Jump to content

Ωρα για psu. Μεταχειρισμενο ή...του ''κουτιου''?

jimakos21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηρθε η ωρα να προχωρησω στην αγορα ενος καλου τροφοδοτικου γιατι το TT 550W ζοριζετε πολυ με το συστημα της υπογραφης μου, και επισης εχω σκεφτη οτι στις επομενες αναβαθμισεις απλα θα ειναι ''αχρηστο'' .

Στο θεμα τροφοδοτικο ειμαι λιγο παραξενος.

Οχι σε θεμα Watt αλλα σε θεμα κατασκευαστικης. Παντα δινω βαση στην εταιρια που θα το φτιαξει και θα δωσω και 10ευρο παραπανω αν αξιζει για την μαρκα.

Γι'αυτο λοιπον θελω να ακουσω προτασεις τυπου hiper, tagan, enermax, tt (Που εγω τα εμπιστευομαι) .

Δινω περιπου 150 Ε .

Ενα αλλο διλλημα ηταν για να γλυτωσω λεφτα ή και με τα ιδια (150) αλλα να παρω κατι ακομα καλυτερο να παω σε κατι μεταχειρισμενο (απο δω τους λαμπιτες, υπαρχη αντιστοιχο thread στη ζητηση ) .

Δεν ειναι ακομα 100% σιγουρος αν και ειχα καλες προτασεις..

Απο την αλλη το να παρεις κατι του ''κουτιου'' ειναι αλλη φαση.. Αλλη εμπιστοσυνη οπως και να το κανουμε.

Γι αυτο θελω καλες προτασεις απο εσας.

Τα φωτα σας λαμπιτες.:flex:

ΥΓ: βρηκα αυτο σε πολλα Watt και tagan αλλα μου τραβηξε την περιεργια η χαμηλη τιμη του

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700180 (κατι αντιστοιχο μου προτινε ο κοπριτης)

:OT: (Άσχετο) αλλά δέν μου ανοίγει το e-shop με τίποτα εσείς το ανοίγεται κανονικά?:OT:

Από αυτό που δείχνεις 1000 φορές καλύτερα chieftec 1200w 149 ευρώ

ή olympia 1000w 199 ευρώ

Τα Hiper εκτος απο τα τελια συστηματα προστασιας και ετσι που εχουνε, εχουν βγαλει απιστευτα sockeτοιδη plug and play καλοδια που βολευουν αφανταστα. H photo θα μιλησει μονη της. Εχουν πολυ ποιοτικες και προσεγμενες κατασκευες.

post-8244-1416073470,0794_thumb.jpg

γιατι το TT 550W ζοριζετε πολυ με το συστημα της υπογραφης μου, και επισης εχω σκεφτη οτι στις επομενες αναβαθμισεις απλα θα ειναι ''αχρηστο'' .
Πως το κατάλαβες αυτό ?

Δεν νομίζω το σύστημα τις υπογραφής σου να θέλει παραπάνω από 550. Μήπως να πήγαινες σε πιο ποιοτικό, ήσυχο και energy efficient τροφοδοτικό στα 600 Watt (seasonic, enermax infinity, Silverstone OP650)?

Πως το κατάλαβες αυτό ?

Δεν νομίζω το σύστημα τις υπογραφής σου να θέλει παραπάνω από 550. Μήπως να πήγαινες σε πιο ποιοτικό, ήσυχο και energy efficient τροφοδοτικό στα 600 Watt (seasonic, enermax infinity, Silverstone OP650)?

Οχι για τον απλο λογο οτι τροω φλασιες και κανω αναβαθμισεις που ισως το τροφοδοτικο των 550-600 να μην τις αντεξει!

Πχ. ενταξη νεου σκληρου+new graffic card+ o/c + oτι εχω υδροψυξη σε ολο το συστημα σχεδον (αντιλες και ψυγειο τραβανε) = dead tr2

Οχι για τον απλο λογο οτι τροω φλασιες και κανω αναβαθμισεις που ισως το τροφοδοτικο των 550-600 να μην τις αντεξει!

Πχ. ενταξη νεου σκληρου+new graffic card+ o/c + oτι εχω υδροψυξη σε ολο το συστημα σχεδον (αντιλες και ψυγειο τραβανε) = dead tr2

Εγω θα ελεγα να κανεις την αναβαθμιση που λες και βλεπεις αν χρειαζεσαι τροφοδοτικο...

Σκληρος + υδροψυξη αντε να ειναι καμια 30-40αρια watt βαρια...

Εγω θα ελεγα να κανεις την αναβαθμιση που λες και βλεπεις αν χρειαζεσαι τροφοδοτικο...

Αν τυχον ξεμεινω απο τροφοδοτικο , δεν θα μου φτασουν τα λεφτα για psu μετα και θα μεινω χωρις pc ..

Γι αυτο σκεφτικα την αγορα τροφοδοτικου πρωτα. Που θα ειναι και χρησιμη καθως θα με καλυψει για τα επομενα χρονια...:toomuchne

Τι έχεις σκοπό να αλλάξεις στο σύστημα? Πχ ποια θα είναι η νέα VGA? Κάποια 8800GT? Γιατί αν είναι έτσι, αυτή έχει μικρότερη κατανάλωση..

Συμφωνω απολυτα

Στην τελικη,μηπως να ξεκιναγαμε αναποδα??(δλδ να μας πεις τι συστημα θα στησεις για να δουμε αν οντως χρειαζεσαι PSU)

• 2 weeks later...
εχω διαβασει σε 3-4 site Οτι αυτο ειναι το καλυτερο τροφοδοτικο της αγορας(με λογικη τιμη)

Το PCPnC είναι καλό, απλά όχι ΤΟ κορυφαίο.

Το καλύτερο είναι το Enermax Infiniti 720W. Μετά το Seasonic M12 700W (πολύ κοντά σε ποιότητα με το Enermax, καταπληκτικό κι αυτό). Μετά το PCPnC 750W και μετά το Corsair 750W.

By Jonnyguru φυσικά :D

Εγω απλα να σου πω οτι ειμαι κατοχος Corsair 620w και ειμαι οχι απλα ευχαριστημενος αλλα και κατι παραπανω .

Φανταστικες τασης ,ωραιο modular, καλη τιμη

Εγω απλα να σου πω οτι ειμαι κατοχος Corsair 620w και ειμαι οχι απλα ευχαριστημενος αλλα και κατι παραπανω .

Φανταστικες τασης ,ωραιο modular, καλη τιμη

Απο θόρυβο? Το δικο μου λεω να το πασάρω να πάω σε κατι ακόμα πιο αθόρυβο :...:

Το PCPnC είναι καλό, απλά όχι ΤΟ κορυφαίο.

Το καλύτερο είναι το Enermax Infiniti 720W. Μετά το Seasonic M12 700W (πολύ κοντά σε ποιότητα με το Enermax, καταπληκτικό κι αυτό). Μετά το PCPnC 750W και μετά το Corsair 750W.

By Jonnyguru φυσικά :D

E ok το enermax ομως εχει κ 160 ωραιοτατα ευρωπουλα :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.