Jump to content

core duo 2 7200?

gio102004

Recommended Posts

ρε παιδια σκεφτομαι για low-badget cpu και ειδα αυτον τον 45αρι με 110 ευρα!αξιζει η να προτιμησω τον 8200?πρεπει να χει καλο multi...παει 4 giga το εργαλειο????...εχει και 3mb cache (δεν νομιζω ανα πυρηνα);)

8200 +1

το έχει ένας φίλος μου και για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο αυτή τι στιγμή!αν και η stock ψυχτρα δεν είναι k ότι καλύτερο..:...:

αλλά πιστεύω ότι αξίζει την διαφορα σε σχέση με τον 7200!!:happy:

ναι ρε παιδια αλλα με 8 multi?500 fsb?πως θα πιασω με 4 dimms που χω και abit ip35?οεο?ενω ο 7200 εχει 9,5 multi!αλλο 421 και αλλο ειναι 500 fsb!

δεν πάει ο 7200, και το χειρότερο είναι ότι θέλει πολύ ρεύμα...

οπότε θα το φας το degration και θα ψάχνεσε...

αν δεν πιστεύεις ότι οι μνήμες σου μπορούν να φτάσουν τα 1000

τότε πάρε τον 8400, και αυτός φτηνός είναι,

και πάει πολύ καλύτερα από τον 7200...

από εκεί και πέρα ότι νομίζεις κάνε...

Καλησπέρα, τρέχω cpu-z με τον 7200 και μου δείνχει multipier x6.0 kai 1600MHz... υπάρχει σφάλμα στο setup μου ή στο κομμάτι μου; Το πρόγραμμα το εμφανίζει λάθος;

Έχεις απόλυτο δίκιο... με το hwmonitor η θερμοκρασία φαίνεται να πέφτει σχεδόν ακαριαία 10C με το που σταματάει το stress και αλλάζει πάλι το multiplier... σε αέρα..

Σε ευχαριστώ panosvlass!!

Οχι thor, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα γιατί αυτές τις μέρες είμαι πολύ πιεσμένος...

Να είμαι ειλικρινής κιόλας, επειδή είναι καινούριο το μηχάνημα και είμαι και n00b δεν ξέρω από που ακριβώς να ξεκινήσω :o:o

Όταν βρω χρόνο τότε θα αρχίσω να παίζω.. βέβαια είμαι με "αέρα" δεν βλέπω να πιάνω τίποτα φοβερό...

δεν πάει ο 7200, και το χειρότερο είναι ότι θέλει πολύ ρεύμα...

οπότε θα το φας το degration και θα ψάχνεσε...

αν δεν πιστεύεις ότι οι μνήμες σου μπορούν να φτάσουν τα 1000

τότε πάρε τον 8400, και αυτός φτηνός είναι,

και πάει πολύ καλύτερα από τον 7200...

από εκεί και πέρα ότι νομίζεις κάνε...

Ε ναι τι να πάρεις τον 7200! Δώσε 30 παραπάνω και πάρε τον 8200. Αλλά άμα είναι να πάρεις τον 8200 δώσε άλλα 20 και πάρε τον 8400. Από την άλλη με άλλα 20 ευρώ παίρνεις τετραπύρηνο (Q6600) γιατί να μείνεις σε δύο πυρήνες; Αλλά αφού πας για τετραπύρηνο ε δώσε και άλλα ψωρό-σαράντα ευρώ και πάρε σωστό τετραπύρηνο, τον Q9300.

Λοιπόν φίλε μου μια χαρά είναι Ε7200. Τα αξίζει απόλυτα τα λεφτά του και οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές που σου λένε είναι μόνο σε κάτι benchmarks, που στην ουσία σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις διαφορά ούτε με τον 8200 ούτε με τον 8400 ούτε με τετραπύρηνο.

Και ναι πάει 4Ghz... -> http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032448914

:dots:

Διακρίνω μια ειρωνεία φίλτατε PaNtErAz?

Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου ή βάλε μπροστά ένα "imho" και είμαστε όλοι μια χαρά, αλλά μην προσπαθείς να περάσεις εύκολα τις δικές σου απόψεις -όχι σε μένα τουλάχιστον (διότι παρόλο που έκανες quote μόνο στον dark22, αναφέρεσαι μάλλον σε όλους όσους δεν πρότειναν τον Ε7200).

Φιλικά. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.