Teodor_ch Απρίλιος 27, 2008 #21 Απρίλιος 27, 2008 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια ολους για τα χρησιμα tips σας.Εβαλα πλεον το NOD32 Antivirus μαζί με το NOD32 Security Suite. Εχω καβάτζα διαφορα Antispyware και το Hijack This. Είδωμεν. jogi, τα ξερω αυτα φιλε μου, αλλα οπως και να το κανεις είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας. Και αλλωστε ποιος ειναι αυτός που δεν λαχτάρισε να πιει . Ευχαριστω παιδια, να στε καλα ολοι! στείλε εδώ ενα εμαιλ και ρώτα αν μπορείς να πάρεις τη φοιτητική έκπτωση κάνουν πουστιές στις cracked εκδόσεις και δε παίρνεις 1) είτε σωστά updates 2) είτε δεν κάνει καθόλου update (παρόλο που λέει άλλα) κοστίζει νομίζω 15ευρώ/χρόνο και το έχω βάλει σε 4 υπολογιστές με το ίδιο Licence (απλά έχω βάλει ενημέρωση διαφορετικές μέρες στο καθένα!:happy2: ) limewire? τί είναι αυτό? ειλικρινά δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω ποτέ μου! πάντα άκουγα ότι ήταν γεμάτο ιούς στο νοδ βάλε μόνο την έκδοση με το antivirus. τα υπόλοιπα δε χρειάζονται (εαν κατεβάζεις με το ίδιο pc πές μου να σου πώ ένα κολπάκι να μή σου καθυστερεί το web surfing)
schumifer Απρίλιος 28, 2008 #22 Απρίλιος 28, 2008 Όντως το NOD32 μας έκανε να κολλήσουμε με την 2.7 έκδοση με όταν έβγαλε τη σουίτα 3.0 όλα τα σπασίματα του κόσμου δε φτάνουν για να κάνεις updates μία εβδομάδα μετά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.