Jump to content

E8200 vs E6750 + m/b

vasal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Σκέφτομαι για αναβάθμιση και θα ήθελα να ξέρω το εξής:

Οι Ιntel E8200 & E6750 είναι και οι δύο 2πύρηνοι στα 2.66GHz αλλά ο πρώτος είναι στα 45nm και είναι 10Ε φθηνότερος από τον άλλο που είναι στα 65nm.

Πέρα από τη χαμηλότερη κατανάλωση από επιδόσεις είναι το ίδιο; λίγο παράξενο αυτό με την τιμή...

Ποια μητρική θα προτείνατε; (γενικά προτιμάω ASUS ή Gigabyte, αλλά ακούω προτάσεις...!)

thanx

απο το skroutz

ή

CPU

MB

ή

CPU

MB

προσωπικα θα πηγαινα για την GB , εχοντας την , και οντας ευχαριστημενος.(σαφως ποιο "πλουσια" σε εξοπλισμο η giga)

• 3 weeks later...

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα σκέφτομαι μια πολύ low budget σύνθεση με

albatron pxp35 αυτή με το raid controller

μνήμες αυτές: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1014331

και είμαι σε δίλλημα για τη cpu.

έχω βρεί used 6750 στα 100ευρά και ο 8200 έχει 142 (από πλαίσιο γιατί θα πάρω τα υπόλοιπα από εκεί).

θέλοντας να ξοδέψω όσο το δυνατόν λιγότερα αξίζει η αγορά του 6750 σε αυτά τα λευτά?? Θα πρέπει να ψάξω αν η albatron υποστηρίζει τους 8χχχ.

παρε τον 6750

Δηλαδή εσύ, μεταξύ του 8200 και του 6750, προτιμάς τον δεύτερο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.