pastelidis1990 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 Εχω ενα pc το οποιο εχει πανω Μητρικη:ASUS P5K Επεξεργαστη: Ε6420 2,13GHzΓραφικων: 8500GTRam: 1GB 667MhzΤροφοδοτικο: 500W ChieftecΑξιζει να βαλω αζωτο και ποσο θα μου κοστισει??? Ο λογος ειναι για overclock επειδη θελω να σπασω το οριο μου που ειναι στα 485 FSB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Απρίλιος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Το αζωτο δεν ειναι μονιμη λυση! Κανε ενα search στο google να δεις γιατι.... Ln2 cooling ως keyword Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Απρίλιος 26, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Αν θες κατι ψυχρο βαλε phase αλλα στοιχιζει πολλα και ΔΕΝ θα κερδισεις τοσα οσα αν αλλαξεις τρεις επεξεργαστες με τα ιδια μπορει και λιγο λιγοτερα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis1990 Απρίλιος 27, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Ρε παιδια αν μπορειτε δωστε καποια τιμη για το αζωτο....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Απρίλιος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Μα δεν είναι μόνο το άζωτο που στοιχίζει.Πρέπει να πάρεις μπουκάλα, pot, μονώσεις, να περάσεις την μητρική με πλαστικοποιητή και άλλα τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Απρίλιος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 και πανω απ' ολα δεν χωραει μεσα σε κουτι..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Απρίλιος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 και πανω απ' ολα δεν χωραει μεσα σε κουτι..!!!!...Μα το άζωτο δεν είναι μόνιμη ψύξη και ούτε μπορείς να βάλεις το pot μέσα στο κουτί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Απρίλιος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Για σου φυγη η απορια το αζωτο εχει απο 1,70-2,30 το λιτρο μια μπουκαλα μεταφορας 30 λιτρων εχει 1000 ευρω + φπα+ το pot 300 ευρο και ατελιοτες ωρες μονοσης των m/b με σπρευ πλαστικοποιησης και ταινιας armaflex και πολλα μα πολλα καμενα m/b:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 27, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 με πιο απλα λογια...κανε μια αναβαθμιση στο pc σου...και ενα phase αν θες "extreme" overclocking και τελος καλο,ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 θα γελάω αν ο pastelidis1990 τα έχει και σας στείλει απο ένα κάνιστρο δώρο :clap:(αυτό για το ύφος μερικών ποστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Απρίλιος 27, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 ...Μα το άζωτο δεν είναι μόνιμη ψύξη και ούτε μπορείς να βάλεις το pot μέσα στο κουτί..Βρε το ξερω απλως του το ειπα για να δει οτι τα προβληματα αρχιζουν απο πολυ πιο απλα πραγματα.Φιλικα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Απρίλιος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Οταν θελη να ξεκινηση καποιος να πεζη στους κατω απο το μηδεν βαθμους πρεπη να ξεκοιναη με ενα μονοβαθμειο -40 εως -50 για να μαθενη πως γινετε ολο το πεγνιδη (μονοση-ρυθμισης) εγω κανω πρωτα δοκιμες στο cascade max fsb τι ρευκατα ακουνε το chipset η μνημες που πεζουν max και αφου εχεις δη που πανε ολα τοτε τα βαζεις στο αζωτο για να κανεις τα σκορακια σου αν πανε ολα καλα (που συνηθος δεν πανε) καλο βραδυ :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 καλη λυση ειναι και ο καταψυκτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 7, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ναι.. Πολύ καλή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 7, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 καλη λυση ειναι και ο καταψυκτης :rofl: on topic Παρε υδροψυξη... Και με κανα phase ακομα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 7, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Φίλε Pastelidis, Όπως προείπαν και οι απο πάνω...η ψύξημε υγρό άζωτο έιναι δύσκολη και δέν είναι για να λειτουργέι το pc συνέχεια με αυτό αφού θέλει συνέχεια επανατροφοδότηση. Φαντάσου ένα αυτοκίνητο που προχωράει και θέλει συνέχεια να του βάζεις βενζίνη. Απο την άλλη μόνιμη λύση είναι η υδρόψυξη ή αυτά που λένε οι απο πάνω "phase change" που είναι κλειστά κυκλώματα και δέν χρειάζονται ανατροφοδότηση με τον ίδιο ρυθμό που θέλει το υγρό άζωτο αλλά με πολύ πολύ μικρότερο ρυθμό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis1990 Μάϊος 7, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Μπορεις Gorillako να μου πεις ποσο θα μου κοστισει μια phase change και που μπορω να βρω μια τετοια...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 7, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Για το κόστος δέν μπορώ να σου πώ εγώ, μπορούν όμως αυτοί που τα φτιάχνουν...υπολόγισε ένα 550άρικο πάνω κάτω...ανάλογα τι θα έχει. Phase change φτιάχνουνε οι Unseen : Αλλά δέν είναι πια κοντά μας καιδέν ξέρω αν φτιάχνει πιά. Και ο Esdee : Που και αυτός είναι πολύ busy με την δουλειά του επ'αόριστον ( ) Στείλε τους ένα ΠM και δέν θα χάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.