johnysb Δεκέμβριος 2, 2008 #21 Δεκέμβριος 2, 2008 Ισως ο επεξεργαστης του δεν αντεχει πολλα και μπουκωνει.Μετα το reboot για ποση ωρα παιζει καλα το wireless
pan Δεκέμβριος 2, 2008 #22 Δεκέμβριος 2, 2008 αν δεν ανοιξω και το desktop παιζει μια χαρα για αρκετη ωρα. δεν εχω παρατηρησει το μπουκωμα. Αν και σχεδον καθε μια με δυο ημερες του κανω reboot γιατι το πολυ πολυ σε 3 ημερες βγαζει κοκκινο λαμπακι στο internet και χρειαζεται restart ... κατι που με το wag200 το ειχα ξεχασει αυτο το κοκκινο λαμπακι. Το εκανε μια φορα τον μηνα και ουτε.
johnysb Δεκέμβριος 2, 2008 #23 Δεκέμβριος 2, 2008 Μηπως δεν παιζει κατι καλα με το bridge wireless-ethernet?Δηλαδη εσωτερικο θεμα router,γιατι με βαση το παραπανω κατι τετοιο καταλαβαινω.Βασικα δοκιμασε και στο live chat της linksys να δεις τι θα σου πουνε.
mariosalice Δεκέμβριος 2, 2008 #24 Δεκέμβριος 2, 2008 Προτίμησα ξεχωριστό modem και ξεχωριστό wireless gateway - router.Τα modem κοστίζουν 15€, οπότε δεν με νοιάζει να τα αλλάζω όποτε νάναι.Εν τούτοις τα έχω χρόνια και δουλεύουν μια χαρά.Για wireless gateway - router προτίμησα το Linksys WRVS4400N.Το έχω δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από κάθε άποψη.Παρέχει ταχύτατη wireless N ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο, έχει gigabit ethernet και απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να ζεσταίνεται και χωρίς να χρειαστεί να κάνω ούτε μια φορά reset.Με το παλιό που είχα, βαρέθηκα τα reset και το πέταξα.Η Linksys είναι θυγατρική της cisco για καταναλωτικά προιόντα. Η cisco είναι ίσως η πιο σοβαρή εταιρία για επαγγελματίες.
pan Δεκέμβριος 8, 2008 #25 Δεκέμβριος 8, 2008 εβαλα το router κοντα με το laptop και παιζει μια χαρα σε γενικες γραμμες το wireless. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι σε μια το πολυ 2 μερες πρεπει να το βγαλω απο την πριζα, γιατι αλλιως δεν εχω ουτε internet αλλα ουτε δικτυο για να το κανω reboot απο Http. Και το κουλο ειναι οτι δεν εχω και κοκκινα φωτακια στο routeraki που να δειχνει ας πουμε οτι κατι εχει κολλησει. Ξερετε που οφειλεται. Το εχει κι αλλος αυτο το προβλημα?
blkik Μάρτιος 8, 2009 #26 Μάρτιος 8, 2009 Σκέφτομαι να αλλάξω το Wag354g με το wag160nTo 354g το 'χω 3 χρόνια και έχει βγει πραγματικά πολύ καλό έχει αρχισει όμως να ξεκουμπώνουν τα κλιπς από πίσω.Ξερω ότι το wag160n έχει καινούργιο chip της broadcom και ελιπίζω σε λίγο καλύτερους συγχρονισμούς. Τωρα που βγήκε και καινούργιο frimware λύθηκαν τα προβληματάκια που είχε? Αξίζει η αγορά?
StamR Μάρτιος 9, 2009 Author #27 Μάρτιος 9, 2009 Καλό είναι το εν'λόγο modem .. Αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις Ρυθμίσεις του, γιατι άν τα αφήσεις στο Auto δεν θα παίζει καλα. Εγώ το έχω απο τότε που άνοιξα το ποστ αυτό και τελικά απεδίχθει ότι είναι αξιόλογο μοντέλο. Θέλει όπως σου είπα χειροκίνητες ρυθμίσεις.
blkik Μάρτιος 25, 2009 #28 Μάρτιος 25, 2009 Τελικά το αγόρασα. Όμως δεν μπορώ να βρω από που βλέπεις τα στατιστικά της γραμμής(snr, attenuation,power κλπ). Έχω βάλει την 1.00.12EDIT: Ok το βρήκα δεν μπαίνει απο το menu άλλα γράφεις http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
mariosalice Μάρτιος 25, 2009 #29 Μάρτιος 25, 2009 http://www.mmpc.gr/default.asp?option=1&view=5767-3563LINKSYS WRT610NGigabit με 4 ethernet, Wireless N dual, με USB για σκληρό δίσκο.Τιμή 197€Τεχνικά χαρακτηριστικάhttp://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT610NΤο κορυφαίο κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή.
psyxanwmalos Μάϊος 25, 2009 #30 Μάϊος 25, 2009 παιδια θελω την βοιθεια σας!!!πιρα το εν λογω μοντεμακι, αλλα δεν συδεεται στο νετ με τιππτα!!!το νετ μου ειναι μια χαρα γιατι τςρα μπαινω με ενα που μου εδωσε η κονεξ...αυτο τι ρυθμισεις θελει κ δεν μπαινει με τιποτα στο ιντερνετ?!?!?σωστε μεεεεεεεεεε............
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.