patatoylis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα της γνώσεις σας για το σύστημα της υπογραφης σχετικά με της θερμοκρασίες.Σε κατάσταση ηρεμίας και οι στροφες χαμηλομένες τελείως στον επεξεργαστή 50-51 και στήν κάρτα γραφικών 41.Σε κατάσταση παίχνιδιού με της στροφες της ψύχτρας( στο φούλ ) στον επεξεργαστή 64-65 και στην κάρτα γραφικών 48-49.Εδω να σας πω πως για την 8800gt χρησιμοποιώ ψύχτρα.Πως τις βλέπετε της θερμοκρασίες μου.Μήπως θα πρέπει να ανυσηχώ για τον επεξεργαστή
GoMaR Απρίλιος 26, 2008 #2 Απρίλιος 26, 2008 Ποσο ρευμα του εχεις δωσει ;Και πως το τεσταρεις ;Μετα απο ποση ωρα ;
hayabusa Απρίλιος 26, 2008 #3 Απρίλιος 26, 2008 σε γενικές γραμμές, νομίζω καλά είναι αφού το έχεις υπερχρονίσει κιόλας ( για το σύτστημα της υπογραφής μιλάμε, έτσι; )... Αν μας πεις και τα ρεύματα που έχεις δώσει, όπως λέει και ο GoMaRos από πάνω, θα μας βοηθήσεις περισσότερο Και κάτι άλλο, τις πρώτες θερμοκρασίες (όχι εν ώρα gaming δηλαδή) τις μετράς από τα Windows ή από το BIOS;
patatoylis Απρίλιος 26, 2008 Author #4 Απρίλιος 26, 2008 Exω την εντύπωση οτι το παιδί που μου το σετάρισε παίζει με 1.35 στα ρεύματα αν δεν κάνω λάθος.Επίσης μια διευκρήνηση που μπορεί να βοηθήση.Οταν ανοίγω το πλαινό καπάκι η θερμοκρασία πεφτει 2-3 βαθμούς.Oσον αφορά της πρώτες θερμοκρασές απο το βιος ήταν 38-40.Μετά απο κανα τετράωρο και μετά απο gamer είδα της παραπάνω θερμοκρασίες.Και σήμερα που το βλέπω σε idie κατασταση 50-51 είμαι.επίσης το τέσταρα κάνοντας convertxtodvd ακριβώς για 45 λεπτά και οι θερμοκρασίες εφτασαν προς το τέλος 67-69 μαξιμουμ.και τέλος να αναφέρω οτι η θερμοκρασία δωματίου είναι 26-28 βαθμούς σίγουρα.
hayabusa Απρίλιος 26, 2008 #5 Απρίλιος 26, 2008 το default ρευμα πόσο ειναι; εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές είναι καλά. Αν του ρίξεις και ενα καθαρισμα στην ψυκτρα και μια αλλαγή στην θρμοαγώγιμη ίσως κατέβει ακόμη παρακάτω. Όσο για την πτώση της θερμοκρασίας, μην σε προβληματίζει. Είναι απολύτως λογική αφού ο θερμός αέρας διοχετεύεται πολύ γρηγορότερα στο περιβάλλον και μπαίνει μέσα πολύ περισσότερος φρέσκος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.