Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ στην ΑΓΟΡΑ ΨΥΞΗΣ με ΑΖΩΤΟ

pastelidis1990

Recommended Posts

Εχω ενα pc το οποιο εχει πανω

Μητρικη:ASUS P5K

Επεξεργαστη: Ε6420 2,13GHz

Γραφικων: 8500GT

Ram: 1GB 667Mhz

Τροφοδοτικο: 500W Chieftec

Αξιζει να βαλω αζωτο και ποσο θα μου κοστισει??? Ο λογος ειναι για overclock επειδη θελω να σπασω το οριο μου που ειναι στα 485 FSB

Για σου φυγη η απορια το αζωτο εχει απο 1,70-2,30 το λιτρο μια μπουκαλα μεταφορας 30 λιτρων εχει 1000 ευρω + φπα+ το pot 300 ευρο και ατελιοτες ωρες μονοσης των m/b με σπρευ πλαστικοποιησης και ταινιας armaflex και πολλα μα πολλα καμενα m/b:computer::crazy:

...Μα το άζωτο δεν είναι μόνιμη ψύξη και ούτε μπορείς να βάλεις το pot μέσα στο κουτί..

Βρε το ξερω απλως του το ειπα για να δει οτι τα προβληματα αρχιζουν απο πολυ πιο απλα πραγματα.

Φιλικα,

Οταν θελη να ξεκινηση καποιος να πεζη στους κατω απο το μηδεν βαθμους πρεπη να ξεκοιναη με ενα μονοβαθμειο -40 εως -50 για να μαθενη πως γινετε ολο το πεγνιδη (μονοση-ρυθμισης) εγω κανω πρωτα δοκιμες στο cascade max fsb τι ρευκατα ακουνε το chipset η μνημες που πεζουν max και αφου εχεις δη που πανε ολα τοτε τα βαζεις στο αζωτο για να κανεις τα σκορακια σου αν πανε ολα καλα (που συνηθος δεν πανε:p) καλο βραδυ :nuke:

• 2 weeks later...

Φίλε Pastelidis,

Όπως προείπαν και οι απο πάνω...η ψύξημε υγρό άζωτο έιναι δύσκολη και δέν είναι για να λειτουργέι το pc συνέχεια με αυτό αφού θέλει συνέχεια επανατροφοδότηση.

Φαντάσου ένα αυτοκίνητο που προχωράει και θέλει συνέχεια να του βάζεις βενζίνη.

Απο την άλλη μόνιμη λύση είναι η υδρόψυξη ή αυτά που λένε οι απο πάνω "phase change" που είναι κλειστά κυκλώματα και δέν χρειάζονται ανατροφοδότηση με τον ίδιο ρυθμό που θέλει το υγρό άζωτο αλλά με πολύ πολύ μικρότερο ρυθμό..:)

Για το κόστος δέν μπορώ να σου πώ εγώ, μπορούν όμως αυτοί που τα φτιάχνουν...υπολόγισε ένα 550άρικο πάνω κάτω...ανάλογα τι θα έχει.

Phase change φτιάχνουνε οι

Unseen : Αλλά δέν είναι πια κοντά μας καιδέν ξέρω αν φτιάχνει πιά.

Και ο

Esdee : Που και αυτός είναι πολύ busy με την δουλειά του επ'αόριστον ( :hehe:)

Στείλε τους ένα ΠM και δέν θα χάσεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.