Jump to content

Οθονες & games

panagiotis15

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μιας και πηρα αποφαση να κανω αναβαθμιση, αποφασισα να παρω και μια οθονη αλλα δεν κολλαω στις αναλυσεις...

Ειχα παει στο πλαισιο και μου ειπαν πως για games δεν συνιστουνται οι wide screen (που μονο αυτες αρχισαν να κυριαρχουν στην αγορα)..

Εγω ηθελα απο την μια να παρω μια 19αρα για να παιζει και ωραια καποια παιχνιδια αλλα θελω να εχω και χωρο να ανοιγω αρκετα παραθυρα (να εχω μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας).

Οι καρτες γραφικων θα ειναι 2x 8800gt σε SLI (το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι SLI)

εσεις θα λεγατε να παρω μια 22αρα για να εχω και χωρο, ή μια 19αρα για να παιζω παιχνιδια.

Αν η 22αρα δεν επηρεαζει τα games τοσο πολυ, θα προτιμουσα αυτην...

Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?

ΥΓ. Συγνωμη αν υπηρχε παρομοιο θεμα (εψαξα και δεν βρηκα)

ε καλά σίγουρα 22αρα...

Και μια gt να έχεις κρατάει τα παιχνίδια στα 1680χ1050 όποτε αν θέλεις μπορείς να έχεις και μια κάρτα απάνω ;)

ο,τι να 'ναι μας λεει το πλαισιο δηλαδη?

Αμα ειναι 22αρα ακομη καλυτερα...

ευχαριστω παιδια...

Αν μπορουσα ν 'ακουσω κι αλλες αποψεις....

oλοι το ιδιο θα σου πουν...(για 22αρα)

Aντε να πεταχτει κανενας ..να πει τιποτα για 24αρα πχ samsung 2493 ή lg246...μιας και 8α εχεις (οπως λες) 2χ8800Gt

• 2 weeks later...

Η 19αρα δεν εχει νοημα σαν επιλογη γιατι βγαινει σε χαμηλοτερη αναλυση, 1440x900.

Οποτε πρεπει να κοιταξεις μεταξυ 20αρας και 22αρας που εχουν μεγιστη αναλυση 1680*1050

Λογικά λέει για 19άρα 4:3 δηλαδή 1280x1024.

Όχι φίλε μου κι εγώ 22άρα έχω με την ταπεινή μου 7950GT και δεν έχω πρόβλημα σε κανένα game :)

επειδη και εγω στηνω συστημα μονο για games (αντε να δω ποτε θα το τελειωσω) με 2Χ8800gt (thanks Athens2004!) και μια Asus Striker II Formula, τελικα αποφασισα να παω σε LG 32 ιντσες TV ...HD ready (1366X768) μιας και το κοστος ειναι το ιδιο πανω-κατω και εχω 32 ιντσες αντι για 24 που θα ειχα με μια dedicated οθονη PC

Συγκεκριμενα θα παρω αυτην

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168590

Μονο και μόνο επειδή όλες η 22άρες έχουν ΤΝ

Θα πήγαινα σε μια καλή 24άρα

• 2 weeks later...

ρε παιδια τι λεει το Πλαισιο για τα games??...εγω παιζω με μια 1950 Pro 512 το Assasins Creed π.χ στην Samsung LE40M86 σε 1920Χ1080 και το παιχνιδι σκοτωνει!!....ενταξει,μη τρελαθουμε τελειως με τις βλακειες που λενε στο κοσμο!!Ακου δεν προτεινονται οι wide!!!Αρα ειναι στοκοι οι προγραματιστες των games που τα φτιαχνουν σχεδον ολα πλεον για wide monitors!!

24αρα θα σου ελεγα kai επισης θα σου προτεινα μια 9800 gtx! Mην μπλεξεις με βασανιαρικα SLI και αλλα... Και θα εισαι κομπλέ 1920χ1200 +16ΧΑF = Σε ολα τα παιχνιδια 60 φραμες εκτος απο crysis! Ετσι τουλαχιστον παιζω εγω! Βεβαια εγω εχω 26αρα (οι πολλες ιντσες ειναι μαγεια παντως)

panagiotis15

1 μήνα το ίδιο δίλημμα είχα και εγώ 19 vs 22 , και μετά από πολύ διάβασμα [forum-review ]και από επισκέψεις σε μαγαζιά για να τις δω από κοντά …τελικά κατέληξα σε 22 και από την στιγμή που την παρέλαβα και την έβαλα στο γραφείο μου << Δεν ξεκολλάω από μπροστά τις , κυριολεκτικά >> ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και για να μην σου πω , πως και 24΄΄ να είχα αυτή την στιγμή θα γούσταρα ακόμα ποιο πολύ, πιστεύω .

Άλλη αίσθηση τα παιχνίδια με 22΄΄ αν δεν κάτσεις μπροστά τις , δεν το καταλαβαίνεις .

Όπως βλέπεις και από εμένα ,όπως και απ΄ τα υπόλοιπα παιδιά ++++++++ σε 22΄΄/24΄΄ με κλειστά μάτια και ούτε να σκέφτεσαι για οτιδήποτε ποιο κάτω .

Καλά για το wide ούτε καν το συζητώ , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι wide.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.