sundance Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 εχω καποιους folder οπου στα properties ειναι τικαρισμενο το Read only.αν και το ξετσεκαρω αυτο δεν αλλαζει και οταν προσπαθω να κανω move,Delete or rename μου γραφει οτι δεν γινεται αυτο γιατι το thumbs.db χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο προγραμμα... τι μπορω να κανω για να αποφυγω αυτη την εκνευριστικη κατασταση?
Artist_ Απρίλιος 28, 2008 #2 Απρίλιος 28, 2008 υπάρχει ένα προγραμμα που θα κάνει την δουλειά που θέλεις. UnlockerΕδώ και το site τους http://ccollomb.free.fr/unlocker/Είναι Freeware
neuromancer Απρίλιος 29, 2008 #4 Απρίλιος 29, 2008 εχω καποιους folder οπου στα properties ειναι τικαρισμενο το Read only.αν και το ξετσεκαρω αυτο δεν αλλαζει και οταν προσπαθω να κανω move,Delete or rename μου γραφει οτι δεν γινεται αυτο γιατι το thumbs.db χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο προγραμμα...τι μπορω να κανω για να αποφυγω αυτη την εκνευριστικη κατασταση? Σβήσε τα thumbs.db files με κάποιο άλλο file manager. Ο (Total) Commander τα στέλνει στον ...Καιάδα χωρίς πολλά λόγια.
darkCount Απρίλιος 30, 2008 #5 Απρίλιος 30, 2008 Να σε ρωτήσω...τι προβολή έχεις επιλεγμένη όταν κοιτάς τα περιεχόμενα του φακέλου που έχει το thumbs μέσα? Αν έχεις Thumbnails τότε όντως το αρχείο βρίσκεται σε χρήση, οπότε διάλεξε List ή Details και δοκίμασε.Επίσης αν έχεις πάρει τα αρχεία από άλλη εγκατάσταση Windows δοκίμασε να αλλάξεις το Ownership στα αρχεία αυτά. Δεξί κλικ-properties-καρτέλα Security-Advanced-καρτέλα Owner και διάλεξε το χρήστη σου από εκεί που λέει Change owner to: και apply.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.