Jump to content

3650 αξίζει???

plessinho

Recommended Posts

που την ειδες ρε φιλε, την 3870 με 140 ευρω στο πλαισιο? την ψαχνω και δεν τη βλεπω.....

στο κατάστημα της Κρήτης πριν τρεις μέρες που πήγα είχε μερικές,

επειδή τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι καινούρια παραλαβή,

λογικά θα έχουν και τα άλλα καταστήματα αλλά δεν έχουν ενημερώσει το site...

δεν μου λέτε όμως θα κάνουν μαζί αυτές ή δεν θα δουλέψουν???:blink:

2Χ7600GS = θα απογοητευτείς πολύ, πάρα πολύ αν δόσεις 82€ για μια 7600GS με DDR2.

2Χ3650 = όταν δεις πως αποδίδει μια 3850 έναντι δύο 3650 πρώτα θα εκπλαγείς και μετά θα ξανά απογοητευτείς!

Επιπλέον η 3650 είναι σαφέστατα ανώτερη μιας 7600GS με DDR2, αν μάλιστα είναι και καλή έκδοση με DDR3 ίσως να είναι καλύτερη και από δύο 7600GS σε SLi.

Γενικότερα

Νομίζω έχεις πέσει θύμα του marketing και των υποδοχών/δυνατοτήτων που έχει η μητρική σου.

Το SLi/Crossfire σπάνια αποτελεί καλή επιλογή. Η ιδέα αγοράς δύο φτηνών καρτών εξ αρχής αντί μιας καλής midrange κάρτας, αυτή την περίοδο μάλιστα, που κυκλοφορούν καταπληκτικές κάρτες με κόστος ανάμεσα στα 110-150€, είναι απλά λάθος. Επιπλέον το ότι η μητρική σου διαθέτει δυνατότητα για SLi/Crossfire μην το βλέπεις ως... "υποχρέωση" κατά κάποιο τρόπο να το αξιοποιήσεις κιόλας. Στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν θα βγεις ζημιωμένος.

Επιπλέον το ότι η μητρική σου διαθέτει δυνατότητα για SLi/Crossfire μην το βλέπεις ως... "υποχρέωση" κατά κάποιο τρόπο να το αξιοποιήσεις κιόλας.

μια διευκρινηση μονο για το sli/crossfire. καμμια μητρικη δεν διαθετει SLI/Crossfire. το παιδι ειπε οτι διαθετει 2 μητρικες. H μια εχει δυνατοτητα SLI, και η αλλη εχει δυνατοτητα Crossfire. απλα το διευκρινιζω για να μην νομισει καποιος οτι υπαρχουν μητρικες και με τους 2 συνδυασμους. οσον αφορα τα υπολοιπα, συμφωνω απολυτως! δεν νομιζω οτι -για τους συνηθεις χρηστες, θα χρειαστει το sli/ crossfire. μια ΚΑΛΗ καρτουλα ειναι αρκετη για ολες τις δουλειες!!

eευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθειά σας.

με βοηθήσατε αρκετά μάλλον θα πάω σε 8800γτ μου φαίνεται η καλυτερη λύση.

ευχαριστώ ξανα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.