Jump to content

Labites Take the free Compatibility Test... !!!

Eaglenik

Recommended Posts

Καλα μιλαμε οταν το προσεξα εκλασα στο γελιο !!! xD :woot::hehe::confused:

Το γέλιο έρχεται μετά, όταν θα συνηδειτοποιήσεις ότι οι διαφημίσεις της Google είναι διαφορετικές για τον καθένα σύμφωνα με τα υπόλοιπα cookies στο PC του.... :hehe:

Το γέλιο έρχεται μετά, όταν θα συνηδειτοποιήσεις ότι οι διαφημίσεις της Google είναι διαφορετικές για τον καθένα σύμφωνα με τα υπόλοιπα cookies στο PC του.... :hehe:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω γιατι πρωτη φορα βλεπω το gay-banner :whistle2:

XAXAAXAXXAXAXAXAXA

LOLpwned.jpg

LOL ownd!

HA HA. Πολυ αστιο. Εκτος οτι δεν εχω μπει σε τιποτα τετιο περιεχομενο, τα cookies και το cashe του browser τα κανω clear μια φορα την μερα... :book:

Ελπιζω το σχολιο να ειχε κομικο χαρακτιρα και οχι σκοπο να με θιξει αδικα.

εμένα με έχει ψοφήσει στο παίξτε δωρεάν...

μυρίστηκε όι είμαι τσιπικάο?

Kαι σε μένα όλο δωρεάν παιχνίδι λέει...:p

Εννοείται ότι είχε κωμικό χαρακτήρα φίλε μου. Αφενώς δεν σε ξέρω και απο χθές, αφετέρου δεν με απασχολουν οι ερωτικές σου προτιμήσεις.

Άλλωστε δεν εξέφρασα προσωπική άποψη για σένα. Σε ενημέρωσα πως λειτουργεί το google ads:daisy:

ε τιποτα χοτ οιλεντ λεσμπιανς λικινγκ ιτς αδερ θαδε ο ανθρωπος και θα τοπιασε ο γουγλης

Εμένα με πήρανε χαμπάρι πάντως, είμαι για μεγάλα πράγματα, μου τό 'χω πει:

post-1085-1416073470,1346_thumb.jpg

εμένα με έχει ψοφήσει στο παίξτε δωρεάν...

μυρίστηκε όι είμαι τσιπικάο?

αστο σ εχω...

...εμενα μεχρι και οδηγό επιβιωσης μου προτεινουν !!! :hehe:

post-4508-1416073470,1807_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.