Jump to content

Εφαρμογή overclocking

pusher

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ίσως ο τίτλος να μην είναι πολύ κατατοπιστικός. Δε μπόρεσα να σκεφτώ όμως κάποιον καλύτερο.

Λοιπόν όταν εφαρμόζουμε overclocking είτε στη CPU ή στη RAM ή στην κάρτα γραφικών μέσω του BIOS ή κάποιου προγράμματος οι ρυθμίσεις (κάποιες τέλος πάντων ή ακόμη και όλες) μένουν στη συσκευή; Αν δώσω δηλαδή σε κάποιον ένα κομμάτι που έχει υπερχρονιστεί θα μπορέσει να καταλάβει ότι είχε υπερχρονιστεί ή ακόμη καλύτερα να καταλάβει τι τάσεις είχαν εφαρμοστεί και σε ποιες συχνότητες λειτουργούσε;

Στελάρας. Μπράβο λεβέντη το τραγούδι στο youtube απίθανο-άπιαστο-διαχρονικό.:clap:

Οι υπότιτλοι όμως το χαλάνε (ξέρεις για αυτούς ο Στελάρας σαν το κόκκινο πανί).

Για το άλλο νομίζω πως ναι θα το καταλάβει.

Στελάρας. Μπράβο λεβέντη το τραγούδι στο youtube απίθανο-άπιαστο-διαχρονικό.:clap:

Οι υπότιτλοι όμως το χαλάνε (ξέρεις για αυτούς ο Στελάρας σαν το κόκκινο πανί).

Για το άλλο νομίζω πως ναι θα το καταλάβει.

Μια ζωή Στελάρας! Το αξίζει και με το παραπάνω... Στα videάκια μπορεί να δει κανείς μερικές απίστευτες ερμηνείες και συνεντεύξεις. Με τους Εβραίους δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Και στο Ισραήλ πήγαινε και αν έχεις δει τον επισκεπτόταν και κάποιος εδώ, κάποιος που όπως έλεγε και ο ίδιος ο Στέλιος η φωνή του έμοιαζε αρκετά με τη δική του. Και αυτός ο κάποιος (το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) τραγουδάει στα ελληνικά Καζαντζίδη! Στο Ισραήλ μάλιστα αρκετοί ακούν τα τραγούδια του. Όσο για την κομμένη εκπομπή, ε, τη λέξη Εβραίος τη χρησιμοποίησε όπως καμιά φορά συνηθίζεται "υβριστικά". Όχι όμως ότι είχε κάτι με τους ανθρώπους όπως το απέδειξε όχι μόνο με λόγια αλλά και με τη στάση του μετέπειτα.

Τώρα πάνω στο θέμα για να πω την αλήθεια περίμενα την αντίθετη απάντηση. Φυσικά αν θέλει κάποιος να κατασκευάσει hardware με "μνήμη" των συνθηκών τροφοδοσίας και γενικά λειτουργίας του σίγουρα (εύκολα ή δύσκολα - με μικρό ή μεγάλο κόστος) μπορεί να το κάνει. (Βέβαια αν έχει καεί κάτι αυτή η μνήμη δε φαντάζομαι να μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί από ένα κατάστημα για να διαπιστώσει εάν παραβιάστηκαν οι όροι περί υπερχρονισμού. Δεν εξετάζω όμως το θέμα μόνο από αυτή την άποψη.) Δε νομίζω όμως να γίνεται κάτι τέτοιο σήμερα. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια. Περιμένω να ακούσω τι έχουν να πουν οι φανατικοί και eXtreme overclockers του TheLab.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.