Jump to content

Q6600 H Q6700 ?? Και σε O/c...

ProPitsiriko$

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

me 65nm kai q6600 4ghz χωρις να εισαι κατω απο 0 βαθμους θερμοκρασια η εκει γυρω ειναι δυσκολα τα πραγματα εδω ο qx9770 που εχω για να πεξη ψυλα θελη κατω απο -140 κελσιου ουτε σε cascade πεζη καλα μονο αζωτο :giveup:

Ναι ρε tsan, απλα ψάχνω κάτι πιο καλό για 24/7 από τα 3600. Στα 4000 πάντως βαράει κάνα restart! Με 1,5 ρεύμα προσπαθώ, μάλλον θέλει κι άλλο! :devil:

Junior, ευχομαι να παει στα 1,501V αλλα ρε φιλε λυσε μου την απορια, σε τι σου χρησιμευει ο 4πυρηνος 24/7 πανω απο τα 3.6?

ενα αυτοκινητο με 300 αλογα σου χρειαζετε οχι ετσι απλα αλλα το θελεις γιατι μπορη να γινη ετσι παη και με τα cpu ολο θελεις να παη και αλλο .και τα 4ghz να καταφερη σταθερα σε 1 εβδομαδα θα προσπαθη για τα 4050 :):wall:

Να σας πω, το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον έχει τα 3600 αβασάνιστα εντελώς! Αλλά ο λόγος που τον πήρα είναι μήπως έχω κάτι καλύτερο από τα 4250 που είχα με τον Q6600 για κάνα benchάκι...

Να σας πω, το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον έχει τα 3600 αβασάνιστα εντελώς! Αλλά ο λόγος που τον πήρα είναι μήπως έχω κάτι καλύτερο από τα 4250 που είχα με τον Q6600 για κάνα benchάκι...

ειχες q6600 και αγορασες q6700 .........

ειχες q6600 και αγορασες q6700 .........

τι σε χαλάει σε αυτό? Στο thelab είμαστε, πολλοί το κάνουν αυτό... Εδώ άλλοι αλλάζουν cpu με τον ίδιο, εγώ τουλάχιστον πήγα σε +1 multi :hehe:

Οχι δεν με χαλάει αυτό , εγώ όταν είχα λίγους μήνες τον 6600 στα 266fsb βγήκε ο 6850 333fsb τον οποίο τον αγόρασα ! επίσης και τον 4400 με τις ίδιες επιδόσεις με τον 6600, τώρα περιμένω την σειρά των 45mm που έχουν στην πράξη 400fsb δηλαδ. 1600fsb!!!

3,6g τα είχα και κάθε μέρα με τον Q6600. Αλλά το θέμα είναι να δω για bench 4,3g. Τόσα πολλά ζητάω? :D
Ναι ρε tsan, απλα ψάχνω κάτι πιο καλό για 24/7 από τα 3600. Στα 4000 πάντως βαράει κάνα restart! Με 1,5 ρεύμα προσπαθώ, μάλλον θέλει κι άλλο! :devil:

Καλύτερα να σταματήσεις πριν κάψεις τίποτα... ;)

Οχι δεν με χαλάει αυτό , εγώ όταν είχα λίγους μήνες τον 6600 στα 266fsb βγήκε ο 6850 333fsb τον οποίο τον αγόρασα ! επίσης και τον 4400 με τις ίδιες επιδόσεις με τον 6600, τώρα περιμένω την σειρά των 45mm που έχουν στην πράξη 400fsb δηλαδ. 1600fsb!!!

Τι σε ενδιαφέρει το FSB όταν μπορείς να το ρυθμίσεις μόνος σου (κάνοντας OC); Μη σου πω ότι θα σε δυσκολεύει κιόλας επειδή θα έχει χαμηλότερο multiplier ο επεξεργαστής.

Εκτός κι αν δε σε ενδιαφέρει να κλοκάρεις φυσικά.

Τι σε ενδιαφέρει το FSB όταν μπορείς να το ρυθμίσεις μόνος σου (κάνοντας OC); Μη σου πω ότι θα σε δυσκολεύει κιόλας επειδή θα έχει χαμηλότερο multiplier ο επεξεργαστής.

Εκτός κι αν δε σε ενδιαφέρει να κλοκάρεις φυσικά.

εννοώ τον τύπο του επεξεργαστή της Intel,και εννοω οτι ο 6600που αγόρασα πρώτα ήταν ίδιος στο κλοκαρισμα με τον 4400, τώρα έδωσα παραγκελια τον q9450 με 1333FSB αν είναι καλό κοματι? δεν θα συγκρίνεται με τον QX9775 που ειναι στα 1600fsb

Προς τους ενδιαφερόμενους για Q6700: ο cpu, τουλάχιστον από fsb, πάει πολύ καλύτερα απτόν Q6600 που έχω (L737 ο Q6600, L803 ο Q6700) αλλά είναι σημαντικά πιο θερμός (+10-15c σε load), οπότε για όσους σκέφτονται για την αγορά του (και το ανέβασμά του :p) καλά θα κάνανε να έχουν τουλάχιστον μια καλή aftermarket ψύκτρα.

..πηρα και εγω εναν Q6700, απο τεμπς ειναι πολυ καλος αλλα το θελει το ρευματακι του για τα 3600 θελει 1.53v και για τα 3800 που τον εχω θέλει 1.59v με νερακι ειμαι και ~45c!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.