Dagalidis Μάϊος 15, 2008 Author #241 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Χλωμο.Σχεδον απιθανο να παρεις καινουργιο κιτ με D9GMH που να μην παιζει σταθερα στα DDR-1000 4-4-4-4 Ξέρεις υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που εκτός από τις μνήμες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ παίζουν και οι μητρικές (BIOS - CHIPSET), και άμμα σκαλώσεις εκεί - άντε να τα βγάλεις πέρα,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 15, 2008 #242 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Ωπ, ξεχασα πως εχεις "entry level" μητρικουλα.Λογικα θα παιξει παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 15, 2008 Author #243 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Mάλλον θα παίξει με χαλαρώτερα λιγάκι timmings αφού κάνει προσπάθειες αλλά έχω αρκετά λάθη σε MEMTEST..... Bέβαια ζεματάνε και οι μνήμες αλλά με ένα FAN θα δροσιστούν λιγάκι και ελπίζω να κρατήσουν για μερικά καλά SPI & 3D scores... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 15, 2008 #244 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Μην τις παιζες σε τετοια timings & συχνοτητες διχως fan βρε συ. Και μετα λες εμενα "τρελλο" υ.γ. ανεβασε κατα 1 η 2 cycles το tWR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 18, 2008 #245 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Dag, το Memory Latency είναι ΧΑΛΙΑ.......κάνε κάτι να φτάσεις ~ 43ns και ΚΑΤΩ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 18, 2008 Author #246 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Dag, το Memory Latency είναι ΧΑΛΙΑ.......κάνε κάτι να φτάσεις ~ 43ns και ΚΑΤΩ...... Και πως θα γίνει αυτό βρε ΓΙΩΡΓΟ ? Performance lavel μέχρι 7 πηγαίνει και μετά το XAOΣ... Με 4-4-4-4 μέχρι 478 1-1 FSB/ram και μετά ΚΟΛΛΑΣΗ.... θα βάλω 4-4-4-4 να δείς..... UPDATE..... Mε 4-4-4-4 @ 470 1:1 PL7 το Latency = 53.2 ns Mε 5-5-5-5 @ 445 5:6 PL6 το Latency = 53.4 ns αλλά έχω καλύτερα SPEED TEST... Mε 5-5-5-5 @ 500 1:1 PL8 το Latency = 53.8 ns και έχω ακόμη καλύτερα SPEED TEST ... Εαν θέλεις στείλε μου αυτές τις μνήμες με τα 4-4-4-4 να δοκιμάσω και στις ξαναδίνω πίσω.....λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 18, 2008 #247 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Και πως θα γίνει αυτό βρε ΓΙΩΡΓΟ ?Performance lavel μέχρι 7 πηγαίνει και μετά το XAOΣ... Με 4-4-4-4 μέχρι 478 1-1 FSB/ram και μετά ΚΟΛΛΑΣΗ.... θα βάλω 4-4-4-4 να δείς..... και εγώ απορώ στα 1140 με 5άρια και PL 7 είδα 51-52ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 18, 2008 Author #248 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 :drool: Ισως ξέρει κανένα μυστικό και πρέπει να μας Μεταφέρει λίγη μερίδα από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ KNOW HOW του...Εγώ πιστεύω πως ούτε και με το νερό θα μπορέσω να κάνω τίποτα παραπάνω αφού η μητρική - chipset πιάσανε ίσως FSB WALL....:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 18, 2008 #249 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 tRFC = 25-30tWR = 4tWTR = 2tRRD = 2αυτά πρέπει να τα κατεβάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 18, 2008 #250 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Εγώ πιστεύω πως ούτε και με το νερό θα μπορέσω να κάνω τίποτα παραπάνω αφού η μητρική - chipset πιάσανε ίσως FSB WALL....:bye: Δεν νομιζω.. Στανταρ κατι θα μπορεις να ανεβεις ακομα απλα , θα εισαι benchmarkable και μονο.. Αλλιως θα παρει φωτια το κορδελιο!! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 18, 2008 #251 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Εσύ θες κάτι τέτοιες μνήμες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 18, 2008 #252 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 hipro μας κοροϊδεύεις? με hardware του απλού κοσμάκι γίνεται κάτω απο 50ns για 24/7? άντε γιατί άναψες φιτίλια κυριακάτικα μέσα στην εξεταστική! είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα των ίντελ η αποκρισιμότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 18, 2008 Author #253 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Εσύ θες κάτι τέτοιες μνήμες...... Eντάξει .... είμαι στο τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, αμά πηδήξω από το μπαλκόνι λες να καταφέρω ακαριαίο θάνατο ? ή θα πρέπει να ανέβω στην ταράτσα (6ο Οροφο) ?:cry: Βρε Γιώργο παίζεις με τον πόνο μας ? Με LN2 έχεις τσίπσετ - μνήμες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 18, 2008 #254 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Eντάξει .... είμαι στο τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, αμά πηδήξω από το μπαλκόνι λες να καταφέρω ακαριαίο θάνατο ? ή θα πρέπει να ανέβω στην ταράτσα (6ο Οροφο) ?:cry:Βρε Γιώργο παίζεις με τον πόνο μας ? Με LN2 έχεις τσίπσετ - μνήμες ? Όχι βρε τρελέ....... Είναι οι CellShock οι κόκκινες που μάλιστα πούλαγα κιόλας και δεν τις ήθελε κανείς...... Στείλε μου τα στοιχεία σου με PM να στις στείλω να τις δοκιμάσεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 18, 2008 Author #255 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Όχι βρε τρελέ....... Είναι οι CellShock οι κόκκινες που μάλιστα πούλαγα κιόλας και δεν τις ήθελε κανείς......Στείλε μου τα στοιχεία σου με PM να στις στείλω να τις δοκιμάσεις....... Αυτές δεν είναι CellShock βρε Γιώργο ..... Αυτές είναι σκέtο Shock... Εχεις ΠΜ... αντε να δούμε μπας και γλυτώσουμε από το Desktop LAG..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 18, 2008 #256 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 να στειλω κι εγω pm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 18, 2008 Author #257 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 να στειλω κι εγω pm?? Eσύ δεν έχεις Desktop LAG βρε.... Στα 5GHz θα έχεις ΒER 10-3 από την ταχύτητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 18, 2008 #258 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Dagalidis καλως ηρθες στον κοσμο της ιντελ.. Ποτε δεν ικανοποιήσε.. Ειναι σαν τα ναρκωτικα ενα πραγμα... Και το αποτελεσμα ειναι ενα κενο μεσα σου και ο θανατος :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 18, 2008 Author #259 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Dagalidis καλως ηρθες στον κοσμο της ιντελ.. Ποτε δεν ικανοποιήσε.. Ειναι σαν τα ναρκωτικα ενα πραγμα... Και το αποτελεσμα ειναι ενα κενο μεσα σου και ο θανατος :p Mπα σε καλό σου .... ανατρίχιασα βραδυάτικα.....:-O Αμα είχες και εσύ μια CPU πάει στο ΘΕΟ της δε θα ήθελες να την ξεζουμίσεις? Τι να λέει.... όσο τρώς σου ανοίγει και η όρεξη,,,,, Να σου πώ την μαύρη αλήθεια πολύ εύκολα πήρα πολλά ΜΗζ και βαρέθηκα.... Ισως σε μερικές εβδομάδες τα πουλήσω όλα και πάω σε PHENOM.... Aμα μου κάτσει και εκεί κάτι αντίστοιχο σαν αυτό θα κάνουμε πανυγήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 18, 2008 #260 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Τι νομιζεις οτι οι πρεζακιδες δεν την γουσταρουν οταν την ξεκινανε?? Τους στελνει κανονικα! Περα απο τις παρομοιωσεις απλα θεωρω το ιντελ overclock αρκετα ευκολο στα πρωτα mhz.. Αρκετα παιχνιδιαρικο, το θεμα παιζεται στις λεπτομεριες στα πολλα fsb αργοτερα.. Αλλα η δυσκολια των amd εχει αλλη χαρη YΓ: αν πας σε phenom θα τα σχολιασουμε μαζι.. Αν και δεν ειναι τοσο καλοι γενικοτερα εχω ακουσει οτι υπαρχουν και καλα κομματια απο φιλο και στο hwbot υπαρχουν καποια πολυ ικανοποιητικα αποτελεσματα. Το θεμα δεν ειναι ποσα mhz φτανεις.. ολοι οι ιντελακιδες χασανε το νοημα..μονο ποιος εχει το μεγαλυτερο τους νοιαζει.. amd powa ρει (στα ιδια mhz πιο ισχυροι επεξεργαστες, και μην μου αρχισουν τα superpi και τα benchs οπως λενε και οι ξενοι hestika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.