Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Οταν ανοιγω τον Firefox και βλεπω διαφορα στο νετ, τότε κολλαει το pc. Δεν λειτουργουν ουτε Ctrl+Alt+Del ούτε τιποτα. Αναγκαστηκα παταω το κουμπι στο case Reset. Αν δε, όταν κλεισω το ρουτερ και δεν εχω δηλαδη ιντερνετ, δεν κολλαει το μηχανημα (ακομα και αν ανοιξω τον Φιφη). Δοκιμασα με Karspersky ... τιποτα. Βρηκε κατι ιους οι οποιοι ηταν στον εξωτερικο μου σκληρο και ειχαν μολυνθει τα αρχεια autorun.*** . Ετσι οταν τα διορθωνε εβλεπα μια ωραια μπλε οθονη στην επανεκκινηση. Οι viruses ηταν worms και trojans. Τελος παντων, αφου ηταν στον εξωτερικο σκληρο, τον αποσυνδεσα απο το συστημα. Ετσι σκεφτηκα δεν θα εχω προβλημα. Παρόαλ αυτά όμως, πάλι, οταν ανοίγω τον Φιφη και εχω ιντερνετ, κολλάει και δεν ανταποκρίνεται.... και γενικα κολλάει όλο το σύστημα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ενα Reboot. Να σημειώσω ότι πλεον δεν λειτουργούν τα Start>Restart / Start/Shutdown των XP είτε έχω νετ είτε δεν δεν εχω (κλειστος ρουτερ). Δοκιμασα το spyware doctor, οπου για να το εγκαταστησω επρεπε να βγαλω το karspersky. Δεν βρηκε τιποτα. Δοκιμασα το trojan remover. Δεν βρηκε τιποτα. Ο υπολογιστης ειναι αργος σαν χελωνα.... Επίσης δοκιμασα τα γνωστα Adaware Pro 2007 και Spybot Seek and Destroy, οπου και τα δυο βρισκουν ανουσια infected πραγματα τα οποια τα έβρισκαν πάντα και δεν ηταν κατι το τρομερο. Τωρα τον εχω σε safe mode να κανει full scan με το karsparsky μηπως και βρει κατι. Θα κανει κανα 5ωρο γιατι ο δισκος ειναι 500αρης. Σας γραφω από τον φορητό ο οποίος έχει linux - το άτρωτο λειτουργικό. Τι να κανω ;
Dr.Paneas Απρίλιος 25, 2008 Author #2 Απρίλιος 25, 2008 Στο 20% του σκαν βρηκε:Heur.InvaderTrojan-Dropper.Win32.Small.awaTrojan-Downloader.WMA.Wimad.ITrojan-Downloader.WMA.Wimad.nTrojand.Win32.Agent.abg
Dr.Paneas Απρίλιος 25, 2008 Author #4 Απρίλιος 25, 2008 Κ εγω ετσι το κοβω. Αν δεν βγαλω ακρη...Αλλα να, βλεπεις γιατι μισω τα windows; Γιατι ενα ωραιο πρωινο σηκωνεσαι και ασχολεισαι 20 ωρες με το pc για βλακειες.
ΝTG Απρίλιος 26, 2008 #7 Απρίλιος 26, 2008 @Dr .Paneas..Eτσι για αλλαγη ..βαλε ενα f-secure η νοδ32 ..και ξανακατεβασε παλι αυτους του ιους.Πολλακις εχω δει να βρισκουν πραματα που mcafee,kaspersky (να κανω λογο για νορτον??) τα αφηνουν ανενοχλητα..
dubber Απρίλιος 26, 2008 #8 Απρίλιος 26, 2008 Κ εγω ετσι το κοβω. Αν δεν βγαλω ακρη...Αλλα να, βλεπεις γιατι μισω τα windows; Γιατι ενα ωραιο πρωινο σηκωνεσαι και ασχολεισαι 20 ωρες με το pc για βλακειες.Δεν φταίνε τα Windows, ο χρήστης τους φταίει.
DJD Απρίλιος 26, 2008 #9 Απρίλιος 26, 2008 Δεν φταίνε τα Windows, ο χρήστης τους φταίει.Quoted for truth.
Teodor_ch Απρίλιος 26, 2008 #10 Απρίλιος 26, 2008 Δεν φταίνε τα Windows, ο χρήστης τους φταίει. άλλη μία τρία χρόνια έχω να κολλήσω (99% παραπάνω αλλά τόσο θυμάμαι σίγουρα) όπως και το κορίτσι μου σωστό software (nod32 (πληρωμένο εννοείται) + search and destroy (once a month) + CCleaner (όποτε μου έρθει απλά για να κρατάω το σύστημα καθαρό) σε win xp x32 win xp x64 vista x32 vista x64
apagal Απρίλιος 26, 2008 #11 Απρίλιος 26, 2008 Nod32 πληρωμένο είναι must πλέον για ένα PC.Διανύω τώρα τον τρίτο χρόνο.
Teodor_ch Απρίλιος 26, 2008 #12 Απρίλιος 26, 2008 για όσους δεν ξέρουν υπάρχει φοιτητική έκπτωση νομίζω 50% κάτω τουλάχιστον για την Αγγλία δουλεύει με εμάιλ έκανα τη δουλειά στείλτε να ρωτήσετε όσοι ενδιαφέρεστε
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2008 Author #13 Απρίλιος 27, 2008 Δεν φταίνε τα Windows, ο χρήστης τους φταίει. Quoted for truth. άλλη μία τρία χρόνια έχω να κολλήσω (99% παραπάνω αλλά τόσο θυμάμαι σίγουρα) όπως και το κορίτσι μου σωστό software (nod32 (πληρωμένο εννοείται) + search and destroy (once a month) + CCleaner (όποτε μου έρθει απλά για να κρατάω το σύστημα καθαρό) σε win xp x32 win xp x64 vista x32 vista x64 :sorry: Τι συστημα ειχα: Karspersky Internet Suite Adaware SE 2007 Pro Search and Destroy 3.2 Greek Trojan Remover 5.x (δεν θυμαμαι εκδοση). Spyware Terminator μαζι με Realtime Protection suite προκειμενου να γινει καλα το pc δοκιμασα και τα Spyware Doctor και το Sweeper. Δεν ειμαι κανενας χθεσινός χρήστης, κ εγω ειχα να παθω παρομοιο προβλημα ΧΡΟΝΙΑ τώρα. Δειτε την τελευταια φορα που εκανα post στο thelab.gr με ιο και σφυριξτε μου....:computer: Οποτε μην τα ριχνετε πανω μου .... Σορρυ για τον τόνο της φωνης, μολις ξυπνησα απο χθες και ειμαι.. No offence at all:coax:
ΝTG Απρίλιος 27, 2008 #14 Απρίλιος 27, 2008 στο media markt δεν ειναι χθεσινοι... Aπο ολα αυτα μονο το kaspersky ..θα μπορουσε να σταθει καπως...αλλα και παλι .. σαν f-secure και Nod32 δεν ειναι. Λιγο f-secure/nod32 (ενα απο τα δυο) ,λιγο xoftspy (παναλαφρο το τρεχεις καταβουλησιν..Στο demo σου εμφανιζει τι εχεις, σου λεει που ειναι αλλα δεν κανει remove.Mπορεις ομως καλιστα να τα διαγραψεις χειροκινητα ) και στην εσχατη των περιπτωσεων.. hijackthis και αποχαιρετας ious/φορματ. Ολα τα αλλα που ανεφερες ειναι αναξια λογου. (με εξαιρεση ισως το spyware terminator που δεν το εχω δουλεψει ..αλλα λογω ονοματος το κατατασω στα ιδια.)
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2008 Author #15 Απρίλιος 27, 2008 δηλαδη θεωρεις αναξιο το Adaware SE που εχει τρελαθει να περνει βραβεια; Το Spyware Doctor και το Sweeper ;Ναι δοκιμασα και το xoftspy αλλα δεν καταφερε τιποτα. Στο jihackthis προσπαθησα αλλα ετρωγα μπλε οθονη.Για να διευθυκρινησω ειχα διαφορους ιους οι οποιοι ειχαν βγει πριν 5 μέρες περιπου και είχαν δικτη επικνδυνότητα 10/10. Δεν ειναι αυτοι που αναφερω παραπανω, ειναι κατι trojan και worms που εντοπισα υστερα. Πειραζαν τα αρχεια autorun των δισκων μου οποτε, οταν τα εκανα fix/treat δεν εμπαινε σε windows και εβλεπε μπλε οθονη.Εχει καταντησει αηδια η ολη ιστορια με τα προγραμμα προστασιας και τις ασπιδες και ολα αυτα. Ουτε πολεμο να ειχαμε ....
Teodor_ch Απρίλιος 27, 2008 #16 Απρίλιος 27, 2008 Search and Destroy 3.2 Greekδύο ερωτήσεις1) αυτό που παραθέτω πού το βρήκες? 1.5.2 βλέπω μόνο :sorry:2) το antivirus το είχες αγορασμένο? (και να ενημερώνεται καθημερινά?)μα πού τον βρήκες τον ιό?10/10 επικινδυνότητα και μόλις 5 μέρες έξω?αλήθεια πού τον βρήκες?
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2008 Author #17 Απρίλιος 27, 2008 Λαθος λογο κεκτημενης ταχυτητας. Το 1.5.2 εχω κ εγω.Οχι δεν το εχω αγορασμενο αλλα το εχω να ενημερωνεται καθημερινα.Που τον βρηκα ε ; Αν αρχισω στα μαπιδια την αδερφη μου που κατεβαζει οτι της ερθει στο Limewire θα την πω εγω!!!
jogi Απρίλιος 27, 2008 #18 Απρίλιος 27, 2008 Οδηγός επιβίωσης:1. Μακριά απο τσοντοσιτε2. Μακρια απο crackoσιτε3. Μακρια απο περιεργα link σε MSN και emails.4. Μακριά απο p2p5. Firewall....
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2008 Author #19 Απρίλιος 27, 2008 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια ολους για τα χρησιμα tips σας.Εβαλα πλεον το NOD32 Antivirus μαζί με το NOD32 Security Suite.Εχω καβάτζα διαφορα Antispyware και το Hijack This. Είδωμεν.jogi, τα ξερω αυτα φιλε μου, αλλα οπως και να το κανεις είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας. Και αλλωστε ποιος ειναι αυτός που δεν λαχτάρισε να πιει .Ευχαριστω παιδια, να στε καλα ολοι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.