Jump to content

Ποια 8800gt+cooler

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω μια 8800gt και ερωτώ ποια?

Επίσης επειδή με νοιάζουν πολύ και τα κλόκια θα βοηθήσει πολύ αν βάλω μια καλύτερη ψύξη?

Ποια?Όχι νερό,αέρα θέλω.

Έλεγα να πάρω την ακόλουθη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030361

με αυτήν την ψύκτρα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977809&product=994308

ή αυτή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977809&product=1093231

Το όλο μπάτζετ θα είναι μέρχι 180€

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

+1 και απο μένα μιας και έχω ακριβώς το ιδιο σέτ.Ηκάρτα δεν το συζητάμε είναιι κορυφή και μαζι με την φύχτρα οι θερμοκρασίες που έχω είναι 38 σε ιdie kkai maximum 48.Kai σαν ψύχτα είναι εντελώς αθ΄θρυβη.Σου προτείνω επίσης να περάσεις τους 174.93 driver απο εδώ: http://www.tweakforce.com/

θα δεις μεγάλη διαφορά με αυτούς τους driver.

Το στοκ κουλεράκι πόσο βγάζει?Να μείνω με αυτό μέχρι το καλοκαίρι που θα βάλω υδροψυξη???

Δεν ξέρω για τη stock. Πριν τη βάλω στο κουτί, είχα αλλάξει ψύκτρα :D

Λογικά πρέπει να είναι κάπου στους 65 σε idle.. Κοίτα και στο thread της κάρτας για περισσότερα

racer μπας και με τη VF1000LED ο αέρας θα διαχέεται όπως να'ναι στο κουτί και δω τίποτα αυξημένες θερμοκρασίες;

Μπα, δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.. Η θερμοκρασία πάντως μειώνεται πολύ (περίπου 10 βαθμούς) με έναν 8άρι να τη φυσάει.. ;)

Έχοντας ακούσει τα καλύτερα για τη Zalman VF 1000 κι επίσης οτι η 8800GT με τη stock ανεβάζει πάνω από 90C σε full load προχώρησα σε παραγγελία της 3d party ψύκτρας της Zalman...

Το θέμα είναι αν θα χρειαστώ και κάτι άλλο ( ZM-RHS88 Heatsink), ή αν από τη στιγμή που στη συσκευασία περιέχονται 8 ψυκτράκια για τις μνήμες είμαι καλυμμένος...

Δηλαδή έτσι όπως θα μου έρθει, έτσι θα τη σετάρω στην κάρτα;

Η κάρτα είναι η Sparkle με τα 140 από Πλαίσιο...

edit: τι εννοείς "με έναν 8άρι να τη φυσάει" ; εκτός από τον 8άρη της zalman; (κουτί έχω το Sharkoon Rebel 12 με τον 25άρι στο πλάι που φυσάει πάνω στην κάρτα γραφικων...)

Δε θα χρειαστείς κάτι άλλο, όλα είναι μέσα.

8άρι εννοώ έναν ξεχωριστό, + αυτόν που έχει επάνω. Δηλαδή 2 φουρφούρια

Καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά!!

Φίλε μου, μια πολύ καλή και φτηνή υλοποίηση που έρχεται με ψύκτρα είναι και αυτή.

Καλώς ήρθες στο forum Ekos!

Την είδα και την υλοποίηση της ECS, απλά έχοντας ακούσει για κάτι 48άρια σε full load με τη zalman, και με τη λογική οτι είναι συμβατή με ένα σωρό κάρτες, την προτίμησα... Ο χρόνος θα δείξει... :p

Να ρωτήσω και κάτι άλλο;

Πως μπορώ να την κλοκάρω; default είναι στα 600/1800 (ο shader δεν ξέρω)

Που μπορώ να βρω τη διαδικασία;

Δηλαδή;

Την τάση έχω τη δυνατότητα να την αλλάξω;

Μπορείς να μου πεις περίπου τι πρέπει να κάνω ή να με παραπέμψεις κάπου μπας κι ανοίξω τα στραβά μου;

Μέχρι στιγμής μόνο μια Sapphire X1950XTX έχω κλοκάρει, με το AtiTool...

To nTune είναι του RivaTuner ή ξεκάρφωτο;

Ξεκάρφωτο :hehe:

Τάση αλλάζεις μέσω του BIOS της 8800 (δεν έχω ασχοληθεί, ας σου πει κάποιος που ξέρει καλύτερα)

Επειδή βαριέμαι να γράφω (:p), δες εδώ

Καλώς ήρθες στο forum Ekos!

Την είδα και την υλοποίηση της ECS, απλά έχοντας ακούσει για κάτι 48άρια σε full load με τη zalman, και με τη λογική οτι είναι συμβατή με ένα σωρό κάρτες, την προτίμησα... Ο χρόνος θα δείξει... :p

Να ρωτήσω και κάτι άλλο;

Πως μπορώ να την κλοκάρω; default είναι στα 600/1800 (ο shader δεν ξέρω)

Που μπορώ να βρω τη διαδικασία;

Φίλε Φάνη, σήμερα έβαλα την ECS που πρότεινα και εκτός του ότι είναι υπερχρονισμένη 650/950, έχω 35 idle και 42 full load.

Όταν λες full load τι εννοείς;

Για τρέξε το μαλλιαρό κύβο του atiTool να μας πεις...

Από Παρασκευή θα κάνω κι εγώ δοκιμές με την Zalman VF1000Led και θα σας πω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.