Santa Cruz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Καλησπερα παιδια προχτες αγορασα ενα αντιγραφικο lg. Το προβλημα ειναι πως δεν το βλεπει σαν αντιγραφικο,ακομα και με το nero που το βαζω να γραψει ή κολαει ή το φτανει μεχρι το 1% και μου δινει προβλημα.Το Os μου ειναι winxp prof sp2. Οποια ιδεα ή βοηθεια θα σας ειμαι ευγνώμον. Tо μοντελο ειναι lg dvd-rw dl h58n. Φιλικα
Melkon Απρίλιος 29, 2008 #2 Απρίλιος 29, 2008 Σε οτιδηποτε και να πας να γραψεις?Και πως μπορεις και το βαζεις να γραφει αφου δεν το βλεπει?Πρωτη υποψεια μου ειναι τροφοδοτικο,ειχα και εγω προβληματα που freezare το παλιο μπρικι και μετα απο αλλαγη με μεγαλυτερο τροφοδοτικο σταματησε.
Santa Cruz Απρίλιος 30, 2008 Author #3 Απρίλιος 30, 2008 Σε οτιδηποτε και να πας να γραψεις?Και πως μπορεις και το βαζεις να γραφει αφου δεν το βλεπει?Πρωτη υποψεια μου ειναι τροφοδοτικο,ειχα και εγω προβληματα που freezare το παλιο μπρικι και μετα απο αλλαγη με μεγαλυτερο τροφοδοτικο σταματησε.Tо προβλημα ειναι πως τα windows xp το βλεπουν σαν dvd και οχι σαν αντιγραφικο.Το κανω unistall Και παλι μια απο τα ιδια υπαρχουν τπτ drivers пου μπορω να χρησιμοποιησω?Λες να ειναι τροφοδοτικο ...μα πως αφου το βρισκει και φαινετε να εχει ρευμα!
dpolal Απρίλιος 30, 2008 #4 Απρίλιος 30, 2008 Αναβάθμισε το Nero σου...Kατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα.
webhunter Απρίλιος 30, 2008 #5 Απρίλιος 30, 2008 Το ότι το βλέπουν σαν DVD δεν είναι και πρόβλημα. Δοκίμασε άλλο πρόγραμμα εγγραφής.
Santa Cruz Απρίλιος 30, 2008 Author #6 Απρίλιος 30, 2008 Пαιδια μαλλον ο Μελκον εχει δικιο...πρεπει να την επαθα απο τροφοδοτικο.Λαθος οσο αφορα τους drivers ολα καλα.Χιλια ευχαριστω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.