unknown Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 κατεβασα το τελευταιο bios...χαζη ερωτηση.. το τελευταιο που εχει στη σελιδα η abit περιλαμβανει ΟΛΕΣ τις αλλαγες που εχουν γινει με τα προηγουμενα ε/?/??? (ντοιν)δηλαδη με το τελευταιο θα υποστηριζειε 45nm επεξεργαστες και 8800gtδισκετα η flashmenu?επειδη δεν εχω δισκετα. την εχω καταργησει γενικως... κατεβασα το utility της abit .,........ σιγουρα πραγματα ετσι?
racer Απρίλιος 30, 2008 #2 Απρίλιος 30, 2008 Ναι, σε ένα φίλο που έστησα μια IP35 Pro, από τα win τη flashaρα
kallileo Απρίλιος 30, 2008 #3 Απρίλιος 30, 2008 Εγω μεσω flash menu τα περναω...Ακομα και τα beta που υποτειθεται πρεπει να φλασαρουνται απο dos.Αλλη λυση ειναι να κανεις bootable ενα usb stick ή cd.
AN7 OverClocker Απρίλιος 30, 2008 #4 Απρίλιος 30, 2008 Μεγαλύτερη ασφάλεια = dos.Απο κει και πέρα δεν μου έχει κάτσει στραβή με flashmenu από εποχής NF7
tasatva Σεπτέμβριος 11, 2008 #7 Σεπτέμβριος 11, 2008 κατεβασα το utility της abit .,........ σιγουρα πραγματα ετσι?Ποιό utility είναι αυτό και δέν το βρίσκω?Μόνο το Guru υπάρχει στο site.Βασικά έχω το bios 14 και νομίζω έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, και θέλω να βάλω το τελευταίο.Θα βοηθούσε και η εκτενής επεξήγηση κανενός άλλου ασφαλέστερου τρόπου, βλέπεται είχα βολευτεί με την Asus...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 11, 2008 #8 Σεπτέμβριος 11, 2008 usb key + hp key utility ftw+1 ... το εχω κανει πολλες φορες στην Ip35 ProΠαντως αναλογως εαν εχεις 65nm ή 45nm cpu, καποια bios ειναι καλυτερα απο καποια αλλα
apostolis22 Σεπτέμβριος 11, 2008 #9 Σεπτέμβριος 11, 2008 Παντως αναλογως εαν εχεις 65nm ή 45nm cpu, καποια bios ειναι καλυτερα απο καποια αλλαΓια 45nm cpu ποιο version είναι το καλύτερο?
dpolal Σεπτέμβριος 12, 2008 #10 Σεπτέμβριος 12, 2008 ......νομίζω έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, και θέλω να βάλω το τελευταίο.Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι αφού όπως λες νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, δηλαδή με τις ενδείξεις της μητρικής.Μέτρησε τις με άλλο όργανο και μετά ψάκτο.
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 12, 2008 #11 Σεπτέμβριος 12, 2008 Για 45nm cpu ποιο version είναι το καλύτερο?Beta 16 απο οσο θυμαμαι. Εχει ενα τεραστιο thread στο XS (www.xtremesystems.org/forums) απο τον Ace-A-Rue που εχει και guides και γενικως πολλες γνωμες .. διαβασε το
tasatva Σεπτέμβριος 12, 2008 #12 Σεπτέμβριος 12, 2008 Ακολούθησα την παρακάτω, όπως αναφέρεται στο XtremeSystems, διαδικασία και όταν πάω να bootάρω απο το usb σταματάει πρίν το post και δεν κάνει τίποτα άλλο.USB FLASH PROCEDURES:if you want to use an USB thumbdrive for booting and flash process, you will need to download this HP TOOLon that link page, you will also see a link to download the windows 98 booting files that the HP TOOL will want in order to prepare your USB drive as a bootable device/drive.once you complete the USB boot conversion , copy these files: bios file, abitfae.bat, runme.bat and awdflash.exe to the root of the USB drive....in other words, DO NOT put it into a folder on the USB drive.go into the mobo bios to select 'hard drive' as the 1st boot device...now...go into the "HARD DISK BOOT PRIORITY" to select the USB drive as your 1st choice to boot from.from there, save the bios changes and let it boot from the USB drive.once you see the "C:" prompt, you follow the same above procedures for flashing from a floppy disk....don't forget to edit the RUNME.BAT and ABITFAE.BAT as stated above.Τί κάνω λάθος?
apostolis22 Σεπτέμβριος 12, 2008 #13 Σεπτέμβριος 12, 2008 Beta 16 απο οσο θυμαμαι. Εχει ενα τεραστιο thread στο XS (www.xtremesystems.org/forums) απο τον Ace-A-Rue που εχει και guides και γενικως πολλες γνωμες .. διαβασε τοτο 16 Beta έγινε κανονικό και τώρα είναι το Beta 17. Θα κοιτάξω ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.