perp Μάϊος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Και εγω ειχα την 120 xtreme αλλα δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...το οτι τα συρματάκια ειναι κάπως ισχυει πάντως γιατι και εγω ημουνα στο τσακ να την πάω πισω .... πάντως ισχυει οτι κουμπώνουν αρκετα δυσκολα ή μάλλον θέλουν λιγο προσοχη...εξαρτάται και απο τον 12αρι που βάζεις βέβαια... Η απλη εχει λιγότερα headpipes μονο αν δεν κάνω λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Οχι μαυρη ρε... πεθανατε τον cpu και την κανατε χηρα ; Ασε που ερχονται και καλοκαιρια, και αν εχετε πανω στο γραφειο το pc με το plexi glass, τις πρωινες ωρες θα θερμανεται περισσοτερο γιατι το μαυρο θα αποροφα την θερμοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 4, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Εμένα ούτε η απλή, αλλά ούτε η extreme έχει πρόβλημα. Είμαι με zaward fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 5, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 δεν ξερω guys αλλα απο τη ασημενια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.τωρα αν ειναι βαμμενη ενδεχομένως να χανει καπως .παντως εδω που τα λεμε αναμασημα του ιδιου προιοντος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.