Jump to content

LINKSYS WAG160N

StamR

Recommended Posts

• 6 months later...

το πηρα την τεταρτη λογω αλλαγης του wag200. αν αφαιρεσεις το wireless φαινεται αρκετα καλο ... το wireless με εχει παιδεψει λιγακι και δεν ξερω τον λογο σε σχεση με το wag200 που επεζε αψογα ... εχει κατι ρυθμισεις με καναλια μεσα και δεν ξερω τι να βαλω για να δω διαφορες. αν ξερει καποιος ας μας βοηθησει. το κυριως προβλημα το αντιμετωπιζω οταν ειμαι συνδεδεμενος με wireless και ανοιξω το desktop που το εχω συνδεσει με το ethernet παρατηρω οτι η wireless συνδεση αρχιζει και σερνεται και συχνα κολλαει μετα απο αυτο η παιζει πολυ πολυ slow. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? το firmware που εχει το routeraki ειναι το τελευταιο.

Βασικά το αγόρασα τελικά και εγώ τότε.. Αλλά δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο. Συχνά κολάει στο Δίκτυο και μάλλον δεν θα μείνει για πολύ στον αργασιακό χώρο.. Απογοήτευση!

το πηρα την τεταρτη λογω αλλαγης του wag200. αν αφαιρεσεις το wireless φαινεται αρκετα καλο ... το wireless με εχει παιδεψει λιγακι και δεν ξερω τον λογο σε σχεση με το wag200 που επεζε αψογα ... εχει κατι ρυθμισεις με καναλια μεσα και δεν ξερω τι να βαλω για να δω διαφορες. αν ξερει καποιος ας μας βοηθησει. το κυριως προβλημα το αντιμετωπιζω οταν ειμαι συνδεδεμενος με wireless και ανοιξω το desktop που το εχω συνδεσει με το ethernet παρατηρω οτι η wireless συνδεση αρχιζει και σερνεται και συχνα κολλαει μετα απο αυτο η παιζει πολυ πολυ slow. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? το firmware που εχει το routeraki ειναι το τελευταιο.

Μπουρμπουλήθρες...

Δε σου έχω πει να μην ταλαιπωρείς τον κόσμο;

παρατηρησα οτι με wpa2 κολλαγε ενω με wpa psk και επιλογη σε laptop vista TKIP και οχι AES οτι παιζει πολυ πιο σταθερα και δεν μασαει. Επισης το wide band στο standard 20Mhz και οχι wide 40 Mhz.

Aν το wireless ειναι κοντα και εχει full σημα παλι τα παει καλα ... εμενα μου κανει καποια κοληματα σε αρκετα μεγαλη αποσταση. βεβαια με το wag200g στο ιδιο σημειο δεν ειχα προβληματα. Δεν το εχει κανεις το εν λογω router να μας πει καμια ρυθμισουλα αν εκει οφειλεται το προβλημα?

Μίλησα με Linksys και μου είπε να ελατώσω κάτι αριθμούς μετάδοσης στο wireless setup. Εμένα πάντος κολλάει στο Δίκτυο (LAN) με τους άλλους υπολογιστές και δέν μπορώ να μεταφέρω αρχεία !

καλα ρε παιδια, χωρις να εχω αποψη για το συγκεκριμενο ρουτερ, γιατι εμπιστευεστε linksys και ειδικα σε εργασιακο χωρο? Τοσες σοβαρες μαρκες υπαρχουν (Netgear, D-link, etc.)

καλα ρε παιδια, χωρις να εχω αποψη για το συγκεκριμενο ρουτερ, γιατι εμπιστευεστε linksys και ειδικα σε εργασιακο χωρο? Τοσες σοβαρες μαρκες υπαρχουν (Netgear, D-link, etc.)

Γιατι τι εχει η Linksys ?:nada:

Έχεις δίκαιο ! Έκανα γκάφα τώτε που το πήρα.. ζζζζζζ

Τι έχει η Linksys ; Απλα είναι σαν το Ελληνικό Δημόσιο μέσα στην Cisco !

Απλα δεν την εμπιστευομαι σαν μαρκα.. Υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες...

δεν ειναι για εργασιακο χωρο φιλε peter89. ειναι για οικιακη χρηση. και 1 χρονο που ειχα το wag200g ηταν αψογο οσο δεν παει. αρα δεν εχω καποιον λογο να μην εμπιστευτω την linksys.

Εγω χθες φιλε StamR ειχα συνδεσει ενα mobile κινητο με wifι κι ενα laptop με wifi 2 οροφους πανω απο το router και ενα desktop με ethernet. Επεζαν ολα αψογα. Και ταυτοχρονα το desktop και το laptop ετρεχαν και τα 2, azureous κι επεζαν videakia streaming απο google. Πιστευω οτι κολλαει με το AES και το wpa2. Αν βαλεις TKIP και wpa θα εισαι μια χαρα. δοκιμασε το, κι εγω ακομη σε δοκιμες ειμαι, 2 απογευματα εχω ασχοληθει με το router και για την ωρα εχω εντοπισει αυτα. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ας μας βοηθησει. :nerd::nerd::nerd:

Ρε συ ειχα το wag300N και ηταν πολύ καλό . Το wag200 και wag354g απλα μούφες. Το wag160N απλα πολύ φορτομένο και για να δουλέψει τα θέλει όλα στο Manual !

φτου φτου να μην το ματιασω, 2 μερες παιζει τελεια με τις ρυθμισεις που σου εχω πει και ποιο πανω. Πιστευω οτι μπορει και καλυτερα με λιγο ψαξιμο, δεν ειναι κακο routeraki τελικα, με κανα καλο firmware θα στρωσει.

Απλα δεν την εμπιστευομαι σαν μαρκα.. Υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες...
Το wag200 και wag354g απλα μούφες.

Κάτοχος ενός WAG354G. Έχει να κλείσει περίπου 3 χρόνια. Δεν έχει κολήσει ούτε μια φορά, δεν μου κάνει ούτε ένα disconnect ποτέ του, δεν έχει μπουκώσει ούτε μια φορά (forthnet ιδιόκτητο δίκτυο).

3 PC συνδεδεμένα επάνω του (τα 2 wireless).

Maximum έχουν συνδεθεί επάνω του 7 pc/laptops και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Γενικά είμαι απόλυτααααααα ευχαριστημένος.

Δεν ξέρω εάν είμαι απλά τυχερός.

τι λέτα ρε παιδιά, μούφα τα linksys τρελαθήκατε; στην ίδια κατηγορία με τα netgear και dlink που αναφέρεις είναι. πιο πάνω από αυτές και πολύ αξιόπιστα είναι τα 3com και μετά πάμε πολύ απλά και όμορφα στα CISCO

Ελα πειτε κατι σχετικο με το θεμα οχι ασχετα για να γεμιζετε τα forum ελεος!

ισως να εχω και αδικο απλα εχω μεινει υπερευχαρηστημενος απο την Dlink και γενικοτερα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια σε αντιθεση με τα Linksys

ενω παιζει καλα και συγχρονιζει σε αρκετα καλυτερη ταχυτητα απο το wag200 που ειχα, οταν εχω συνδεδεμενο και σε λειτουργια το desktop με καλωδιο και το laptop με wireless κατι δεν παει καλα. Ενω ειναι συνδεδεμενο το wireless σερνεται. Αν κλεισω το desktop και τραβηξω ενα rebbot στο linksys, μολις ξανακανει συνδεση το laptop τοτε το laptop παιζει μια χαρα με το wireless. ξερεται που μπορει να οφειλεται?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.