Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 1700

pastelidis1990

Recommended Posts

Εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειναι το Acer Aspire 1700 στο οποιο εχει χαλασει το DVD-rom με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω φορματ. Εχω δοκιμασει εξωτερικο dvd αλλα το bios δεν βλεπει usb δυστυχως και παλι δεν μπορω να κανω φορματ. Ο λογος που θελω να κανω φορματ ειναι επειδη εχει ιους μεσα και μου κανοουν την ζωη δυσκολη. Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω φορματ???. Καποιος μου ειχε πει οτι μεσα στο bios αμα κανεις καποιο συνδυασμο πληκτρων τοτε κανει boot τα windows απο την αρχη δηλαδη φορματ απο ενα σημειο στο οποιο ειναι απθηκευμενα στην μνημη μηπως καποιοσ γνωριζει κατι σχετικο με αυτο το κολπο??? Θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια σας...!!!

Εγω εχω BIOS Version:3C13 και δουλευει μια χαρα με εξωτερικο drive.Λογο του ογκου εχει γινει σταθερος οποτε δουλευω εξωτερικο dvd και κανω κανονικα φορματ.Αν αποφασισεις να αλλαξεις εσωτερικο drive διαβασε αυτο το λινκ θα σε βοηθήσει πιστεύω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.