Jump to content

Recommended Posts

Eνα vantage με την 570 παλι @900 και τους σημερινους beta drivers...Υπαρχει μια αυξηση σε σχεση με πριν αλλα ειναι παρα πολυ μικρη (περιπου 200 ποντοι:p)....

post-11419-1416074890,6786_thumb.jpg

• Like 1
Kαι ενα με τον ι7980Χ στα 4.620@1.48

Επιτελους και ενα 50000 gpu score στο thelab :D

Δωσε μας και τα ρολογια στις gtx480.

Γεια σου φιλε μου.Λολ ο πρωτος που το καταφερα?Τα ρολογια ειναι τα ιδια οπως πριν.850-1011-1700

Να σου πω την αληθεια σε περιμενα με τρεις gtx580 αλλα οκ δεν πειραζει και ετσι καλα εισαι :D:suicide:

(edited)

Οταν με περαση ο τακις-pα θα βαλω και τεταρτη gtx480:thank_you2:

Έγινε επεξεργασία από MADFORWARGR
(edited)
Οταν με περαση ο τακις-pα θα βαλω και τεταρτη gtx480:thank_you2:

Εσυ ρε τρελλε το πας φιρι φιρι να ζεστανεις ολη την συμπρωτευουσα. :hehe:

GeForce GTX 480 4-way SLI review

Έγινε επεξεργασία από zpaf
Να σου πω την αληθεια σε περιμενα με τρεις gtx580 αλλα οκ δεν πειραζει και ετσι καλα εισαι :D:suicide:

αυτο περιμενα και εγω, αλλα ασε μην τον τσιτωνουμε δε θελει και πολυ ο τρελος για να το κανει :crazy_pilot:

Καπου διαβασα να αναφερεται το ονομα μου.:hmm:

Προς τον φιλο @MADFORWARGR πολυ ωραιο το σκορακι σου δεν λεω:yes4: αλλα να ποσταρω κατι τις και εγω ετσι για να μην κοιμασαι πολυ ησυχος, γιατι που θα παει θα πεσει ακομα μια στα χερια μου:hehe: και παλι εδω θαμαστε.

(Γιαννη μου δεν φταιω εγω):giveup:

post-9802-1416074908,1878_thumb.jpg

• Like 4