mefistofelis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Εχω εγκαταστησει τον εν λογω server αλλα ενω συνδεομαι κανονικα απο τον υπολογιστη μου με ftp://localhost/ δεν μπορω να συνδεθω απο αλλους.Εχω κανει λογαριασμο με το no-ip και ολες τις θυρες forward απο το ρουτερ.Τι φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Από ποιούς άλλους πας να συνδεθείς? Στο τοπικό δίκτυο?Ποιά είναι η ΙΡ του υπολογιστή σου? Ας πούμε ότι είναι η 192.168.1.10.Για να τον δεις από τους άλλους, πρέπει να βάλειςftp://192.168.1.10/ ή ftp://192.168.1.10:21/Αυτά για το εσωτερικό σου δίκτυο. Για να τον δεις από έξω, πρέπει πρώτα να πάρει σωστά στοιχεία το no-ip. Αν για παράδειγμα έχεις πάρει το domain, mefistofelis.no-ip.com, τότε κάνε ένα ping σε αυτό και δες την ΙΡ που σου δίνει. Για να βεβαιωθείς ότι είναι σωστή, από αυτό τον υπολογιστή, πήγαινε στο www.whatismyip.com και σιγουρέψου ότι βλέπεις την ίδια. Αν όχι, δεν ενημερώνεται σωστά το no-ip.Αφού ενημερωθεί σωστά, τότε πρέπει να κάνεις port fwd στο router σου την πόρτα 21 να πηγαίνει στο 192.168.1.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.