unknown Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 εχω το stacker 830 και αποφασισα να παω σε btx style με αναποδα τη μητρικη, μιας και πηρα καινουργια καρτα γραφικων (8800gt) και ειχα χρονο να ασχοληθω ...ως γνωστον το κουτι δινει τη δυνατοτητα να αναποδογυρισεις τη μητρικη χωρις να τη ξεβιδωσεις...αποσυνδεω τα καλωδια αναποδογυριζω μητρικη κοτσαρω τη καινουργια καρτα ξανα τα καλωδια στη θεση τους και παταω το κουμπι..κλασσικα δεν δειχνει τιποτα η οθονη... στην οθονιτσα της μητρικης δειχνει P2 η 62 η 26 κατι τετοιο τεσπα...δεν καταλαβα τπτ ομως..εκανα clear cmos τα ιδιααφησα μονο την καρτα γραφικων τα ιδια..αλλαξα θεση μνημες κλπ τα ιδια..αποσυνδεση usb-firewire δισκους κλπ τα ιδια...ξεβιδωμα μητρικης και ξαναβιδωμα δεν στεκει αφου δεν την πειραξα καθολου για τον λογο που ειπα πιο πανω..RMA DA BITCH????υ.γ η παλια καρτα γραφικων εχει πουληθει .. δεν νομιζω να φταιει η 8800
ChSin7 Απρίλιος 23, 2008 #2 Απρίλιος 23, 2008 κλασσικα δεν δειχνει τιποτα η οθονη... στην οθονιτσα της μητρικης δειχνει P2 η 62 η 26 κατι τετοιο τεσπα... δεν καταλαβα τπτ ομως..H μητρική σου έχει ένα "εργαλείο" (αυτή την οθονίτσα) για να σε βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις, και με βάση τον κωδικό αυτό και το manual μπορείς να βγάλεις μια άκρη ή ακόμα και να λύσεις το πρόβλημα. Και εσύ δεν μπαίνεις ΚΑΝ στον κόπο να δείς τι ακριβώς είναι αυτός ο κωδικός, είναι Ρ2, είναι 62, είναι 26, και ουτε καν δοκιμάζεις φυσικά να ανοίξεις το manual να δείς αν υπάρχουν αυτοί οι κωδικοί μπας και καταφέρεις να διαβάσεις την οθόνη (ποια είναι η πάνω και κάτω πλευρά). και ποστάρεις να σε βοηθήσουν... :flower:
unknown Απρίλιος 23, 2008 Author #3 Απρίλιος 23, 2008 ποιος σου ειπε οτι δεν κοιταξα??κοιταξα και δεν εβγαλα ακρη... δεν καταλαβα καν που θα μπορουσε να ειναι το προβλημα με αυτα που ελεγε..
GoMaR Απρίλιος 23, 2008 #4 Απρίλιος 23, 2008 εχε την ανοιχτη , και ετσι οπως ειναι γυρνα το διακοπτακι απο πισω..θα ακουγεται ο θορυβος..κλειστην.πατα το κουμπι πολλες φορες..βγαλε το τροφοδοτικο απο τι πριζα , αστο 5 λεπτα , βγαλε τις μνημες.βαλε psu ,γυρνα διακοπτακι και ανοιξε την.(χωρις τις μνημες) Καπως ετσι παιρνει ζωη στη δικια μου abit.. μια φορα πολεμαγα 2 μερες να την ανοιξω..οτι συνδιασμο σκεφτηκα εκανα..βρες και αλλη μνημη κιολας..
unknown Απρίλιος 23, 2008 Author #5 Απρίλιος 23, 2008 οταν λες διακοπτακι του τροφοδοτικου λες?? την ταραξα στα on/off ... τωρα ειναι εχω αποσυνδεσει το τροφοδοτικο και θα προσπαθησω αυριο.... αλλιως παει απο κει που ηρθε.... DFI ΤΗΝ ΕΙΔΕ??? δεν πιστευω να τρωει κομπλα επειδη εχω συνδεση μονο την οθονη?
dpolal Απρίλιος 23, 2008 #6 Απρίλιος 23, 2008 Θεωρούμε πάντα ότι η καινούργια 8800 δουλεύει, έτσι ;;;;;
GoMaR Απρίλιος 23, 2008 #7 Απρίλιος 23, 2008 το διακοπτακι της μητρικης ρε συ , απο πισω που ειναι οι usb/ps2 κλπ... δε νομιζω να κερδισεις κατι περιμενοντας μια μερα χωρις ρευμα εμενα μια φορα ξεκολλησε με το να βγαλω τον επεξεργαστη και να τον ξαναβαλω.. edit: το manual γραφει : 2d : a)initialize double byte language font (optional) put information on screen display, including award title , cpu type, cpu speed , full screen logo βρε λες να την ακουσε ;
unknown Απρίλιος 23, 2008 Author #8 Απρίλιος 23, 2008 2d.. δεν το ειχα σκεφτει...εβγαλα εβαλα επεξεργαστη...ο επεξεργαστης να την ακουσε??? το ψυγειο ζεστο ηταν...μακαρι να την εχει ακουσει το μ@ρδελο(6550) γιατι πανω απο 3.2 δεν πηγαινε!!!
GoMaR Απρίλιος 23, 2008 #9 Απρίλιος 23, 2008 ανοιξε την χωρις επεξεργαστη...ε δε μπορει..αθανατη ειναι η ρημαδα...καπως θα παιξει..Ανοιξε την χωρις επεξεργαστη και μνημες
unknown Απρίλιος 23, 2008 Author #10 Απρίλιος 23, 2008 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑεβαλα την 8800 στο αλλο pc ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΕ NVIDIA??? ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ειχα ψηθει για καινουργια cpu.........................
GoMaR Απρίλιος 23, 2008 #11 Απρίλιος 23, 2008 Θεωρούμε πάντα ότι η καινούργια 8800 δουλεύει, έτσι ;;;;; χεχε... Και το ειπε.. Μου θυμησε περιπτωσεις που ο αλλος παει τη μηχανη στο συνεργειο γιατι δε παιρνει και εν τελη δεν ειχε βενζινα
unknown Απρίλιος 23, 2008 Author #12 Απρίλιος 23, 2008 εμ αυτος με μπριζωσε να τη τεσταρω αλλου!!γεια σου ρε doplal!!!ελπιζω να μην την ακουσε η μητρικη με τοσα ταραγματα που εφαγε... λολολολp.s παντως την πατησα αγρια.... το πιο προφανες δεν κοιταξα!!! αι νταει..... τοσα χρονια nvidia ...... κλαψ..
GoMaR Απρίλιος 23, 2008 #13 Απρίλιος 23, 2008 η μητρικη ειναι αθανατη λεμεεεε..... ξερεις ποσες φορες εχω πει , φτουυ καηκε ο cpu ,φτου πανε οι μνημες , φτουυυ παει η μητρικη..Τελικα ολα παιζουν ρολοι..και να θες να της κανεις ζημια , δε μπορεις
ChSin7 Απρίλιος 23, 2008 #14 Απρίλιος 23, 2008 Τελικά σωστό το 2d : a)initialize double byte language font (optional) ??? τα "DOS" fonts δεν είναι αυτά (πχ το text bios & post messages) που είναι απλά characters και όχι γραφικά. Μπράβο η Abit !! ------------------------------------ εχε την ανοιχτη , και ετσι οπως ειναι γυρνα το διακοπτακι απο πισω..θα ακουγεται ο θορυβος..κλειστην.πατα το κουμπι πολλες φορες..βγαλε το τροφοδοτικο απο τι πριζα , αστο 5 λεπτα , βγαλε τις μνημες.βαλε psu ,γυρνα διακοπτακι και ανοιξε την.(χωρις τις μνημες)Καπως ετσι παιρνει ζωη στη δικια μου abit.. μια φορα πολεμαγα 2 μερες να την ανοιξω..οτι συνδιασμο σκεφτηκα εκανα..βρες και αλλη μνημη κιολας.. Σαν επεισόδιο του σήριαλ "Στην Εντατική"
dpolal Απρίλιος 24, 2008 #15 Απρίλιος 24, 2008 Χαίρομαι που με τον τρόπο μου βοήθησα την κακόμοιρη, άμοιρη, άτυχη, κακορίζικη μητρική να γλυτώσει από τα βασανιστήρια που πρότειναν οι υπόλοιποι...
unknown Απρίλιος 24, 2008 Author #18 Απρίλιος 24, 2008 ΛΟΙΠΟΝπρωτα να πω ΑΣΤΑΔΙ@ΛΑΔΕΥΤΕΡΟΝ παω χθες για rma οκ μου λενε εχει προβλημα... δεν εχουν αλλη ομως.. πιστωτικο...λεει στο ψυχικο εχει μια..κουβαλιεμαι παω ψυχικο...ειχε μεινει μια galaxy (!!) δινω πιστωτικο και φευγωτη κουμπωνω και............ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω στο αλλο pc ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ2 8800GT ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ???????????????????????????????????ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ???ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟΝ Γ##@@!!!ΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ??????????????και επιειδη το μυαλο μου παει οπου το δικο σας.......chieftec 750watt... απο το πλαισιο και αυτο.............
GoMaR Απρίλιος 24, 2008 #19 Απρίλιος 24, 2008 φιλος δοκιμασε τη καρτα του αλλου πισι που δουλευει , στην αμπιτ...Μηπως τις καιει η μητρικη
ChSin7 Απρίλιος 24, 2008 #20 Απρίλιος 24, 2008 :whistling Έτσι, δραστικές λύσεις. Να πάνε όλα μαζί ταξιδάκι στην RMA-land
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.