Jump to content

Asus EAH3870X2/G/3DHTI/1G

Topdim2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήρα τελικά την παραπάνω κάρτα, αλλά λόγο ότι ακόμα δεν έχω πάρει CPU, οπότε δεν μπορώ να την τεστάρω. Θέλω να ρωτήσω αν την έχει κανείς εδώ μέσα και αν του λειτούργει καλά το SmartDoc όσον αφορά το control των fans της, γιατί χτες που την δοκίμασα σε έναν φίλο μου με CrossFire mobo, λόγο ότι είχε ο παπάρας 64Bit Vista, το SmartDoc δεν λειτουργούσε καλά και τα fans ήταν σε full speed και έκαναν πολύ θόρυβο.

Ευχαριστώ.

http://uk.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=636&l4=0&model=2057&modelmenu=1

Παπάρας μάλλον είναι αυτός που έφτιαξε το smart doc που δε φρόντισε να πάρει WQHL για Vista 64, πιθανότατα γιατί ο κώδικάς του είναι για πέταμα... :)

Φίλε wizard δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι παπάρας ή όχι (αν και μεταξύ μας από ότι είδα και σε review τα 64bit είναι μούφα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας).

Τελικά για να καταλάβω έχει ή δεν έχει κάποιος την συγκεκριμένη κάρτα και ξέρει ή δεν ξέρει αν λειτουργεί καλά το SmartDoc για τα 32bit Vista?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.