θεωρούνται νορμαλ για την κοινωνία βρίσκονται στην θέση να κάνουν αλλαγές και ναι επηρρεάζουν. Όσοι απο αυτούς έχω γνωρίσει, απο κόμπλεξ και απο πείσμα θέλουν τα πράγματα και οι άνθρωποι να ακολουθούν το gay way....

αφού έφυγες χθες είχε "sex" by Gorillakos στις τουαλέτες, πεθάναμε στα γέλια...

omg το έχασα...

εν τω μεταξύ βλέπω SOL στο thread αυτό και λέω νατα μας, ετοιμάζεται για εξομολόγηση

(μετά το you know what γνωστό issue περί -> o:tongue:)

χαχαχα

(πες μου ΠΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ)

να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που λένε "ας κάνουν (οι gay) ότι θέλουν αρκεί να μην με επηρρεάζει"...

μήπως αυτή η νοοτροπία του 'δεν με νοιάζει τι κάνει ο γειτονάς μου' είναι λάθος? Αν μεθαύριο τον γνωρίσει το παιδί σου και πάει απο την άλλη πλευρά, ποιός θα φταίει? Δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους αυτούς και το τι κάνουν στο κρεββάτι τους αλλά ναι έχω πρόβλημα που το δικό τους το κόμπλεξ μας το παρουσιάζουν σαν κόμπλεξ της κοινωνίας. Δεν πιστεύω ότι εμείς ή τα παιδιά μας έχουμε ανάγκη ομοφυλοφυλικής διαπαιδαγώγισης, ναι είναι φυσιολογικό, αλλά ως ένα σημείο.

και μια μικρή παρατήρηση.... νομίζετε πραγματικά επειδή δεν σας μιλάνε/ακουμπάνε δεν σας επηρρεάζουν? Όταν θεωρούνται νορμαλ για την κοινωνία βρίσκονται στην θέση να κάνουν αλλαγές και ναι επηρρεάζουν. Όσοι απο αυτούς έχω γνωρίσει, απο κόμπλεξ και απο πείσμα θέλουν τα πράγματα και οι άνθρωποι να ακολουθούν το gay way....

Όσον αφορά εμένα, δε νομίζω να να αναφέρθηκα στους ομοφυλόφιλους μόνο. "Σέβομαι την δυνατότητα να ορίσει ο καθείς όπως θέλει τη ζωή του, αρκεί αυτό που κάνει να μην με πειράζει ή να με επηρεάζει." είπα και πιάνει όλους αυτό.

Σε ένα πλανήτη που:

Άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα

Άνθρωποι πεθαίνουν από τις επιδημίες που γιατρεύονται με 1 Ευρώ

Άνθρωποι είναι πειραματόζωα των φαρμακευτικών

Συμφέροντα οδηγούν χώρες του "τρίτου" κόσμου σε συνεχείς συρράξεις και αιματοχυσίες

Γονείς βιάζουν και σκοτώνουν τα παιδιά τους (αούστρια)

Η κοινωνική αδικία και οι ταξικές διακρίσεις έχουν ξεφύγει σε επικίνδυνα επίπεδα

Η ζωή των πολλών εξαρτάται από τις αποφάσεις πολύ λίγων

και η λίστα συνεχίζεται κάθε φορά που κάτι θυμάμαι

οι gay το μόνο που φαίνεται πως σκέφτονται, είναι το ότι είναι ΟΙ αδικημένοι και εννοείται πως το μόνο που θα έπρεπε να νοιάζει εμάς, τους "ρατσιστές" που δεν τους χωνεύουμε, είναι ότι τους "στερούμε" τη σεξουαλική τους ελευθερία.

Άλλοι πεθαίνουν κι άλλοι ψάχνουν τη σεξουαλικότητά τους.

Αυτό με ενοχλεί.

[ΓΙΑΝΓΚΤ mode]Άντρας δεν είναι αυτός που δεν τον έχει φάει, αλλά αυτός που τον έχει φάει και δεν του άρεσε...[/ΓΙΑΝΓΚΤ mode]

Ναι? :p για δείξε μας έναν ;):rofl:

Δε με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του,εφοσον δε με ενοχλει.

Αυτο που με ενοχλει ειναι ατομα που προκαλουν με οποιοδηποτε τροπο ειτε ειναι γκει που κουνιουνται ειτε βλαμμενα που βγαζουν την εξατμιση απο το παπι και το αμαξι και κανουν 100 ντεσιμπελ θορυβο...

Για τους γκει τωρα γενικα εχω διαμορφωσει την εξης αποψη:

Οσο περισσοτεροι γκει τοσα περισσοτερα μου*** για μενα...

Οχι τιποτα αλλο αλλα στη χωρα που οποια εχει μια τρυπα νομιζει οτι της ανηκει ο κοσμος χρειαζεται να εκτιμησουν και καποια στιγμη και εμας τα αγορακια.

Προσοχη χρειαζεται μονο στην ανατροφη των αγοριων μην τυχον επηρεαστουν απο τετοια προτυπα...

Για αυτο ελπιζω να συνεχισουν να βγαινουν παιχνιδια σα το grand theft auto...:D

Διδάσκουν τα παιδιά(στην Αγγλία) από νωρίς ότι το να έχει κανείς δύο ομοφυλόφιλους γονείς είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό.

Είναι όμως επιθυμητό για την ανατροφή του παιδιού; Παρέχει οφέλη για την κοινωνία;

Διδάσκουν στα παιδιά να είναι πιο ανοιχτόμυαλα.

Ο ορθολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που κατατάσσεται; Στους ανοιχτόμυαλους ή στους κλειστόμυαλους;

http://www.youtube.com/watch?v=16Ed1kb8B6U

Τί περίεργο πάντως που τα "ανοιχτόμυαλα" σχολεία δεν μας λένε ποιοί(ολίγοι) ελέγχουν το χρήμα(λέγε με ιδιωτική τράπεζα των Ροκφέλερς FED), το πετρέλαιο, τα τρόφιμα(λέγε με Cagril, Monsanto κτλ.) και κατά συνέπεια τους ανθρώπους.

http://www.realjewnews.com/?p=17

http://www.realjewnews.com/?p=177 (μείνετε στα στοιχεία, το ξέρω ότι κάνουν προπαγάνδα)

Πρόοδος μάλλον σημαίνει το να μιλάς για άυλα δικαιώματα μειονοτήτων που χρησιμοποιείς για τους σκοπούς σου και για το χρήμα αλλά και την παγκόσμια πείνα να παίζεις το μουγκό.

Τον Ψευτοφιλελευθερισμο (το <<ανοιχτο>> μυαλο) που προσπαθουν να υποδειξουν καποιοι ως << το καλο>> ειτε ειναι στην Αγγλια ειτε στην Ελλαδα για μενα ειναι χειροτερος και απο τον Φασισμο

Τουλαχιστον ο Φασιστας δειχνει το αληθινο ασχημο προσωπο του και δεν υποκρινεται τον καλο και οτι νοιαζεται για τους αλλους...

Ολα αυτα τα <<ανοικτα>> μυαλα για μενα ειναι υποκριτες που στο ονομα της Ελευθεριας προσπαθουν να περασουν τα δικα τους θελω και τα συμφεροντα τους και οχι οτι στην πραγματικοτητα ενδιαφερονται για το κοινο καλο ολων

Προσωπικα οτι εχει σχεση με την αποδοχη της ανωμαλιας (ναι η ομοφυλοφιλία ειναι και αυτο μια μορφη ανωμαλιας οσο και αν δεν αρεσει να ακουγεται αυτο σε καποιους...) οσο και η καταργηση ηθικων νομων μεσα σε μια κοινωνια ειναι διαφθορα και οχι ελευθερια

Μετα τους gay θα εχει πλακα να δουμε και τους παιδεραστες να ζητουνε και αυτοι τα <<δικαιωματα>> τους

Δε με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του,εφοσον δε με ενοχλει.

Το τι κανει ο καθενας μεσα στο σπιτι του ουτε και εμενα με νοιαζει

αλλα

οταν προσπαθει να επιβαλλει τα "θελω" του και στους υπολοιπους και στην κοινωνια...τοτε με νοιαζει

lol καλά, κάτσε εσύ να τον φας για να σε λένε άντρα. Εγώ προτιμώ να μην τον φάω και ας έχουν οι άλλοι αμφιβολίες για μένα :hehe:

Αυτό που πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να καταλάβουν είναι ότι, όπως σε αυτούς μπορεί μια γυναίκα να μην τους παρουσιάζει κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον, στους άντρες ο ομοφυλοφιλισμός είναι κάτι εξαιρετικά αποκρουστικό. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η διάκριση - τους θεωρούν κάτι στα όρια του σιχαμερού.

Για σκεψου το λιγο πιο ψυχραιμα.

Αποκρουστικο πραγματικα για σενα? Ή μηπως για την οικογενεια σου,τον δασκαλο σου, τον καθηγητη την τηλεοραση και ολους αυτους τελοσπαντων με την πολυετη ηθοπλαστικη προπαγανδα φυτευουν για τα καλα στο μυαλο μας ταμπου,προκαταληψεις ,ετοιμες,μη αμφισβητισιμες αποψεις και αληθειες.

Παντως για καθε πορνο ταινια που σεβεται τον ευατο της γυναικειο αλληλοχαμουρεμα ειναι must.

Το ανδρικο,απο την αλλη, ειναι εμετικο.

Μπορεί στους περισσότερους να φανεί κοντόφθαλμο και "χωριάτικο", αλλα εχω αναλύσει την στάση μου απέναντι στους ομοφυλόφιλους ως εξης. Για εμένα, η ομοφυλοφιλία δεν διαφέρει σε τίποτε άλλο απο την νόσο του Πάρκινσον, ή απο τον καρκίνο. Πρόκειται για -κατα πασα πιθανότητα, αφου μένει μονο να αποδειχθει και επιστημονικά- νόσημα σχετιζόμενο με γονίδια. Και σάν νοσούντες τους αντιμετωπίζω. Ισως με λιγο περισσότερη επιφυλακτικότητα. :p

Πέραν τούτου, εγείρονται διάφορα ηθικά ζητήματα, καθώς αν αποδειχθεί οτι πρόκειται για γενετική ανωμαλία, θα υπάρξουν πολλές ομάδες που θα ζητήσουν την πρόωρη διάγνωση της και την έγκαιρη αντιμετώπισή της κατα την διάρκεια της κύησης.

Ειμαι 1,64m.Αν βρισκομουν σε καποια ιστορικη πολη-κρατος της αρχαιας Ελλαδας θα με θεωρουσαν νοσουντα και πετιομουν στο γνωστο ρεμα.

Ακραιο αλλα ελαχιστα διαφορετικο απο την ουσια της σκεψης σου.

Ποιος ειναι αυτος που θετει τις προυποθεσεις για το φυσιολογικο ή μη?

Σε ένα πλανήτη που:

και η λίστα συνεχίζεται κάθε φορά που κάτι θυμάμαι

οι gay το μόνο που φαίνεται πως σκέφτονται, είναι το ότι είναι ΟΙ αδικημένοι και εννοείται πως το μόνο που θα έπρεπε να νοιάζει εμάς, τους "ρατσιστές" που δεν τους χωνεύουμε, είναι ότι τους "στερούμε" τη σεξουαλική τους ελευθερία.

Άλλοι πεθαίνουν κι άλλοι ψάχνουν τη σεξουαλικότητά τους.

Αυτό με ενοχλεί.

Ενας καλος λογος λοιπον να προτιμησω τον Ε1200 και οχι τον Q6600.Αλλοι πεινανε και εγω θελω 4 πυρηνες ...

Δεν λυνεις ενα προβλημα προβαλλοντας ενα αλλο, αλυτο ,μεγαλυτερο.Απλα το παραμεριζεις ,κρυβοντας την αδυναμια και ανωριμοτητα σου να το αντιμετωπισεις

Μου αρεσουν τα κοριτσακια,παρουσιαζω μια ακραια "ευαισθησια" στους γυναικειους πισινους :hehe: απλα με θλιβει ιδιαιτερα που ακομα και τωρα δεν ειμαστε ικανοι να ξεπερασουμε κατι που η χριστιανικη(και οχι μονο) παιδεια μας θελησε να μην μας αρεσει.

Ολα αυτα τα <<ανοικτα>> μυαλα για μενα ειναι υποκριτες που στο ονομα της Ελευθεριας προσπαθουν να περασουν τα δικα τους θελω και τα συμφεροντα τους και οχι οτι στην πραγματικοτητα ενδιαφερονται για το κοινο καλο ολων

Προσωπικα οτι εχει σχεση με την αποδοχη της ανωμαλιας (ναι η ομοφυλοφιλία ειναι και αυτο μια μορφη ανωμαλιας οσο και αν δεν αρεσει να ακουγεται αυτο σε καποιους...) οσο και η καταργηση ηθικων νομων μεσα σε μια κοινωνια ειναι διαφθορα και οχι ελευθερια

Μετα τους gay θα εχει πλακα να δουμε και τους παιδεραστες να ζητουνε και αυτοι τα <<δικαιωματα>> τους

Τα λογικα αλματα που κανεις και τα συμπερασματα που καταληγεις ειναι μαλλον πολυ προχωρημενα για να τα κατανοησω.Γινε,αν ειναι ευκολο,λιγο πιο συγκεκριμενος ως προς την "ακολουθια" αυτων που υποστηριζεις.

Ειμαι 1,64m.Αν βρισκομουν σε καποια ιστορικη πολη-κρατος της αρχαιας Ελλαδας θα με θεωρουσαν νοσουντα και πετιομουν στο γνωστο ρεμα.

Ακραιο αλλα ελαχιστα διαφορετικο απο την ουσια της σκεψης σου.

Ποιος ειναι αυτος που θετει τις προυποθεσεις για το φυσιολογικο ή μη?

Αστοχο το παραδειγμα σου

Μιλαμε για σεξουαλικοτητα και οχι για εξωτερικα χαρακτηριστικα

Δεν ειναι το ιδιο πραγμα

Στην αρχαια Ελλαδα υπηρχαν αμφιφυλικες συμπεριφορες απο ορισμενους και οχι ομοφυλοφιλικες (οπου ο αντρας μπορουσε να παει με αντρα αλλα την σχεση του και το γαμο του την εκανε παντα μονο με γυναικα)

"ιδιοτητες" ή γνωρισματα του ανθρωπου δεν ειναι τα εξωτερικα χαρακτηριστικα και η σεξουαλικοτητα?(που ενδεχομενως και τα δυο να καθοριζονται γενετικα οπως ειπε και ο Level)

Για σκεψου το λιγο πιο ψυχραιμα.

εδιτ:Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τον αμφιφυλοφιλο λιγοτερο "ανωμαλο" απο τον ομοφυλοφιλο

Δεν πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών κοιτάνε με "ρατσισμό" τους gay, επειδή τους το είπαν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι ή οι σαμουράι. Όπως δεν τρώω σαλιγκάρια γιατί τα σιχαίνομαι, έτσι σιχαίνομαι και αυτό. Δεν τίθεται θεωρώ θέμα περιβάλλοντος σε αυτόν τον τομέα.

Θέμα περιβάλλοντος τίθεται στο τι θεωρείται καλό/κακό, σωστό/λάθος. Π.χ. στο Μεσαίωνα θα μπορούσα να σκοτώσω κάποιον γιατί με προσέβαλε απλά με την ύπαρξή του, και επειδή θα κέρδιζα το "duel" θα είχα και του Θεού τη χάρη.

Αυτά σήμερα δε γίνονται. Εδώ η αλλαγή των ιδεών και του περιβάλλοντος όντως άλλαξε τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων.

Όμως στον τομέα του γούστου και της σεξουαλικότητας, ανεξερεύνητες ακόμα ζώνες για την ψυχολογία και παραψυχολογία, όπου μόνο τη φλούδα έχουν αγγίξει από το μήλο, δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα περιβάλλοντος.

Απλά κάποια πράγματα τα σιχαίνεσαι εκ φύσης. Δεν είναι οι "διδαχές" που μας έκαναν να τα αποστρεφόμαστε.

Αν ήταν έτσι δε θα μας άρεσαν οι λεσβίες :p

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι αφανταστα ευπλαστος και οι επιδρασεις του περιβαλλοντος πανω του καθοριστικες.

Αν τα σαλιγκαρια ηταν στο βασικο μενου σου μεχρι την εφηβεια μαλλον θα τα ετρωγες με μεγαλη βουλιμια τωρα.

Σαφως και υπαρχουν διαφορες γενετικα καθορισμενες που προκαλουν αποκλισεις απο την καθιερωμενο προτυπο συμπεριφορας αλλα ειναι παραλογο να λεμε οτι η αποστροφη των ανδρων για την ανδρικη ομοφυλοφιλια οφειλεται σε γονιδιακη αιτια.Την ιδια απεχθεια θα επρεπε να δειχνουν και οι γυναικες για την γυναικια ομοφυλοφιλια.(μαλλον οχι ε?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.