chek2fire Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Μόλις ετοίμασα τον οδηγό ρύθμισης του compiz-fusion για την νέα έκδοση του ubuntu. Δείτε εδώhttp://vistakiller.blogspot.com/2008/03/compiz-fusion-ubuntu-hardy-heron-804.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Απρίλιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Ωραίος και πάλι!Μια ερώτηση: με ενργοποιημένο το wobbly windows πως απενεργοποιούμε το edge resistance? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 μπορώ να το δοκιμάσω μέσω κάποιου virtual box?θα μπορώ να τρέξω τα 3d? θα με αφήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Απρίλιος 23, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Duder δλδ τι θέλεις να ενεργοποιήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Απρίλιος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Θέλω να έχω τα wobbly windows αλλά χωρίς το edge resistance. Και αυτό γιατί έχω διάφορα screenlets και όταν μετακινώ κάποιο παράθυρο και οι πλευρές του έρθουν σε επαφή με κάποιο screenlet τότε (λόγω του edge resistance) αρχίζει το παράθυρο να τρεμοπαίζει (καταντά εκνευριστικό)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Απρίλιος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει αυτό που λές τουλάχιστον δεν έχω βρει κάποια επιλογή να το κάνει. Αν βρεις κάτι πες μας και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.