fotme Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 ξερετε που μπορω να βρω power button το οποιο να ειναι backlighted και πιεζοηλεκρικο?
fotme Απρίλιος 28, 2008 Author #2 Απρίλιος 28, 2008 κατι σαν και αυτο http://www.sharkacomputers.com/buststriilva.html
fotme Απρίλιος 28, 2008 Author #3 Απρίλιος 28, 2008 λοιπον μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα τους εξης δυο κατασκευαστες, http://www.schurter.ch/wwwsc/con_pg70.asp και http://www.bulgin.co.uk/Products/Switches/Illuminated.html ανοικοιυνε στην vandal κατηγορια διακοπτων=αντοχη απο κακοποιηση,καιρο κλπ. Στο νετ δειχνει οτι τα φερνει και ο δαρλας στο αιγαλεω http://www.darlas.gr/company0.asp κατουμας, μπουριωτης, βενιερης λετε να τα φερνουν?
felix Απρίλιος 28, 2008 #4 Απρίλιος 28, 2008 αρχηγέ νομίζω ότι πρόσφατα που είχα κατέβει κατουμά, είχε ένα stand μπροστά στους γυάλινους γκισέδες με τέτοιους διακόπτες...για πέρνα ρίξε μιά ματιά..
fotme Απρίλιος 30, 2008 Author #5 Απρίλιος 30, 2008 επιβεβαιωνω το ανωθεν σωστο σχολιο, υπαρχει στον κατουμα με 8€, ολα ταλλα 30+.. Ευχαριστω felix
Shaman Απρίλιος 30, 2008 #6 Απρίλιος 30, 2008 επιβεβαιωνω το ανωθεν σωστο σχολιο, υπαρχει στον κατουμα με 8€, ολα ταλλα 30+..Οι vandal από Bulgin, Schurter, APEM είναι όντως πολύ ακριβοί - ειδικά οι piezo.Με 8€ πήρες κάποιο τέτοιο "επώνυμο" από του Κατουμά;Κι αυτό το μαυράκι είναι ωραίο.
fotme Απρίλιος 30, 2008 Author #7 Απρίλιος 30, 2008 δεν ξερω αν ειναι επωνυμο πουλιεται bulk, σιγουρα δεν ειναι piezo αλλα το στεγανοτικο ring υπαρχει και ειναι more than enough για μενα...8Ε...
oxide Αύγουστος 15, 2009 #8 Αύγουστος 15, 2009 ξεθαβω... ξερει κανεις που βρισκω κατι τετοιο στη θεσσαλονικη?
Κοπρίτης Αύγουστος 17, 2009 #10 Αύγουστος 17, 2009 επειδη κι εγω τα εψαχνα εδω Αθηνα παλια και δεν τα εβρισκα (μεγαλα 19mm και σε μαυρο χρωματακι) τα βρηκα επιτελους και τα φεραμε και στο μαγαζι Τωρα φιλε oxide επειδη μαλλον δεν σε συμφερει να πληρωσεις μεταφορικα θα σου ελεγα να τυπωσεις την εικονα που εδειξες πριν και να βρεις μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη σιγουρα θα εχουν (αν οχι το ιδιο ακριβως, κατι αντιστοιχο τελοσπαντων) εαν δεν βγαλεις ακρη στειλε πμ.
sakis_the_fraud1416003252 Αύγουστος 18, 2009 #11 Αύγουστος 18, 2009 ξεθαβω...ξερει κανεις που βρισκω κατι τετοιο στη θεσσαλονικη? Στον Μουτσιουλη και στον Γεωργιαδη κοιταξες; Κατεβαινοντας την Δωδεκανησου στο δεξι σου χερι λιγο πριν φτασεις στην διασταυρωση με τσιμισκη.
oxide Αύγουστος 18, 2009 #12 Αύγουστος 18, 2009 @sakis στον γεωργιαδη ναι ειχα ρωτησει αλλα λεω να ξαναπαω... ειχα ρωτησει νομιζω και στον βρασιδα που ειναι λιγο πιο πανω και εχει βιομηχανικα ειδη και θεωρησα πιο πιθανο να βρω εκει κατι...θα ξαναπαω μια βολτα αν ειναι... @Κοπρίτης ναι καλη ιδεα..θα το τυπωσω..γιατι με περιγραφες δεν βγαινει ακρη... παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον
dunkel_Stern Αύγουστος 18, 2009 #13 Αύγουστος 18, 2009 @sakisστον γεωργιαδη ναι ειχα ρωτησει αλλα λεω να ξαναπαω... ειχα ρωτησει νομιζω και στον βρασιδα που ειναι λιγο πιο πανω και εχει βιομηχανικα ειδη και θεωρησα πιο πιθανο να βρω εκει κατι...θα ξαναπαω μια βολτα αν ειναι... @Κοπρίτης ναι καλη ιδεα..θα το τυπωσω..γιατι με περιγραφες δεν βγαινει ακρη... παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον άμα βρείς τίποτα πόσταρε μια εδώ γιατί κάποιοι είμαστε και τεμπέληδες η δεν έχουμε χρόνο να ψάξουμε (εγώ είμαι και στις δυο κατηγοριες)
oxide Αύγουστος 19, 2009 #14 Αύγουστος 19, 2009 σημερα εκανα μια βολτα και τελικα βρηκα στον Μουτσιουλη ...οπως ειπε και ο Σακης...ηταν στα 8ε και εχει ενα μικρο σταντ με καμια 4-5σχεδια..εγω μαλιστα βρηκα και σε πορτοκαλι που εψαχνα.ο γεωργιαδης ειπε θα εχει σε μια βδομαδα μεταλλικα...στα 3ε..μαλλον ομως λιγο διαφορετικα απο αυτα που εψαχνα.
dunkel_Stern Αύγουστος 19, 2009 #15 Αύγουστος 19, 2009 σημερα εκανα μια βολτα και τελικα βρηκα στον Μουτσιουλη ...οπως ειπε και ο Σακης...ηταν στα 8ε και εχει ενα μικρο σταντ με καμια 4-5σχεδια..εγω μαλιστα βρηκα και σε πορτοκαλι που εψαχνα.ο γεωργιαδης ειπε θα εχει σε μια βδομαδα μεταλλικα...στα 3ε..μαλλον ομως λιγο διαφορετικα απο αυτα που εψαχνα.στον Μουτσιουλη που είναι στην δωδεκανήσου πηγες?βάλε αν δεν σου κάνει κόπο μια photo από σχέδιο που πήρες
oxide Αύγουστος 19, 2009 #16 Αύγουστος 19, 2009 στον Μουτσιουλη που είναι στην δωδεκανήσου πηγες?βάλε αν δεν σου κάνει κόπο μια photo από σχέδιο που πήρεςναι σε αυτον πηγα.το σχεδιο που εβαλα παραπανω βρηκα και πηρα...με πορτοκαλι χρωμα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.