Dr.Paneas Απρίλιος 30, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Πολυ καλη παρουσίαση με ωραιες φωτογραφίες. Μπράβο σου.Εγω ημουν αναμεσα σε αυτην ή στην Sparkle την οποια και τελικα αγορασα. Την φοβηθηκα αυτη της ECS γιατι καπου ειχα δει μια φωτο οτι πανω της τηγάνιζαν αβγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 30, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Άρα καταλήγουμε ότι είναι CPU και OS bottleneck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 30, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Για OS όχι, και εγώ εκεί έπαιζα. Ανέβασε λίγο τη CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 30, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Είπα και OS λόγω 64bit. Να δοκιμάσω στα 3.6? Έχω και έναν Ε4400 στο HTPC, ίσως να τους κάνω τράμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 30, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 4300 @ 3600??? Gotta see this dubber Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 30, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Χαχα...αφού στο τέλος θα τσιμπήσεις κανα 8x00...τί το παίζεις αδιάφορος? Για να πείς ότι "αναγκάστηκες"? By the way...θα συμφωνήσω κι εγώ με τον jpavly...αν αυτή είναι mini παρουσίαση η κανονική πώς θα ήτανε δηλαδή...και πολύ καλές οι φωτό... Και μιας και έχουμε και προβλήματα με το θόρυβο δες και αυτό που ρωτάει ο ΝAGR : ...2. παρατήρησες καθόλου coil whine, ξέρεις αυτό το ψιλοσφύριγμα που κάνουν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές και διαβάζω οτι έχει εμφανιστεί και σε κάποιες 8800 της ECS Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Απρίλιος 30, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 2 τετοιες πηρε και ενας φιλος για SLI και φορεσε 2 low profile 12mm ανεμιστηρες στην καθεμια και οι καρτες ειναι παγακι BTW, πολυ ωραιες pics! Κανουν κατι review site να ντρεπονται! From Scythe ? Αν έχεις πιο αναλυτικά infos ένα Pm θα ήταν ότι πρέπει. :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 30, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Χαχα...αφού στο τέλος θα τσιμπήσεις κανα 8x00...τί το παίζεις αδιάφορος? Για να πείς ότι "αναγκάστηκες"?By the way...θα συμφωνήσω κι εγώ με τον jpavly...αν αυτή είναι mini ππαρουσίαση η κανονική πώς θα ήτανε δηλαδή...και πολύ καλές οι φωτό... Και μιας και έχουμε και προβλήματα με το θόρυβο δες και αυτό που ρωτάει ο ΝAGR : Ήδη έχω ανοιχτό το site του Πλαισίου και κοιτάω αδιάφορα Στο θέμα μας, δεν παρατήρησα τέτοιο ήχο, βέβαια παίζει μέσα στη βαβούρα εχθές να μην έδωσα και βάση. Ευτυχώς βγαίνουν εύκολα, θα τους ξηλώσω να τους κάνω εγκατάσταση στο αυτί μου να σου πω. Ξέρω τα ηχητικά σου standards οπότε το αποτέλεσμα θα είναι αξιόπιστο. Και προς κάποιο παιδί που ρώτησε πιο πίσω, αν και μικροί και αθόρυβοι, είναι αρκετά δυνατοί, τόσο ώστε από ό,τι αντιλαμβάνομαι ψύχουν φοβερά και τα ψηκτράκια των mosfets Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 30, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Συγχαρητρια :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 30, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Πολυ ωραιες φωτογραφιες Με γειες dubber Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Απρίλιος 30, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Μπραβο!!! πολυ καλη δουλεια Την εχω αγορασει και εγω πριν 10 μερες και δεν το μετανιωσα.Της εβαλα 2x 9.2 fans και επεσε λιγο ακομα η GPU απο 36C σε 33.8C και η PCB 30.3C σε μαμα συχνοτητες!Κανενας ηχος δεν ακουγεται(ουτε ηλεκτρονικος ουτε απο τα fans)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 30, 2008 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Δεν κατέχω παίδες. το ξέρουμε ότι δεν κατέχεις. το wb έφυγε στο κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 30, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 α. Παραποιείς τα λεγόμενα του dubber, καθώς κόβεις και ράβεις κατά το δοκούν β. Σε ποια φωτογραφία το white balance φεύγει προς το κόκκινο; Μην με γελούν τα μάτια μου και δεν τη βλέπω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 30, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Σε γελούν μάλλον γιατί δεν είναι μόνο μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 30, 2008 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Μπραβο!!! πολυ καλη δουλειαΤην εχω αγορασει και εγω πριν 10 μερες και δεν το μετανιωσα.Της εβαλα 2x 9.2 fans και επεσε λιγο ακομα η GPU απο 36C σε 33.8C και η PCB 30.3C σε μαμα συχνοτητες!Κανενας ηχος δεν ακουγεται(ουτε ηλεκτρονικος ουτε απο τα fans)! Mε τι της "έδεσε" τις ανεμιστήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 1, 2008 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Τα jumpers πάνω στο pcb αν δεν κάνω λάθος είναι για να δίνουν παραπάνω ρεύμα στον πυρήνα ή/και στις μνημεςαρα και ευκολότερο overclocking Με 'γεια την κάρτα και καλά παιχνίδια Το jumper διπλα στο sli ειναι για να συνδεσεις το spdif της m/b ή καρας ηχου και να βγαλει ηχο απο το hdmi. Το δευτερο κατι κανει με τα V.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 1, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Σε γελούν μάλλον γιατί δεν είναι μόνο μια. Sorry που δεν πήρα μέτρηση του μέσου όρου για κάθε φωτογραφία. Next time Το jumper διπλα στο sli ειναι για να συνδεσεις το spdif της m/b ή καρας ηχου και να βγαλει ηχο απο το hdmi.Το δευτερο κατι κανει με τα V.:giveup: Thanx for the info. Για το 2ο jumper, έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Μάϊος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 το ξέρουμε ότι δεν κατέχεις. το wb έφυγε στο κόκκινο. [/geek mode on]Ας μην συζητήσουμε και τις αντανακλάσεις πάνω στο κουτί[/geek mode off] :tongue::tongue::tongue: ωραίο review, πάω αύριο να τη τσιμπίσω αφού πείστηκα για τη κάρτα, δε πειράζει, θα πεινάσω λίγο και δεν θα έχω και τσιγάρα αυτο το μήνα αλλα δε πειράζει...εις υγείαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 1, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα, για την παρουσίαση!! Έχω μια ερώτηση να σου κάνω για τις ρυθμίσεις σου. Υπερχρονισμένη η κάρτα περνάει το scan for artifacts test του AtiTool και αν ναι πόση ώρα το τρέχεις; Ρωτάω γιατί έχω την ίδια κάρτα με τους 169.21(xp) και δεν μπορώ να βγάλω το τεστ για πολλή ώρα(30 λεπτά) με παραπάνω από 682/988 με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 1, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Δεν μπορώ να τρέξω το atitool στα Vista 64 αλλά σε games που παίζω από εχθές δεν μου έχει εμφανιστεί κάποιο artifact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.