Jump to content

3870 vs 8800gt

patatoylis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά εχω μια απορία.Μεταξύ της 3870 και της 8800gt ποιά είναι η πιο καλή κάρτα για gamer.Απο θέμα τιμής είναι περίπου στα ίδια 150-175.Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα απόδοσης και μόνo,και παίζοντας σε μαξιμουμ ανάλυση 1280χ1024.

Παιδιά εχω μια απορία.Μεταξύ της 3870 και της 8800gt ποιά είναι η πιο καλή κάρτα για gamer.Απο θέμα τιμής είναι περίπου στα ίδια 150-175.Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα απόδοσης και μόνo,και παίζοντας σε μαξιμουμ ανάλυση 1280χ1024.

:OT:Δεν πήρες την 3870χ2¨;:OT:

οχι την εχω ακόμα ακομα στην υπογραφή μου αλλά τελευτέa στιγμή ενας φίλος μου πρότεινε την 8800gt και η αλήθεια είναι οτι την πήρα σήμερα απο το πλαίσιο. Μιάς και σκεΦΤΟΜΑΙ να πάρω αυτό το mobo http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1096257

σε κανα μήνα.

Τι σε ωφελει να μαθεις ποια ειναι καλυτερη αφου ηδη εκανες την αγορα?

Ειχες εμπειρια απο την 3870Χ2, αρα μπορεις να βγαλεις συμπερασματα και να διαφωτισεις κι εμας.

την 1900xt είχα με τους δικούς σου καταπλικτικούς driver μου είχες στήλει και πληροφορίες εγκατάστασης αν θυμάσε φίλε ατιμαν .Σήμερα πήρα την 8800gt την πέμτη θα την βάλω στην υπογραφή μου και όπως καταλαβαίνεις είναι η πρώτη φορά που απο ατι παω σε nvidia και δεν ξέρω αν έκανα σωστή επιλογή μιας ακι είμουν ανάμεσα στην 8800gt-3870-3870x2.

Ναι θυμαμαι φιλε μου, με συνχωρεις αλλα δικαιολογημενα μπερδευτηκα, αλλη καρτα ειχες στο PC, αλλη στην υπογραφη, για αλλη ρωτησες, κι αλλη αγορασες.

Καλοδουλευτη κι ευχομαι να σε καλυψει χωρις απογοητευσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.