Jump to content

Ανοιχτόμυαλη διδασκαλία

Petrossortep

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Διδάσκουν τα παιδιά(στην Αγγλία) από νωρίς ότι το να έχει κανείς δύο ομοφυλόφιλους γονείς είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό.

Είναι όμως επιθυμητό για την ανατροφή του παιδιού; Παρέχει οφέλη για την κοινωνία;

Διδάσκουν στα παιδιά να είναι πιο ανοιχτόμυαλα.

Ο ορθολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που κατατάσσεται; Στους ανοιχτόμυαλους ή στους κλειστόμυαλους;

http://www.youtube.com/watch?v=16Ed1kb8B6U

Τί περίεργο πάντως που τα "ανοιχτόμυαλα" σχολεία δεν μας λένε ποιοί(ολίγοι) ελέγχουν το χρήμα(λέγε με ιδιωτική τράπεζα των Ροκφέλερς FED), το πετρέλαιο, τα τρόφιμα(λέγε με Cagril, Monsanto κτλ.) και κατά συνέπεια τους ανθρώπους.

http://www.realjewnews.com/?p=17

http://www.realjewnews.com/?p=177 (μείνετε στα στοιχεία, το ξέρω ότι κάνουν προπαγάνδα)

Πρόοδος μάλλον σημαίνει το να μιλάς για άυλα δικαιώματα μειονοτήτων που χρησιμοποιείς για τους σκοπούς σου και για το χρήμα αλλά και την παγκόσμια πείνα να παίζεις το μουγκό.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Πως μπορει να ειναι φυσιολογικό... Πως το κάναν το μωρό? Οταν θα ρωτήσουν κατι τετοιο τα παιδιά, ποια θα ειναι η απάντηση?

Βασικά δεν έχω πρόβλημα με τους gay αρκεί να μην με ενοχλούν και να μην προβαλουν αυτο που κανουν σαν φυσιολογικό. Ας το κρατήσουν για τον εαυτό τους και για τον κύκλο τους...

Και εγώ το ίδιο.

Το φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας υπάρχει και στα ζώα βέβαια, αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Ο κανόνας θέλει την ηδονή(φαϊ, σεξ κτλ) να συνδέεται με την επιβίωση του ανθρώπου.

Kαταρχή νομιζω οτι το videaki κάνει αναφορα για σχολειο στο Cambridge της Μασσαχουσέτης στην Βοστώνη, USA και οχι στην Αγγλια...

Τωρα αυτα τα 2 θέματα κατα την γνώμη μου ειναι τελειώς διαφορετικά και δεν υπαρχει παραλληλισμός ουτε συγκριση των 2... αλλο θέμα ειναι η ενημέρωση των παιδιών στα σχολεια για τις οικογένειες με ομοφυλοφιλους συντρόφους/συζυγους και αλλο θέμα το χρημα και τα πολιτικά παιχνίδια γυρω απο αυτο...

Κατα την γνώμη μου και πάλι, το 1 αποτρέπει αν μην τι άλλο την εμφάνιση ρατσιστικών φαινομένων απο τα ιδια τα παιδια και ουσιαστικα τα προτρέπει και τα ιδια να αποδεχτουν τον ευατό τους και την σεξουαλικη τους ταύτοτητα (οταν αποκτήσουν) οποια και αν ειναι αυτη, να μην νιώσουν αβολα αν αυτην διαφέρει και βέβαια καθόλου μειονεκτικά εναντι των υπολοιπων....

Τωρα για το χρημα, πετρελαια και τα παιχνιδια που παιζονται, δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να κάνει καποιο μάθημα καθώς αν μην τι αλλο θα ηταν τελειώς μονοπλευρο ανάλογα την χώρα μεγαλώνουν... στην Αμερική αλλα θα έλεγαν, στην Ρωσια άλλα, στην Ελλάδα άλλα, στην Κινα άλλα και πάει λεγοντας....για την καθε χώρα ο "κακος" ειναι παντα άλλος και παντα οι αλλοι κάνουν "παιχνίδια"...ασε που ειναι τοσο μπλεξιμο αυτα τα θέματα που και να θες άκρην δεν βγάζεις...ασε που αλλάζουν αρδην αναλογα με τις κυβερνησεις...

Το γενικότερο θέμα περι ομοφυλοφιλιας ομως ειναι πιο universal, συναντάνται παντου και αν οχι ιδιες τουλαχιστον παρομοιες αντιδράσεις, αποψεις υπαρχουν σε πολλες χωρες του κόσμου...

Προσωπικα ειμαι καθετα αντιθετος σε οτιδηποτε βάζει ταμπελες στο μυαλο των παιδιών...γιατι πχ να ειμαι μαυρο παιδάκι μεταναστών και στο βιβλιο στο σχολειο μου οι εικόνες μιας οικογένειας να αποτελουνται απο caucasian (λευκά) άτομα? Γιατι απαραίτητα μια οικογένεια να αποτελείται απο 1 μαμα και 1 μπαμπα? Υπαρχουν και μονογονεικές οικογένειες πλέον... Περισσότερο ερεθισματα δινουν στα παιδια αυτες οι διδασκαλιες πιστευω και καλο τους κάνει...να συνηθιζουν και να καταλαβαινουν καλυτερα αυτα που προκειται να δουν στην καθημερινότητα τους και πιθανα και μεσα στην οικογενεια τους ή στα ιδια τα ατομα....

Εμεις πάλι (ας με διορθώσουν τα παιδια που πάνε σχολειο) ουτε το ΣΕΠ δεν εχουμε στρώσει ακόμα...

Καταρχάς, για τους διαμένοντες στην Αγγλετέρα (Λοντον): Αληθεύει αυτό που άκουσα ότι απαγορεύεται να επιδεικνύει κάποιος τα θρησκευτικά του "αντικείμενα" (μαντίλες, σταυρούς, whatever)?

Δεύτερον, επί του θέματος - θεωρώ ότι όλος αυτός ο "ουμανισμός" έχει πολύ βαθύτερες ρίζες από αυτές που είναι οι προφανείς (φιλανθρωπίες, περιβάλλον, αχ τι τραβάνε και τα έρμα τα ζωάκια), με πολύ πιο βαθιές τσέπες να εξυπηρετούνται.

Όσο για τους gaylord, δεν τους πάω, γιατί στην πλειοψηφία αυτών που έχω δει-γνωρίσει:

1) Προσπαθούν μανιωδώς να προβάλλουν κοινωνίες (όπως η Αρχαία Ελλάδα) ως "δημοκρατικές" και "φιλελεύθερες" (στην Αθήνα του Περικλέους με τους δεκάδες χιλιάδες είλωτες), μάλιστα φτάνοντας σε υπερβάλλον βαθμό (όλοι οι αρχαίοι ήταν αχλαδιές), για να περάσουν το μήνυμα ότι στη σημερινή κοινωνία "αδικούνται" (ποιος Μεσαίωνας δηλαδή).

2) Οι μισοί και βάλε από αυτούς δεν είναι βιολογικοί ομοφυλόφιλοι (καλά δεν το συζητώ για τους bi-sexual), όπου η φύση τους δημιούργησε έτσι λόγω κάποιας χρωμοσωμικής αλλαγής (δε λέω ανωμαλίας, είναι ρατσισμός και αθλιότητα να θεωρείς κάποιον ανώμαλο επειδή έτσι πλάστηκε). Οι περισσότεροι είναι ζώα, που στα 15-16 τους έπιασε μια σεξουαλική "ανησυχία" και ξαφνικά είδαν και 2-3 στην τηλεόραση που κουνιόντουσαν και είπαν ότι είναι "in" (όπως και τα emo) και κατέληξαν εκεί.

3) Είναι κάτι πορνόγεροι που βγαίνουν στην τηλεόραση και μου γυρίζουν τα άντερα (και ΕΛΕΟΣ, οι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να τους κυνηγάνε με τις ντομάτες αυτούς γιατί τους ρεζιλεύουν - τι όμορφο έχει πάνω του αυτό το έκτρωμα?).

4) Πάντα (όσοι έχω δει) κλαίγονται για τις αδικίες που υπάρχουν στον κόσμο αυτό εναντίον τους - του τέστειν κάνουν σα γυναικούλες.

Αυτό που πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να καταλάβουν είναι ότι, όπως σε αυτούς μπορεί μια γυναίκα να μην τους παρουσιάζει κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον, στους άντρες ο ομοφυλοφιλισμός είναι κάτι εξαιρετικά αποκρουστικό. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η διάκριση - τους θεωρούν κάτι στα όρια του σιχαμερού.

Τι να κάνουμε, η φύση τους είναι αυτή, η φύση μας είναι η άλλη.

Είναι σίγουρα κακό να είμαστε ρατσιστές, όμως κάποια πράγματα οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι τα δημιουργούν. Η εικόνα που βγαίνει στον κόσμο είναι ο Κωστέτσος και όχι ένας άνθρωπος που έχει μια σεξουαλικότητα, διαφορετική.

Θα μου πεις, το ότι κατακρίνεις τον Κωστέτσο δεν είναι ρατσισμός?

Ναι είναι. Απλά σιχαίνομαι να το βλέπω. Δε θέλω να είμαι ρατσιστής, αλλά δυστυχώς σε αυτό το πράγμα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είμαι.

Καταρχάς, για τους διαμένοντες στην Αγγλετέρα (Λοντον): Αληθεύει αυτό που άκουσα ότι απαγορεύεται να επιδεικνύει κάποιος τα θρησκευτικά του "αντικείμενα" (μαντίλες, σταυρούς, whatever)?

Κοιτα τουλαχιστον στο πανεπιστήμιο που ημουνα δεν υπηρχε προβλημα με αυτα...ισα ισα θυμάμαι οτι ακομα και οταν εδινα εξετάσεις οι μουσουλμάνοι συμμαθητες μου ειχαν την ελευθερια να σταματησουν το τεστ και να πάνε να προσευχηθουν στο διπλανο δωματιο..... αυτο που ξερω ομως ειναι οτι καλο ειναι σε interviews για δουλειες και γενικα σε επαγγελματικο περιβάλλον να αποφευγεις την επιδειξη τέτοιων συμβόλων... στραυρουδάκια, αυτο το καπέλάκι πως το λένε των Eβραίων κτλ... Τωρα οσον αφορα την μαντιλα, προσωπικα εχω δει σε Costa Coffee να δουλευουν κοπέλες με μαντίλες... λογικά οι Αγγλοι εχουν πάει ενα βήμα παραπάνω σαν τους Αμερικάνους, σε αυτο που λέμε positive discrimination δηλαδη να υποχρεώνουνται να προσλαμβάνουν κοσμο απο διαφορες κοινωνικές ομάδες.... οπως πχ καθε Αμερικάνικη ταινια εχει οπωσδήποτε ΚΑΙ african-american ηθοποιούς....

Δεύτερον, επί του θέματος - θεωρώ ότι όλος αυτός ο "ουμανισμός" έχει πολύ βαθύτερες ρίζες από αυτές που είναι οι προφανείς (φιλανθρωπίες, περιβάλλον, αχ τι τραβάνε και τα έρμα τα ζωάκια), με πολύ πιο βαθιές τσέπες να εξυπηρετούνται.

Όσο για τους gaylord, δεν τους πάω, γιατί στην πλειοψηφία αυτών που έχω δει-γνωρίσει:

1) Προσπαθούν μανιωδώς να προβάλλουν κοινωνίες (όπως η Αρχαία Ελλάδα) ως "δημοκρατικές" και "φιλελεύθερες" (στην Αθήνα του Περικλέους με τους δεκάδες χιλιάδες είλωτες), μάλιστα φτάνοντας σε υπερβάλλον βαθμό (όλοι οι αρχαίοι ήταν αχλαδιές), για να περάσουν το μήνυμα ότι στη σημερινή κοινωνία "αδικούνται" (ποιος Μεσαίωνας δηλαδή).

2) Οι μισοί και βάλε από αυτούς δεν είναι βιολογικοί ομοφυλόφιλοι (καλά δεν το συζητώ για τους bi-sexual), όπου η φύση τους δημιούργησε έτσι λόγω κάποιας χρωμοσωμικής αλλαγής (δε λέω ανωμαλίας, είναι ρατσισμός και αθλιότητα να θεωρείς κάποιον ανώμαλο επειδή έτσι πλάστηκε). Οι περισσότεροι είναι ζώα, που στα 15-16 τους έπιασε μια σεξουαλική "ανησυχία" και ξαφνικά είδαν και 2-3 στην τηλεόραση που κουνιόντουσαν και είπαν ότι είναι "in" (όπως και τα emo) και κατέληξαν εκεί.

3) Είναι κάτι πορνόγεροι που βγαίνουν στην τηλεόραση και μου γυρίζουν τα άντερα (και ΕΛΕΟΣ, οι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να τους κυνηγάνε με τις ντομάτες αυτούς γιατί τους ρεζιλεύουν - τι όμορφο έχει πάνω του αυτό το έκτρωμα?).

4) Πάντα (όσοι έχω δει) κλαίγονται για τις αδικίες που υπάρχουν στον κόσμο αυτό εναντίον τους - του τέστειν κάνουν σα γυναικούλες.

Αυτό που πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να καταλάβουν είναι ότι, όπως σε αυτούς μπορεί μια γυναίκα να μην τους παρουσιάζει κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον, στους άντρες ο ομοφυλοφιλισμός είναι κάτι εξαιρετικά αποκρουστικό. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η διάκριση - τους θεωρούν κάτι στα όρια του σιχαμερού.

Τι να κάνουμε, η φύση τους είναι αυτή, η φύση μας είναι η άλλη.

Είναι σίγουρα κακό να είμαστε ρατσιστές, όμως κάποια πράγματα οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι τα δημιουργούν. Η εικόνα που βγαίνει στον κόσμο είναι ο Κωστέτσος και όχι ένας άνθρωπος που έχει μια σεξουαλικότητα, διαφορετική.

Θα μου πεις, το ότι κατακρίνεις τον Κωστέτσο δεν είναι ρατσισμός?

Ναι είναι. Απλά σιχαίνομαι να το βλέπω. Δε θέλω να είμαι ρατσιστής, αλλά δυστυχώς σε αυτό το πράγμα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είμαι.

Αν δεν κάνω λάθος με ολα αυτα που αναφέρεις αναφέρεσαι στην θηληπρέπεια ορισμένων ομοφυλοφιλών παρα στην ιδια την ομοφυλοφιλία....Πάντως ακομα και αυτο το χαρακτηριστικο μην νομιζεις οτι ειναι "φτιαχτό", το παιζουν δηλαδη... απλα ορισμένοι ετσι ειναι, ετσι γεννήθηκαν.... Προσωπικα δεν θα κοροιδευα εναν ανθρωπο σε αναπηρικη καρέκλα γιατι ετσι γεννηθηκε οποτε γιατι να το κάνω στους πρώτους? ΟΚ μπορει να ξενιζει πολλες φορες αλλα για μένα ο σεβασμος της διαφορετικότητας οποια και αν ειναι αυτη προέχει....

Ακομα πάντως και στην περιπτωση που καποιοι δεν γεννηθηκαν αλλα κάποιες καταστάσεις τους οδηγησαν εκει (γιατι δυστυχως υπάρχουν και αυτες οι περιπτώσεις), και πάλι θα ειχα την ιδια στάση καθώς ειναι παρομοιο με κάποιον που εμεινε ανάπηρος ή κουτσος απο τροχαίο. Μπορεις να κατακρινεις μια επικτητη ιδιοτητα? Θα κοροιδευες μια γυναικα που της επεσαν τα μαλλια απο τις χημειοθεραπειες? Γιατι να χλευάσει λοιπον ενα αγορι που μπορει να επεσε και θυμα σεξουαλικης βιας στα 15 του (και που φυσικα το αγνοούμε) ?

Τωρα για τους υπολοιπους που λες μαλλον δεν εχεις γνωρίσει σωστα άτομα τι να πω...πάντως να ξέρεις οτι οσο μια κοινωνια καταπιεζει μεσω διακρίσεων κοινωνικες ομάδες (κατι που μια str8 γυναικα ή αντρας δεν μπορει να φανταστεί) τοσο αυτες θα θέλουν να επιδεικνύουν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικο τους (για να δηλώνουν παρουσια) και θα δημιουργουνται ghetto καταστάσεις για να επιβιώσουν... νομιζω η Αγγλια αποτελει απο τα καλυτερα παραδειγματα ομαλης συνύπαρξης διαφορετικων κοινωνικών ομάδων....

Τωρα για τους πορνογερους που λές, το βρισκώ το ιδιο αποκρουστικο με ενα 60αρι που μου το παιζει στην τηλεοραση μαμίκουλα και καθεται και μιλάει για πιπινια....δεν εχει να κάνει για μένα με την σεξουαλικη ταυτοτητα αλλα με τον αυτοσεβασμο της ηλικιας τους που βγάζουν προς τα εξω....

Ο Κωστέτσος οπώς και ο κάθε Κωστέτσος δεν μπορει και δεν πρέπει να χαρακτηρίζει ολοκληρες κοινωνικές ομάδες (το οτι ειναι επώνυμος ειναι αλλο θέμα)... ειναι το ιδιο οταν ακουω γυναίκες να λένε οτι ολοι οι αντρες οι μαμάκες... Τους γνωρισες ολους μαρή και μιλάς? Πως μας βάζεις ολους στο ιδιο καζάνι? Οπως και το αντιστοιχο που λεμε οι αντρες για τις γυναίκες? Ολες ειναι gtpk... Δεν πάει έτσι... Δεν ειναι ολες οι ξανθιές χαζές, ουτε αυτες που φοράνε 12ποντα και μινι πουτ@νες....

Εγω πιστευω στην μοναδικότητα του ατομου και στον σεβασμο της διαφορετικότητα του καθενός μας... Ολοι οι str8 αντρες δεν ειναι ιδιοι, ολες οι παντρεμένες γυναικες δεν ειναι ιδιες, ολοι οι πιλοτοι δεν ειναι ιδιοι, ολοι ταξιτζήδες δεν ειναι ιδιοι, ολοι οι μουσουλμάνοι δεν ειναι ιδιοι και πάει λέγοντας....

Το χειροτερο που κάνουμε πιστευω ειναι οι ταμπέλες και οι κατηγοριοποιήσεις και δεν κρινουμε τα ατομα ως ατομα ασχετα απο θρησκευτικες, πολιτικες, σεξουαλικες και ενα καρο αλλα πράγματα επιλογές..

Τωρα οσον αφορα τις οικογένεις με ομοφυλοφιλους γονεις δεν ξέρω πως λειτουργει στην πράξη αλλα σιγουρα μια οικογένεια που προσφέρει αγάπη ειναι καλυτερη απο τα γεματα ιδρυματα και τα φανάρια στους δρομους... Το διαφορετικο δεν ειναι απαραίτητα κακο πιστευω... πριν χρονια θα ξενιζε ακομα και τα εκτος γάμου παιδιά....εξάλλου ενα παιδι αγαπη και φροντιδα θέλει...και αν ειναι να γινει ομοφυλοφιλο δεν θα επηρεαστει απο τους γονεις τους... θα γινει ουτως ή αλλος... στην τελικη ολοι οι σημερινοί ομοφυλόφιλοι ειχαν gay γονείς και εγιναν? ;)

Μπορει να ξενιζουν λιγο οι αποψεις μου το ξέρω :p

το ξέρω ότι το σοβαρέψατε και ίσως το χαλάσω αλλά δε κρατιέμαι... ζήτω οι λεσβίες:D

perp: man τα παραδείγματα που δίνεις όλα για να δείξεις "σεβασμό" στους gay, είναι όλα για κουσούρια, αρρώστιες, ατυχήματα.. νομίζω είσαι λάθος... άλλο τους σέβεσαι γτ απλά είναι μια επιλογή τους και γούστο τους καπέλο τους και άλλο τους λυπάσαι...

όσο για το in, ξέρω άτομο μεγάλο ΨΩΝΙΟ (βγαίνει κ tv) που είναι straight και το ΠΑΙΖΕΙ gay μόνο κ μόνο για τη δημοσιότητα και για να τον σχολιάζουν...

Οπως εχει πει ενας μεγάλος αθλητης...

Mirko Crocop: "I respect different sexual orientations but I advise him not to touch me." :whip:

το ξέρω ότι το σοβαρέψατε και ίσως το χαλάσω αλλά δε κρατιέμαι... ζήτω οι λεσβίες:D

perp: man τα παραδείγματα που δίνεις όλα για να δείξεις "σεβασμό" στους gay, είναι όλα για κουσούρια, αρρώστιες, ατυχήματα.. νομίζω είσαι λάθος... άλλο τους σέβεσαι γτ απλά είναι μια επιλογή τους και γούστο τους καπέλο τους και άλλο τους λυπάσαι...

όσο για το in, ξέρω άτομο μεγάλο ΨΩΝΙΟ (βγαίνει κ tv) που είναι straight και το ΠΑΙΖΕΙ gay μόνο κ μόνο για τη δημοσιότητα και για να τον σχολιάζουν...

Δεν ειναι θέμα να δειχνεις ή οχι σεβασμο σε gay, str8, αναπηρους, λεσβίες, ή ορφανά κτλ... μην το παιρνεις έτσι... οπως δεν θα σχολιάσες μια κινητικη αναπηρια ή τον τροπο ομιλιας ενος δυσλεκτικου (την διαφορετικότητα εν πάσει περιπτώσει) ετσι δεν επιτρεπεται να σχολιασεις τουλαχιστον δημοσια την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του ατομου ειτε πιστευεις οτι ειναι επιλογή τους ειτε οτι γεννήθηκαν gay...αυτο λέω...

btw δεν νομιζω οτι εκανα λόγο για λυπηση... το οτι δεν σχολιαζεις κάποιον δεν το κάνεις επειδη τον λυπασαι, απλα γιατι δεν σε αφορά τοσο απλα...εξάλλου ο καθένας ας κοιτάει την καμπουρα του και ας αφήσει του άλλους....

Δε ξερω τι λετε εσεις , εγω ξερω ενα πραγμα για τον εαυτο μου..

Δε θα μπορουσα ποτε μα ποτε να κανω παρεα με εναν gay (εννοω στη βασικη μου παρεα) και να μη μπορω να ειμαι ανετος η να μην εχουμε κατι κοινο ας πουμε..Να μη μπορουμε να πουμε για κοριτσακια.η να ακουω ιστοριες για ξανθους και διμετρους....Με ξενιζει με αηδιαζει γιατι ΔΕΝ ειναι μεσα στην ζωη μου αυτες οι εικονες..Οποτε αυτοματα λεω στον εαυτο μου απο μακρια και αγαπημενοι.

Δεν θα ασχοληθω γιατι και πως επελεξαν να ειναι gay αλλα οπως και να το κανουμε ΑΥΤΟΙ ειναι διαφορετικοι και οχι εμεις..

Την στιγμη που ειναι κατι διαφορετικο απο το φυσιολογικο (ενας ανδρας και μια γυναικα κανουν ενα παιδι ) και ξαφνικα μεγαλωνει ενα παιδι απο 2 πατεραδες προσωπικα θα μεγαλωνα με ψυχολογικα μονο κ μονο γιατι ξερω οτι δε προερχομαι απο φυσιολογικη οικογενεια οπως ολη η κοινωνια γυρω μου..

Ας κανει οτι θελει ο καθενας , δικαιωμα εχει ο καθενας να παρει αποφασεις στη ζωη του αλλα τουλαχιστον το φυσιολογικο σε μια ζωη ολοι ξερουμε ποιο ειναι, οποτε αυτοματα να ξερουμε και τι απαιτουμε απο τους τριγυρω μας

Oλα θα ήταν πιο απλά αν ο καθένας καταλάβαινε το αυτονόητο: ότι συμβαίνει στη φύση είναι φυσιολογικό.

@GoMaR, Μπορείς να κάνεις παρέα με έναν gay και να συζητάτε όλα τα άλλα εκτός από το σεξουαλικό. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Εγώ θα προτιμούσα για παράδειγμα κάποιον gay για παρέα, με τον οποίο μπορείς να κάνεις μια συζήτηση της προκοπής, από κάποιους που αρχίζουν τη συζήτηση απο το στρατό και τελειώνουν στις ζάντες.

Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο τα λες..Δε ξερω αν εχεις ανταλλαξει κουβεντα με gay αλλα εγω πολλες φορες (τυχαινει να εχουμε στη δουλεια πολλους)

Οποτε συνεχιζω να στηριζω αυτα που λεω πιο πανω..

Και δεν υπαρχει σε καμμια περιπτωση να κανονιζω τι θεματα θα πεσουν στο τραπεζι πριν βγω ωστε να ερθει και ο gay μαζι..Δηλαδη τι ; Δεν ειμαστε αξιοι να εχουμε φιλους φυσιολογικους και να συζηταμε για ολα τα θεματα ; Γιαυτο δεν επιλεγω gay για φιλους οι οποιοι θα ειναι και στη βασικη παρεα, και περναν καλα αυτοι και εμεις καλυτερα..Και αυτο που λες θα γινει μια φορα.Οχι συνεχεια

Oλα θα ήταν πιο απλά αν ο καθένας καταλάβαινε το αυτονόητο: ότι συμβαίνει στη φύση είναι φυσιολογικό.

@GoMaR, Μπορείς να κάνεις παρέα με έναν gay και να συζητάτε όλα τα άλλα εκτός από το σεξουαλικό. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Εγώ θα προτιμούσα για παράδειγμα κάποιον gay για παρέα, με τον οποίο μπορείς να κάνεις μια συζήτηση της προκοπής, από κάποιους που αρχίζουν τη συζήτηση απο το στρατό και τελειώνουν στις ζάντες.

Και όμως υπάρχουν λάθη στην φύση:hehe:

.....την ανοιχτομυαλη διδασκαλια μαλλον προς την λαθος μερια την σκεφτομαι.

οι ζωικοι οργανισμοι απο τη φυση τους εχουν τασεις προς το ιδιο φυλο αλλα για να εξελιχθουν και να επιβιωσουν οφειλουν να μεινουν πιστοι στις αρχες της ετεροφυλοφιλιας.

απλα εμεις ως ζωα με νοημοσυνη ξεκιναμε να περναμε (να μας περνανε) οτι προτυπα θελει η καθε εποχη παρεα με την εξελιξη.

απεχω απο καθε ειδους ρατσισμο (ειτε φυλετικο ειτε θρησκευτικο ειτε σεξιστικο) αλλα στηριζομαι περισσοτερο στη φυσικη ροη των πραγματων και οχι στο φαινομενο εξαρσης της ομοφυλοφιλιας γιατι τα media φροντισαν να περασει ετσι ευκολα προβαλλωντας videoclip ταινιες και τραγουδια με αντιστοιχο περιεχομενο.

σιγουρα ο καθενας πρεπει να κοιταει την παρτη του και οχι τους γυρω του....αλλα πρεπει να κατανοησουμε τα ορια που η ελευθερια του καθενα δεν προσβαλλει τον διπλανο του.

οπως καποιος straight δεν προκαλει με τη συμπεριφορα του ετσι πρεπει να συμβει και απο τον καθε gay.

ο κραγμενος καλα κανει και κραζεται.....

ο gay που σεβεται την διαφορετικοτητα του δεν προκαλει με οποιονδηποτε τροπο και περναει απαρατηρητος.

εγω παντως κανω παρεα με gay γιατι μαζευουν παντα γκομενακια γυρω τους:hehe:

(η τελευταια γραμμη ειναι καθαρα χιουμοριστικη για οσους δεν με ξερουν καλα)

Η άποψη του φραγμούλη με καλύπτει πλήρως. Οι υπερβολικά κουνιστές θα κράζονται, γτ το ζητάει ο οργανισμός τους. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεββάτι τους. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνει :)

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω στα λεγόμενα του Γιώργου (χρόνια πολλά και για προχτές επί τη ευκαιρία) είναι ότι, αφενός μαζεύουν γκομενάκια, αφετέρου, δεν κινδυνεύεις να στα φάνε :p

αφενός μαζεύουν γκομενάκια, αφετέρου, δεν κινδυνεύεις να στα φάνε :p

Κερατακι ομως σε μεγαλα κεφια παιζεται... εχεις δει φανταζομαι την ταινια της Madonna :tongue:

Με αφορμή αυτο....

Οι υπερβολικά κουνιστές θα κράζονται, γτ το ζητάει ο οργανισμός τους.

Με την ιδια λογική ποιους αλλους κράζεις 'Η σχολιάζεις δηλαδη στο δρόμο? Αν ο αδερφός σου ηταν υπερβολικα κουνιστος απο την φυση του θα τον εκραζες ή εκει γινονται apply άλλοι κανόνες? Επίσης αν ο γιος σου εβγαινε θηλυπρεπής gay θα τον αγαπούσες λιγότερο ή ο deninho δεν κάνει αγορια gay ετσι απλά?

εγω παντως κανω παρεα με gay γιατι μαζευουν παντα γκομενακια γυρω τους:hehe:

(η τελευταια γραμμη ειναι καθαρα χιουμοριστικη για οσους δεν με ξερουν καλα)

ξέρεις τι κάνεις :p

Μπορεί στους περισσότερους να φανεί κοντόφθαλμο και "χωριάτικο", αλλα εχω αναλύσει την στάση μου απέναντι στους ομοφυλόφιλους ως εξης. Για εμένα, η ομοφυλοφιλία δεν διαφέρει σε τίποτε άλλο απο την νόσο του Πάρκινσον, ή απο τον καρκίνο. Πρόκειται για -κατα πασα πιθανότητα, αφου μένει μονο να αποδειχθει και επιστημονικά- νόσημα σχετιζόμενο με γονίδια. Και σάν νοσούντες τους αντιμετωπίζω. Ισως με λιγο περισσότερη επιφυλακτικότητα. :p

Πέραν τούτου, εγείρονται διάφορα ηθικά ζητήματα, καθώς αν αποδειχθεί οτι πρόκειται για γενετική ανωμαλία, θα υπάρξουν πολλές ομάδες που θα ζητήσουν την πρόωρη διάγνωση της και την έγκαιρη αντιμετώπισή της κατα την διάρκεια της κύησης.

Μπορεί, και πάλι, να σας ακούγεται κοντόφθαλμος και μεσαιωνικός ο τρόπος σκέψης μου, αλλα εχω την εντύπωση πως δέν χρειάζεται να δαπανήσω περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα για να αναθεωρήσω.. Εχω πολύ σοβαρότερα θέματα να με απασχολούν. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.