Constandinos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Mια φίλη, αγόρασε μια ασύρματη κάρτα δικτύου, συγκεκριμένα την Linksys WMP54G, και αφού την έβαλε στο μηχάνημα κ έκανε Install κανονικά τους driver & utilities, πήγε να συνδεθεί στο ΑP...και εκεί αρχίζει...ενώ βλέπει το AP, και δεν υπάρχει κρυπτογράφηση(no WEP and WPA), της πετάει το μνμ"cannot associate with AP...εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό ..καμιά ιδέα??
SirDiman Απρίλιος 23, 2008 #2 Απρίλιος 23, 2008 Δες λίγο μήπως υπάρχει κάποιο ''access list'' στο router... Δωσε και καμια info για να σε βοηθησουμε
Constandinos Απρίλιος 23, 2008 Author #4 Απρίλιος 23, 2008 acces list ενοεις με mac adress ετσι? κατι τετοιο δεν υπαρχει αποτι ξερω
Constandinos Απρίλιος 23, 2008 Author #5 Απρίλιος 23, 2008 μολις μιλησα κ μου λεει οτι την καρτα δεν την ωλεπει καθολου στο device manager..μπορει να ειναι προβληματικη καρτα??
Tsakonas Απρίλιος 24, 2008 #6 Απρίλιος 24, 2008 μολις μιλησα κ μου λεει οτι την καρτα δεν την ωλεπει καθολου στο device manager..μπορει να ειναι προβληματικη καρτα??τι συστημα εχει?παλιο-καινουργιο(τσεκαρε προδιαγραφες διαυλου pci μητρικης και μετα της καρτας)?η καρτα τι ετους ειναι?ειναι πιθανο να υπαρχει ασυμβατοτητα στον διαυλο pci...
KPap13 Απρίλιος 24, 2008 #7 Απρίλιος 24, 2008 Τους driver tης κάρτας τους έχει εγκαταστήσει:Αν έχει vista δες στο site της κάρτας μήπως θέλει καινούργιους driver.
Constandinos Απρίλιος 24, 2008 Author #8 Απρίλιος 24, 2008 το συστημα είναι παλιο, motherboard intel και επεξεργαστης pentium 4 3.2HT το μοντελο δεν το ξερω, καρτα γραφικων geforce FX5600 agp8x,512 μνημη, 40GB HDD, Και η καρτα ειναι 2007..οι drivers ειναι κανονικα εγκατεστημενοι κ το λειτουργικο ειναι XP sp2. to προβλημα είναι το μνμ που εβγαζε, δεν το είχα ξαναδει, και στο net που εκανα search βρηκα οτι το ειχαν και άλλοι με την συγκεκριμενη κάρτα, αλλα δεν ειδα να προτείνουν λυση...το μονο που μου είπαν ειναι ασυμβατότητα μεταξυ καρτας και router..ειναι δυνατον? ευχαριστω για τον χρονο σας... και sorry γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με wireless
Constandinos Απρίλιος 24, 2008 Author #9 Απρίλιος 24, 2008 το motherboard ειναι το Intel® Desktop Board D865GSA http://www.intel.com/products/motherboard/D865GSA/
KPap13 Απρίλιος 24, 2008 #10 Απρίλιος 24, 2008 Αν δεν την βλέπει στον device manager ξεκίνα από τους driver. Κάποιες φορές ειδικά στις ασυρματες κάρτες μας ξεγελάει το βοηθητικό πρόγραμμα του κατασκευαστή και νομιζουμε οτι ή κάρτα δουλέυει κανονικά. Αν λοιπόν την κάρτα δεν την βλέπει ο device manager ξεκίνα από εκεί.
Constandinos Απρίλιος 29, 2008 Author #11 Απρίλιος 29, 2008 μπα....μαλλον η καρτα τα χει παιξει.... rma k multirama??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.