Jump to content

HELP!!!ΜΕ lg L226wtq

gio102004

Recommended Posts

πιαδια βοηθεια.μου κανει εδω και 3 εβδομαδες ghosting.την πηραν στο σερβις της lg και μετα απο μια εβδομαδα με παιρνουν τηλεφωνο οτι θα την στειλουν την αλλη μερα.ρωταω και γω τι εγινε αν την εφτιαξαν.τιποτα δεν ειχε λενε.παω απο κει και ενασ παπουσ την δοκιμασε μπροστα μου με 3dmark20006!!!!!!!!omg!lλες και ηταν καρτα γραφικων!ρε παιδια ειναι χαλια αλλα σε battlefield το κανει σε crysis σε video μερικα...τιποτα δεν εχει!την παιρνω και γω και συννενοηθηκα με εναν αλλο τεχνικο να ξανακανω τη διαδικασια και οταν γινει ο ελεγχος να ξαναπαω απο κει με software που μου το κανει!τελοσπαντων εψαξα λιγο το θεμα και εχουν και αλλοι προβλημα με τις συγκεκριμενες.ειδα και εναν που ελεγε πως να μπαινω στο service menu αλλα εγω δεν μπορω με τιποτα το χω προσπαθησει απειρες φορες...ειδα ενα αλλο κολπο με paint tων windows με κατι κυκλους και γκρι φοντο.θα ηθελα καποια βοηθεια πανω σε αυτα..το forte manager βγαζει προβλημα απλα δεν παιζει ουτε το καινουργιο που κατεβασα.ειμαι σε απογνωση.σε 7 ημερες θα την παρουν παλι πισω το αργοτερο 10 υπολογιζω μεχρι τοτε θα μποροθσα να κανω κατι εγω.πως update στο firmware?:-O.η τοθλαχιστον προτεινετε τροπους ωστε να ξεστραβωθουν και να δουν και αυτοι ευκολα το προβλημα...tft test και π@π@ριες δεν κανουν παντως.αυτο με το παιντ μαλλον αλλα πως ακριβως?

Από όσο θυμάμαι, οι πρώτες είχαν φοβερό πρόβλημα με ghosting. Τα επόμενα firmware διόρθωσαν αυτήν την κατάσταση, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να το αναβαθμίσεις εσύ. Πριν δεν σου το έκανε αυτό?

Mεγαλε παρε καμια ανασα.

Κλεινεις την οθονη απο το power on/off (δεξια)

Ειναι κλειστη κ τα χερια σου μακρυα της.

Με το αριστερο σου χερι (οπως ειναι κλειστη η οθονη) πας κ κρατας πατημενο το κουμπι MENU. Το κρατας πατημενο!

Με το δεξι χερακι (κ ενω κρατας με το αριστερο ακομα πατημενο το κουμπακι MENU), πας και πατας μια φορα το ON δεξια , για ν ανοιξει η οθονη.

Κατοπιν μαζευεις το αριστερο χερακι που πατουσε το MENU.

Aναβει η οθονη και μετα πατας μια φορα το MENU. Αλλη μια.

Βγαινει το service menu που ψαχνεις.

Πας στο panel κ το αλλαζεις σε LPL22W 4L.

Ξαναπατας MENU.

Mετα κλεινεις την οθονη απο το ON/OFF.

Την ξανανοιγεις κ εισαι οκ.

Καλη ανασταση!

το χω κανει αυτο.υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξανε στο σερβις αυτη τη διαδικασια?α και δε μοθ λες αν πρεπει η οθονη να μην ειναι συνδεδεμενη με τιποτα η να ειναι συνδεδεμενη με σημα απο το pc!thanks...

Δε νομιζω να μη βγαινει το μενου σερβις. Ουτε κ να στο αλλαξαν. Κανε το απο την αρχη προσεχτικα βημα βημα.

Η οθονη συνδεδεμενη με το pc και το pc ανοιχτο. Δηλαδη να βλεπεις πχ. το desktop σου. Κατοπιν ξεκινας τη διαδικασια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.