Jump to content

Προβλημα με ενα LG αντιγραφικο! :( help pls

Santa Cruz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια προχτες αγορασα ενα αντιγραφικο lg.

Το προβλημα ειναι πως δεν το βλεπει σαν αντιγραφικο,ακομα και με το nero που το βαζω να γραψει ή κολαει ή το φτανει μεχρι το 1% και μου δινει προβλημα.Το Os μου ειναι winxp prof sp2.

Οποια ιδεα ή βοηθεια θα σας ειμαι ευγνώμον.

Tо μοντελο ειναι lg dvd-rw dl h58n.

Φιλικα

post-2592-1416073470,9434_thumb.jpg

Σε οτιδηποτε και να πας να γραψεις?Και πως μπορεις και το βαζεις να γραφει αφου δεν το βλεπει?

Πρωτη υποψεια μου ειναι τροφοδοτικο,ειχα και εγω προβληματα που freezare το παλιο μπρικι και μετα απο αλλαγη με μεγαλυτερο τροφοδοτικο σταματησε.

Σε οτιδηποτε και να πας να γραψεις?Και πως μπορεις και το βαζεις να γραφει αφου δεν το βλεπει?

Πρωτη υποψεια μου ειναι τροφοδοτικο,ειχα και εγω προβληματα που freezare το παλιο μπρικι και μετα απο αλλαγη με μεγαλυτερο τροφοδοτικο σταματησε.

Tо προβλημα ειναι πως τα windows xp το βλεπουν σαν dvd και οχι σαν αντιγραφικο.Το κανω unistall Και παλι μια απο τα ιδια υπαρχουν τπτ drivers пου μπορω να χρησιμοποιησω?

Λες να ειναι τροφοδοτικο ...μα πως αφου το βρισκει και φαινετε να εχει ρευμα!

Αναβάθμισε το Nero σου...

Kατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα.

Το ότι το βλέπουν σαν DVD δεν είναι και πρόβλημα. Δοκίμασε άλλο πρόγραμμα εγγραφής.

Пαιδια μαλλον ο Μελκον εχει δικιο...πρεπει να την επαθα απο τροφοδοτικο.Λαθος οσο αφορα τους drivers ολα καλα.Χιλια ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.