Jump to content

τα εντυπωσιακα πρωτα benchs της 4870!!

larry4

Recommended Posts

Η 4870 είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σαν αρχιτεκτονική ή είναι κάτι παρόμοιο αλλά με βελτιώσεις?

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Οι πληροφοριες λενε οτι ειναι εντελως νεα σχεδιαση , εξαλλου ειναι δυπηρινο chip.

το 4870 θα το βλεπει σαν crossfire? , δηλ σαν την 3870x2?

Οχι και αυτη θα ειναι η επιτιχια. Θα το βλεπει σαν 1 core. ;)

αντε μετα απο χρονια θα παμε σχεδον 50%-ATI 50%-nVidia στην παγκοσμια αγορα :p

παιζει να παρεις κανενα sample να χαρουμε λιγο πριν βγουνε?

Κρυβε λογια ;)

Και γιατί να το κρύβωμε άλλωστε? ;)

Μπαααα.....Πιστευω πως εαν συνεχισει ετσι η Ati θα ειναι Ati>Nvidia....Και στο πολυ χαλαρο...

ΔΙΟΤΙ η Nv εχει ''χαλασει'' παιζει με τις τσεπες μας...Τα προϊοντα της ειναι πολυ ακριβα..και οχι και τοσο αξιοπιστα..

Αντιθετα η Ati εχει μεγαλη ανοδο...και εγω προσωπικα εχω αρχισει να υποστιριζω Ati στο Full...

Η Ati Παει μπροστα....Θα το δειτε σε λιγο καιρο........:banging:

Εγω πιστευω πως η Nvidia δεν θα μπορει να ανταποκριθει με τους αναμενομενους GT200...;)

Θα βγουνε οι καρτες της στα 500+ οπως ολες οι ''καλες'' της καρτες...και της Ati θα ειναι ''καλυτερες'' και πιο οικονομικες

Για μενα <-- Ανεπητρεπτο η Nvidia να βγαζει την 9800X2 χωρης την υποστιριξη DX10.1:P Χαλια..............:tongue:

ΔΙΟΤΙ η Nv εχει ''χαλασει'' παιζει με τις τσεπες μας...Τα προϊοντα της ειναι πολυ ακριβα..και οχι και τοσο αξιοπιστα..

nVIDIA 8800GT 512MB = 140e

ATi 3870 = 130e

Η 8800GT ειναι αρκετα καλυτερη της 3870, και διαφορα μολις 10 ευρω ( ασε που η εν λογο 8800GT ειναι και preoverclocked ).

Εγω πιστευω πως η Nvidia δεν θα μπορει να ανταποκριθει με τους αναμενομενους GT200...;)

Yeah right! :D

Η ATi παλι μονο midrange προϊον εχει στο roadmap, και σε τιμη 350$...

Αν τελικα η GT200 ειναι αυτο που νομιζουμε... θα πρεπει να βαλουμε κοκκινο X στα συγκριτικά...

Για μενα <-- Ανεπητρεπτο η Nvidia να βγαζει την 9800X2 χωρης την υποστιριξη DX10.1:P Χαλια..............:tongue:

Σαφως, εχουνε βγει τοσα παιχνιδια DX10.1 και το DX10.1 προσφερει τοσα πολλα πλεονεκτηματα περαν του DX10 που αυτο που εκανε η nvidia ειναι πολυ χαζο...μαλλον οχι :rofl:

Και η 8800GTX ηταν "αρπαχτη" ???

Η GT/GTS δεν ειναι καλες για τα Ε τους??

Εγω δεν μπορω να θυμηθω αλλη φορα να ειχαμε τοσες πολλες και καλες επιλογες με σχετικα λιγα λεφτα

Βρε παιδιά.......ΚΑΙ οι δύο είναι καλές κάρτες (ATI-NVIDIA)......Το θέμα είναι οτι η ΑΤΙ τώρα τραβάει λίγο δύσκολο δρόμο όπως παλιά που ξεκίναγε τον πόλεμο της ισχύος με την NVIDIA.......

Έκανε ένα βαρβάτο ΜΠΡΑΦ με τις 9700 που σπέρναν πανικό και από τότε ήταν για ΠΟΛΥ καιρό στην κορυφή χωρίς αντίπαλο....Μετά βέβαια έσκασε μύτη πάλι η NVIDIA........Κάτι σαν AMD 64άβιτοι CPUs για καιρό μπροστά και μετά σκάει η Intel πάλι και τέλος.....

Θα ΠΡΕΠΕΙ να βγάλουν κάτι γρήγορο και λιγότερο ενεργοβόρο και να κάνουν μπραφ πάλι...... :)

Το καλό με την ΑΤΙ είναι ότι δεν έχουν αλλάξει οι τεχνικοί της "ατόφιας" ΑΤΙ (όχι όλοι) μετά τη συγχώνευσή της με την AMD, οπότε υπάρχει μεγάλη ελπίδα για μπραφ πάλι..... :D

50-50 τι λές ωρέ Γιώργη...???

50-50 τι λές ωρέ Γιώργη...???

ε ναι ρε συ, εποχες 9700 προ και χ850 νομιζω ηταν "σχεδον" 50 - 50

σιγα μην θυμασαι εσυ , μικρε lol

Μπορει να μου πεις καποιος για τα chipset που θα υποστηριζουν Hybrid crossfire με τους καινουριους drivers?

ε ναι ρε συ, εποχες 9700 προ και χ850 νομιζω ηταν "σχεδον" 50 - 50

σιγα μην θυμασαι εσυ , μικρε lol

Περιπου 50-50 αν επιανες μονο ATi & NVIDIA.

Αν μετρουσες και την Intel τοτε δεν ηταν 50-50 (προφανως)

Περιπου 50-50 αν επιανες μονο ATi & NVIDIA.

Αν μετρουσες και την Intel τοτε δεν ηταν 50-50 (προφανως)

Nope ηταν 50+ ΑΤΙ (πιο παλια απο τοτε -εποχες GForce 1,2- που λετε ειχε πολυ μεριδιο στα φορητα+onboard)

Καπου 30 NV.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.