Jump to content

Κολλάει το τιτάνιο;

fonzi

Recommended Posts

με καλαι δεν πιανει.

για αλλο είδος κόλλησης (ασημοκόλληση) δεν ξερω αλλα τα χαλια που θα δημιουργήση η ολη διαδικασια (αποχρωματισμος ανομοιομορφια στην επιφανεια) δεν θα ειναι ενοχλητικά ?

πιο ενοχλητικό είναι ότι δεν έχουν ανταλλακτικό και ο σκελετός ήταν πανάκριβος...

Μονο αν δεν εχει φυγει κομμάτι απο το σημείο και εφαρμόζουν τέλεια τα 2 σπασίματα με logo στιγμής. Aλλιώς θα είναι τελείως αντιαισθητικό , σε 4-2-1 acrapovic θα φέρνει το γυαλί .D

Σαν οδοντοτεχνίτης γνωρίζω οτι κολλάει με laser, το οποίο εχει το πλεονέκτημα οτι δεν θα επηρεάσει θερμικά τον υπόλοιπο σκελετό, εαν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο με πμ , οδοντοτεχνικού εργαστηρίου που εχει μηχάνημα laser για να ρωτήσεις τις λεπτομέρειες , υπολόγιζε κανένα 50ευρω.

Λεπον,

Ρωτησα την κοπελα μου....σπουδαζει οπτικη..Οι ερωτησεις γιναν μεσω τηλεφωνου οποτε να υπαρχει κατανοηση :p

Αν ειναι μεταλλικος σκελετος , κολλαει με την εξης τροπο : ασημκολληση η χρυσοκολληση

Ο τροπος ειναι απλος.παιρνεις ενα φλογυστρο (η πως λεγεται) και μετα ενα ειδος μεταλλου (κολλα-λογικα το πρμυθευονται οι οπτικοι απο εταιριες) που με το φλογυστρο λιωνει και η σταγονα πεφτει αναμεσα στα 2 μερη..Και τσουπ ως δια μαγειας κολλαει!:hehe:

Αν ειναι κοκκαλινος μου ειπε αλλα δε θυμαμαι...lol

Παντως δε ξερω αν ειναι τοσο απλα οσο τα λεει , αλλα μου πε πως σε ενα καταστημα να πας θα στο φτιαξουν.Απλως οι κοκκαλινοι ειναι πιο ευαισθητοι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.