Jump to content

Προβλημα με cd

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω καμια 15αρια σιντι και πρεπει να τα διαβασω και να τα περασω σε σκληρο.Το θεμα ειναι οτι οταν ανοιγει τα σιντι τα βλεπει σαν αγραφα.Με το νιρο μου λεει οτι εχουνε γραφτει σε τυπο UDF(?) και αν θελω να τα κανω αλλαγη σε ΙΖΟ αλλα οταν παταω οκ τοτε μου κολαει το νιρο και κλεινει.Τι μπορω να κανω και πως μπορω να παρω τα περιεχομενα τους.Επειγον.

Φτιάχνοντας μια εικόνα με corrupt data πάλι corrupt data θα έχει.

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κατι μιας κ έχει γίνει λάθος στην εγγραφή (πιθανότατα πολλά multisession χωρίς finalize στο τέλος)

Δοκίμασε το isobuster μπας και

Με το ίδιο recorder που έχεις τώρα τα έγραψες?

Παιδια δεν γινοταν τιποτε με το πισι μου.οχι δεν τα εγραψα με το δικο μου.τελικα τα εβαλα στο πισι στο οποιο γραφτηκαν και δουλεψαν.τις λυσεις που ειπατε τις εκανα αλλα κατεστραμενα μου ελεγε οτι ειναι.γενικα δε το εβλεπε σαν να εχει κατι τι σιντι μεσα στο πισι μου αλλα στο νιρο το αναγνωριζε.τεσπα.πηρα τα αρχεια και τα εβαλα σε εναν σκληρο.

ευχαριστω παντως.

Παιδια δεν γινοταν τιποτε με το πισι μου.οχι δεν τα εγραψα με το δικο μου.τελικα τα εβαλα στο πισι στο οποιο γραφτηκαν και δουλεψαν.τις λυσεις που ειπατε τις εκανα αλλα κατεστραμενα μου ελεγε οτι ειναι.γενικα δε το εβλεπε σαν να εχει κατι τι σιντι μεσα στο πισι μου αλλα στο νιρο το αναγνωριζε.τεσπα.πηρα τα αρχεια και τα εβαλα σε εναν σκληρο.

ευχαριστω παντως.

Ωραίος :T:, απλά την άλλη φορά κοιτά να κάνεις finalize το cd για να μην έχεις τέτοια τρεχάματα, άσε που υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζεται ούτε από το drive που το έγραψε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.