Jump to content

ATi Catalyst 8.4 vs 8.3

jayfrog

Recommended Posts

Παιδιά, αν προσέξετε, η διαφορά αφορά μόνο το crossfire. Σε single είναι και λίγο πιο πίσω μάλιστα.

Με τους 8.2, αν είσαι σε crossfire setup, ναι, την ίδια μεγάλη διαφορά θα έχει γιατί τώρα με τους 8.4 φτιάξανε το crossfire στις 38χχχ.

δηλαδη να καταλαβω, βλεποντας μονο την εικονα αυτη του λινκ που εχει δωθει , θελετε να πειτε οτι καποιος με 3870χ2 εβγαζε 10κ~ στο 3dmark06 και με τους 8.2 ?

γιατι η 3870χ2 σε xfire δουλευει , σωστα ;

Κατι καταλαβα λαθος λογικα..δε παιζει

Θέλουμε να πούμε ότι πριν τους 8.4, το crossfire σερνόταν stiw 38xx. Για αυτό και η μεγάλη διαφορά που βλέπεις, και όντως ισχύει στα xp, αφου στην ουσία τώρα πήρε μπροστά κανονικά το crossfire για τις 38άρες..

ολοι εδω μεσα πως βγαζαν 18-19κ στο 3dmark06 με τους 8.2?

Δηλαδη αυτοι οι χρηστες με το ιδιο σεταπ αν βαλουν τους 8.4 θα πανε 24-25κ?

Δε πιανω αυτο που λετε.Μιλαω για ΧΡ παντα ετσι..

μου ρχετε να βρω μια 3870χ2 να βαλω τον quad μου στα 3γιγα και τους 8.2 και μετα τους 8.4 να δω αν θα μου δωσουν 6κ διαφορα

ολοι εδω μεσα πως βγαζαν 18-19κ στο 3dmark06 με τους 8.2?

Δηλαδη αυτοι οι χρηστες με το ιδιο σεταπ αν βαλουν τους 8.4 θα πανε 24-25κ?

Δε πιανω αυτο που λετε.Μιλαω για ΧΡ παντα ετσι..

μου ρχετε να βρω μια 3870χ2 να βαλω τον quad μου στα 3γιγα και τους 8.2 και μετα τους 8.4 να δω αν θα μου δωσουν 6κ διαφορα

Να στο εξηγησω, γιατι ισως μπερδεφτηκες..

Οι 8.2 σωστα ειχαν οσο αναφερεις.

Οι 8.3 εφεραν τρομερη πτωση στο σκορ του mark6 ακριβως οση αναφερει και το λινκ.

Οι 8.4 επανεφεραν το αποτελεσμα κοντα στους 8.2 δινοντας και λιγο παραπανω (100 - 200 μοναδες).

Ετσι προκυπτει αυτο που βλεπεις σαν διαφορα του 8.3 με τον 8.4.

Παντα στα XP.

εγω δε μπερδευτηκα...

εγω ετσι τα ξερω οπως εσυ.....ο occulist μαλλον τα ηξερε λαθος :p

Προφανως μπερδεψε το internal Crossfire με το CrossfireX.

Το θεμα ειναι οτι με τους 8.2 η 3870Χ2 δουλευε 100% ο πρωτος πυρηνας + 20% ο δευτερος =120% με max το 200% ( με απλα λογια για να καταλαβαινομαστε ) και με τους 8.4 εχουμε 60% τον πρωτο + 60% τον δευτερο = παλι 120%. Εχουμε συνεχεια γιατι τα ποσοστα αυτα θ ανεβουν.

Τα ίδια λέμε. Απλά εγώ όλα τα crossfire τα λέω το ίδιο, αφού μία τεχνολογία είναι :p

και με τους 8.4 εχουμε 60% τον πρωτο + 60% τον δευτερο = παλι 120%. Εχουμε συνεχεια γιατι τα ποσοστα αυτα θ ανεβουν.

και γιατι οχι με την πρωτη 80% και η 2η στο 60%? και ποιος ειναι ο στοχος? ξερεις η γνωριζει κανεις?

Μα η απαντηση βρισκεται εδω...

τι περιμενουν?το πασχα για να φανε αρνακι πρωτα?:TD:

Ποιος ο λογος να βγαλουν νεα καρτα οταν με τους οδηγους δουλευει η υπαρχουσα καρτα στο 60%?

Ελεος ρε παιδια.. μπορουν και βγαζουν καρτες και δε μπορουν να φτιαξουν 2-3 αρχειακα ωστε να την κανουν να δουλεψει η υπαρχουσα στο 100% της ;

Ποιος ο λογος να βγαλουν νεα καρτα οταν με τους οδηγους δουλευει η υπαρχουσα καρτα στο 60%?

Ελεος ρε παιδια.. μπορουν και βγαζουν καρτες και δε μπορουν να φτιαξουν 2-3 αρχειακα ωστε να την κανουν να δουλεψει η υπαρχουσα στο 100% της ;

+1:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.