fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Σκελετός γυαλιών από τιτάνιο έσπασε στον βραχίονα. Υπάρχει περίπτωση να τον κολλήσω με κάτι; (πχ καλάι or whatever...)
colt3003 Απρίλιος 25, 2008 #2 Απρίλιος 25, 2008 με καλαι δεν πιανει.για αλλο είδος κόλλησης (ασημοκόλληση) δεν ξερω αλλα τα χαλια που θα δημιουργήση η ολη διαδικασια (αποχρωματισμος ανομοιομορφια στην επιφανεια) δεν θα ειναι ενοχλητικά ?
fonzi Απρίλιος 25, 2008 Author #3 Απρίλιος 25, 2008 πιο ενοχλητικό είναι ότι δεν έχουν ανταλλακτικό και ο σκελετός ήταν πανάκριβος...
Athens2004 Απρίλιος 25, 2008 #4 Απρίλιος 25, 2008 Μονο αν δεν εχει φυγει κομμάτι απο το σημείο και εφαρμόζουν τέλεια τα 2 σπασίματα με logo στιγμής. Aλλιώς θα είναι τελείως αντιαισθητικό , σε 4-2-1 acrapovic θα φέρνει το γυαλί .D
angel_f Απρίλιος 25, 2008 #5 Απρίλιος 25, 2008 Σαν οδοντοτεχνίτης γνωρίζω οτι κολλάει με laser, το οποίο εχει το πλεονέκτημα οτι δεν θα επηρεάσει θερμικά τον υπόλοιπο σκελετό, εαν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο με πμ , οδοντοτεχνικού εργαστηρίου που εχει μηχάνημα laser για να ρωτήσεις τις λεπτομέρειες , υπολόγιζε κανένα 50ευρω.
fonzi Απρίλιος 26, 2008 Author #6 Απρίλιος 26, 2008 Δεν είναι τελικά τιτάνιο που μου έλεγε ο οπτικός....Το βρήκα εδώ: http://oakley.com/pd/1200#descriptionΑυτός είναι ο σκελετός.Γράφει "lightweight C-5™ alloy, a proprietary blend of five metal compounds"
GoMaR Απρίλιος 26, 2008 #7 Απρίλιος 26, 2008 Λεπον, Ρωτησα την κοπελα μου....σπουδαζει οπτικη..Οι ερωτησεις γιναν μεσω τηλεφωνου οποτε να υπαρχει κατανοηση Αν ειναι μεταλλικος σκελετος , κολλαει με την εξης τροπο : ασημκολληση η χρυσοκολληση Ο τροπος ειναι απλος.παιρνεις ενα φλογυστρο (η πως λεγεται) και μετα ενα ειδος μεταλλου (κολλα-λογικα το πρμυθευονται οι οπτικοι απο εταιριες) που με το φλογυστρο λιωνει και η σταγονα πεφτει αναμεσα στα 2 μερη..Και τσουπ ως δια μαγειας κολλαει! Αν ειναι κοκκαλινος μου ειπε αλλα δε θυμαμαι...lol Παντως δε ξερω αν ειναι τοσο απλα οσο τα λεει , αλλα μου πε πως σε ενα καταστημα να πας θα στο φτιαξουν.Απλως οι κοκκαλινοι ειναι πιο ευαισθητοι...
angel_f Απρίλιος 26, 2008 #8 Απρίλιος 26, 2008 Αφου δεν ειναι τιτανιο, πηγαινε σε σε ενα χρυσοχωο να στο κολλησει
fonzi Απρίλιος 26, 2008 Author #9 Απρίλιος 26, 2008 ΟΚ, θα πάω από Τρίτη να δω τι θα καταφέρω.Ευχαριστώ όλους.Καλή Ανάσταση!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.