Godaemon Ιανουάριος 24, 2011 #61 Ιανουάριος 24, 2011 12.οταν βαζεις τα παιχνιδια απλα για να δεις πως τρεχουν στο καινουργιο σου συστημα . . . και δεν τελειωνεις ουτε το πρωτο level Tα βάζω στο youtube και τα βλέπω και αν δεν βαριέμαι τα κάνω install μετά.. Τι πρώτο level... αμα δω και έχει πολλά διαφημιστικά , μλκιες , και ειδικά intros που δεν γίνεται skip ,χαρήκαμε πολύ -> alt+f4.
mazax Ιανουάριος 24, 2011 #62 Ιανουάριος 24, 2011 11. Προτιμάτε να παίζεται σε single player ------> Ακόμα ΟΧΙ10. Παίζετε μόνο όταν η κοπέλα σας δεν είναι παρούσα ----> Πολλές φορές δίπλα στην γυναίκα μου αρα ΟΧΙ9. Πιστεύεται ότι η νίκη δεν είναι το παν ------> Σιγουρα ΟΧΙ 8. Περνάνε μέρες και όχι ώρες από την στιγμή που τελευταία φορά ανοίξατε την κονσόλα σας ----> ΟΧΙ7. You’re the oldest person trading in games at GameStation -----> ΟΧΙ6. Σου αρέσουν το Xbox360 και PS3 το ίδιο ----> Πανω από όλα PC!!! Εχω όμως και PS3 & XBOX άρα ΝΑΙ5. Αρχίζεις και αναπωλείς την "χρύση εποχή" του gaming ----> ΟΧΙ4. Αποφέυγετε να παίζεται Wii επειδή είναι κοπιαστικό ----> Κανω feet οπότε ΟΧΙ3. Η fps εμπειρία σας περιορίζεται στο spawn, run, die... spawn, run, die... spawn… ΄---> Σίγουρα ΟΧΙ2. Αποδέχεστε την ιδέα των επιτραπέζιων παιχνιδιών ----> Με τίποτα. ΟΧΙ1. Έχετε προπαραγγείλει το GTA IV άλλα δεν σας πειράζει αν δεν το έχετε την μέρα που θα βγει στην αγορά. ΟΧΙΜήπως να το ψάξω? Είμαι 36 κλεισμένα παίζω από 11 χρονών με τον Spectrum 48k, και το μόνο ΝΑΙ είναι ότι πιστεύω ΧΒΟΧ & PS3 μου αρεσουν το ίδιο.Πάντως αν αρχίσω να έχω περισσότερα ΝΑΙ τότε όντως θα έχω γεράσει......Ειλικρινά.Μαριος
jpavly Ιανουάριος 24, 2011 #63 Ιανουάριος 24, 2011 Φίλε Μάριε, όλοι οι 30άρηδες gamers εδώ πέρα έχουμε ακυρώσει τέτοιες λίστες πολλές φορές
ManolisX Ιανουάριος 24, 2011 #64 Ιανουάριος 24, 2011 12. Ακούτε Καρρά στα ακουστικά αντί για τον ήχο του παιχνιδιού
amoustakas Ιανουάριος 24, 2011 #65 Ιανουάριος 24, 2011 13. Έχεις την 5970 ολοκαίνουρια και αντί να την ξεζουμίζεις την αφήνεις να κάθεται... καθήμενος απλά στον καναπέ σερφάροντας... Κάπου κάπου τρέχεις κανένα bench για να χαρείς... :hang3:
amoustakas Ιανουάριος 24, 2011 #66 Ιανουάριος 24, 2011 Πάντως νοσταλγώ τις εποχές που τρέχαμε με τη δισκέτα και σκάγαμε το 500ρικο να αντιγράψουμε κανά παιχνίδι όπως gloden axe, double dragon, turrican και kick off...
dimis1712 Ιανουάριος 25, 2011 #68 Ιανουάριος 25, 2011 8/11... Μετα απο την ολοκληρωση της απεξαρτησης απο το Lineage δεν μου κανει κεφι να καω ωρες σε καποιο παιχνιδι. Αλλα ρε γαμωτο, αυτη η real life, προβληματικη μου φαινεται τωρα τελευταια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.