lantzoipyrgos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Παιδιά θέλω να κάνω ανίχνευση απο το ρούτερ μου που είναι wifi για να βρω μια σύνδεση.Πως γίνεται η ολη διαδικασία ξέρει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Απο το PC θα κάνεις την ανίχνευση... στο εικονιδιο του Wi-Fi (ασυρματης δικτυωσης) υπαρχει επιλογη για αναζήτηση ασυρματων δικτύων και θα σου εμφανιστουν ολα οσα πιανει το ρουτερ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lantzoipyrgos Απρίλιος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Οκ το είδα και σε ευχαριστω.Αν κάνω σύνδεση σε ένα αλλο δύκτιο το δικό μου θα απενεργοποιηθεί,το ρωτάω γιατι αν απενεργοποιηθει θα εχω πρόβλημα μιας και εχω χάσει τους κοδικους κλειδωματος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Αν κάνεις σύνδεση στο αλλο, το δικο σου θα συνεχίσει να εκπέμπεται απο το ρουτερ...για να ξανασυνδεθείς στο δικό σου συνηθως δεν χρειάζονται πάλι οι κωδικοι... εκτος αν εσυ δεν τους εχεις αποθηκεύσει ωστε να γινεται αυτοματη συνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
lantzoipyrgos Απρίλιος 30, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 ok σε υπερ ευχαριστώ σε λίγο θα το δωκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.