unknown Απρίλιος 24, 2008 Author #21 Απρίλιος 24, 2008 φιλος δοκιμασε τη καρτα του αλλου πισι που δουλευει , στην αμπιτ...Μηπως τις καιει η μητρικητη κουμπωσα στην asus... αλλα αφου τη κουμπωσα στην abit...η προηγουμενη μου καρτα ηταν μια 7950gt και δουλευε ΑΨΟΓΑ πανω στην abit...τη μητρικη την εχω απο το καλοκαιρι...μηπως παιζει τπτ επειδη ειναι galaxy και εχει το jumper για το voltage??απο την αλλη το τροφοδοτικο δεν ειχε δειξει τιποτα τοσο καιρο ωστε να το θεωρω υπευθυνο....ολες οι 8800gt εχουν 2 τροφοδοσιες?γιατι η galaxy εχει ΔΥΟ...
unknown Απρίλιος 24, 2008 Author #22 Απρίλιος 24, 2008 με τα πολλα πολλα καταληξαμε στο οτι φταιει το bios ΚΑΙ των δυο υπολογιστων που εχωτη πηγα εκει περα και δουλευε....προφανως και η πρωτη 8800γτ που περασα rma ειχε ασυμβατοτητα με τη μητρικη που τη τεσταραναυτη τη φορα ομως δουλεψε στο service τους...στην abit δεν μπορω να κανω bios update γιατι πουλησα τις 7950 γτ και δεν εχω καρτα αλλη pci express για να της κανω bios update............στο αλλο pc εχει onboard καρτα γραφικων....... παλι καλα.......... εκανα update sto bios και συγκεκριμενα εγκατεστησα το πιο προσφατο που ειχε στη σελιδα της asus...ΠΑΛΙ δεν βλεπει τη καρτα.............................παιδια ελεος... εχω εκνευριστει παρα πολυ με αυτο το θεμαδεν δουλεψε στην abit με το τροφοδοτικο των 750watt και δουλεψε σε μια μητρικη της κακιας ωρας με ενα τροφοδοτικο 400wattΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???http://www.bjorn3d.com/forum/showthread.php?t=21063
GoMaR Απρίλιος 24, 2008 #23 Απρίλιος 24, 2008 ο μονος τροπος ειναι να δανιστεις μια καρτα να δοκιμασεις στην αμπιτ να δεις τι τρεχει...
makio Απρίλιος 24, 2008 #24 Απρίλιος 24, 2008 εκανα update sto bios και συγκεκριμενα εγκατεστησα το πιο προσφατο που ειχε στη σελιδα της asus...ΠΑΛΙ δεν βλεπει τη καρταμετα το update εκανες clearcmos/battery/default κλπ κλπ?
unknown Απρίλιος 24, 2008 Author #25 Απρίλιος 24, 2008 το utility της asus εγραφε οτι το εκανε αυτοματα...τι να πω... παω να κανω αλλη μια φορα για καβατζα......εκανα... ΤΑ ΙΔΙΑ...καλα οσοι εχουν 8800gt και ειδικα τη galaxy τι τρελο εκαναν και δουλεψε??εγω εχω 2 υπολογιστες και δεν τρεχει σε κανεναν...
unknown Μάϊος 5, 2008 Author #26 Μάϊος 5, 2008 KAI NAIμετα απο πολλα βασανα.. καταλαβα οτι αυτο που εφταγε ηταν ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ!!!με λιγα λογια... καλωδιο απο dvi σε dvi δεν δουλευε ηθελε απο dsub σε dsub + τον μετατροπεα....οποιος ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα ας πει... δεν εχω κουραγιο αλλο...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.................
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.