Jump to content

4:3 to wide ?

Occultist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, γίνεται με κάποιο τρόπο να ορίσω τα games που έχουν 'τετράγωνη' ανάλυση να γίνονται 'stretch' σε όλη την οθόνη αντί να έχω τα κενά στα πλάγια; Έχω την εντύπωση ότι με παλιότερους drivers (ΑΤΙ) το έκανε αυτόματα...

(Στο att έχει κάπου μια επιλογή 'scale image to panel size', αλλά δεν έχει αποτέλεσμα...(μαυρίζει για λίγο η οθόνη όταν κάνω apply, και το checkbox αδειάζει πάλι, χωρίς αποτέλεσμα στα games)

Είναι για ένα laptop με tft 1280*800. Είναι κάποια games παλιά που τα τρέχει σε 1024*768 και έχουν δεξιά-αριστερά ενοχλητικά μαύρα κενά.

Δε βρήκα άκρη. Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι για το game. Από ρυθμίσεις driver μάλλον κάτι παίζει...

μαλλον πρεπει να ψαξεις καλυτερα τις ρυθμισεις της ατι. εγω με nvidia οποια αναλυση και να εχει το παιχνιδι, ειτε 800*600, ειτε 1280 *800, το βγαζει σε ολη την οθονη με στρετς. για ψαξε λιγο καλυτερα τις ρυθμισεις των drivers.

Δεν είναι θέμα κάρτας μόνο. Μερικές οθόνες από laptops είναι από default σε 1:1 χωρίς αυτό να αλλάζει. Έχω την εντύπωση ότι έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση.

Συμφωνώ με το dubber. Η δική μου τα κάνει resize αυτόματα (με επιλογή)

Κάποιες άλλες οθόνες δεν το υποστηρίζουν.

Με παλιότερους drivers τo έκανε. Πλέον δεν το κάνει. Μπορώ να ψάξω κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση;

Τελικά το βρήκα : από τις προχωρημένες ρυθμίσεις (από δεξί κλικ desktop) είχε κάπου (λόγω omega) και το παλιό control panel, από όπου monitors>panel>expand to full panel size. Και λύθηκε το θέμα.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.