Jump to content

3650 αξίζει???

plessinho

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για σας παιδιά εγώ προσωπικά είχα ασχολειθει μόνο με nvidia καρτούλες οπότε δεν ξέρω κ πολλά από τις ατι.

σκέφτομε να αγοράσω την συγκεκριμένη καρτούλα και θέλω να μου πειτε αν αξίζει για το κόστος της βέβαια γιατι εκεί κοντά σε τέτοια ποσα εχω την διαθεση να δωσω...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513334

σκεφτομαι επισης να πάρω κ δυο και να τις βάλω μαζι εσεις τι λέτε?

μπορείτε να μου πειτε επίσεις αν ειναι εύκολο με ποια nvidia έχει περίπου τις ιδιες επιδοσεις?

λογικά θα κλοκαροντε και λίγο ε?

Σας ευχαριστω προκαταβολικά για κάθε σας απαντηση κ συγνώμη για τις πολλές ερωτησεις...

αν ειναι να παρεις δυο τετοιες, αστο!! παρε καλυτερα μια 3850 απο πλαισιο με 110 ευρακια και πιστευω οτι εισαι οκ! αναλογα και με το υπολοιπο συστημα βεβαια.....

μην παρεις τη συγκεκριμενη..

Δεν ξερω αν θα κανεις ανασταση(μιας και ειναι επικαιρο:p) με 512ΜΒ...αλλα με ddr2 σιγουρα δεν κανεις!

Βρες μια με ddr3 ακομα και με 256MB ..αν δεν απατωμαι ..τα 1800 θα τα φτασεις..

Αυτο αν θες ΜΙΑ καρτα..Αν 8ες δυο ...καλυτερα παρε μια 8800gt ..στα 140E

μην παρεις τη συγκεκριμενη..

Δεν ξερω αν θα κανεις ανασταση(μιας και ειναι επικαιρο:p) με 512ΜΒ...αλλα με ddr2 σιγουρα δεν κανεις!

Βρες μια με ddr3 ακομα και με 256MB ..αν δεν απατωμαι ..τα 1800 θα τα φτασεις..

Αυτο αν θες ΜΙΑ καρτα..Αν 8ες δυο ...καλυτερα παρε μια 8800gt ..στα 140E

Καλα οτι ναναι. Το παλικαρι λεει οτι θελει να δωσει 50 ευρο....

Καλα οτι ναναι. Το παλικαρι λεει οτι θελει να δωσει 50 ευρο....
για σας παιδιά ....μπλα μπλα μπλα...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513334

σκεφτομαι επισης να πάρω κ δυο και να τις βάλω μαζι εσεις τι λέτε?

.μπλα μπλα μπλα...

συγνώμη για τις πολλές ερωτησεις...

...

plessinho-13-

Με τι κάρτα είσαι τώρα? Σε τι ακριβώς στοχεύεις? games σε χαμηλές αναλύσεις - μέχρι 1024Χ768 ή κάτι περισσότερο?

τωρα έχω μια 7600GS πσι.

θέλω να είναι καλή αλλά όχι πολυ ακριβή δλδ γυρω στα 50-70εούρος.

αν πάρω 2 σαν αυτές που λέω δεν θα έχω καλήτερα γραφικά από μια 8800gt?

α και κάτι άλλο!!!

την αλλαγή θελω να την κάνω γιατί δεν βρίσκω δεύτερη καρτούλα ιδια με την δικιά μου πουθενά ουτε καν στοκ!

αν εβρισκα μια ίδια θα την έπερνα!

αν τυχαίνει κ έχει κανένας σας καμία να μου στείλει ένα πμ παρακαλω...

κ ευχαριστω που μου απαντησατε!!!!

Νομίζω θα πρέπει να αποσαφηνίσεις κάποια πράγματα. Την μια στιγμή θέτεις όριο 50-70€ και την άλλη μιλάς για δύο κάρτες (100-140€).

Λες για την 7600GS, ότι αν έβρισκες δεύτερη θα την έπαιρνες, υποθέτω για SLi. Αν η μητρική σου υποστηρίζει SLi, ξεχνάς την ιδέα των δύο 3650 μιας και αυτές δουλεύουν με το πρότυπο Crossfire της AMD(ATI) και όχι το SLi (NVidia).

Ρωτάς αν δύο 3650 μπορούν να φτάσουν μια 8800GT. Μην το πεις ούτε πρωταπριλιά. Δεν την φτάνουν ούτε για αστείο. Πολύ περισσότερο δύο 7600GS.

Γενικότερα. Αν βρεις καμιά 7600GS ίδια με την δική σου σε χαμηλή τιμή (να πω 40€ max?) είναι η πλέον εύκολη αναβάθμιση. Αυτό βέβαια προυποθέτει ότι η μητρική σου θα διαθέτει δυνατότητες SLi.

Αν πας σε 3650 δεν νομίζω να δεις τρελές διαφορές και ίσως να είναι χειρότερη λύση από ότι δύο 7600GS σε SLi.

Αν θέλεις gaming με καλά γραφικά με μεσαίες και πάνω αναλύσεις δεν κοιτάς τίποτα λιγότερο από 3850.

Να δώσει 82€ για μια 7600GS? Ωραία ιδέα. Εσύ θα τα έδινες?

Έλεος ρε παιδιά.... 82€ για 7600GS??????????!!!!!

μητρική μου υποστηρίζει sli αλλα εχω και άλλη για τις ατι αν αλλάξω τελικά.

συγκεκριμένα έχω της asus την p5n32 SLI-DELUXE.

G10 φίλε μου αυτή που μου έδειξες θα κάνει με την δικιά μου μαζί γιατι η δικιά μου είναι λίγο διαφορετική στην εμφάνιση.

δλδ έχει μαύρη παθητική ψυχτρα αντι για κόκκινη και είναι μικρότερη σε μέγεθος η ψυχτρα.

λες να κάνει?

άμα κανει ψυνομαι να την αγοράσω παρόλο που είναι σχετικά ακριβη...

Μου θυμίζεις ένα όνομα, μια ιστορία: Παναγιώτης Κολλημένος!

Διάβασε τι σου γράφουν τα παιδιά πιο πάνω. Να βοηθήσουν προσπαθούν.

Επίσης η Asus που αναφέρεις δεν κάνει ούτε αυτή crossfire.

Μου θυμίζεις ένα όνομα, μια ιστορία: Παναγιώτης Κολλημένος!

Διάβασε τι σου γράφουν τα παιδιά πιο πάνω. Να βοηθήσουν προσπαθούν.

Επίσης η Asus που αναφέρεις δεν κάνει ούτε αυτή crossfire.

το ξέρω αυτό φίλε μου.:p

sli κανει η μητρική μου άλλη ειναι για τις ατι όχι αυτή.:p

δεν μου λέτε όμως θα κάνουν μαζί αυτές ή δεν θα δουλέψουν???:blink:

πάρε μία κάρτα, GeCube 3870 από πλαίσιο με 140 ευρώ...

καμία σχέση σε απόδοση με τις 3650... και τρεις να βάλεις δεν την φτάνεις την 3870

ευχαριστώ φιλε να σαι καλα.

μαλλον το βλέπω να παιρνω μία τέτοια για αρχή κ αργότερα μία ακόμη για να γίνουν 2...

πάρε μία κάρτα, GeCube 3870 από πλαίσιο με 140 ευρώ...

καμία σχέση σε απόδοση με τις 3650... και τρεις να βάλεις δεν την φτάνεις την 3870

που την ειδες ρε φιλε, την 3870 με 140 ευρω στο πλαισιο? την ψαχνω και δεν τη βλεπω.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.