panos24 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.... Η ερώτηση μου είναι απλή ελπίζω το ίδιο και η απάντησή της Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος για να τραβήξω από ένα DVD μόνο τον ήχο, δηλαδή να παίζει η ταινία και εγώ να γράφω μόνο τον ήχο.Από οποιοδήποτε DVD δηλ. είτε είναι ταινία είτε είναι συναυλία ή οτιδήποτε άλλο....έχω σκεφτεί την ηχογράφηση αλλά δεν ξέρω σε τι ποιότητα θα μου το γράψει και αν γίνεται βέβαια:...: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει αλλά με keywords "ripping audio only from dvd" στο google, έβγαλε αρκετά αποτελέσματα, ακριβώς γιαυτό που ψάχνεις...Ένας σχετικά κατατοπιστικός είναι του ομώνυμου DVD-Guides... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το DVD2avi ειτε για να κανεις rip το ac3 και να το κανεις μετα οτι θες ή μπορεις κατευθειαν να το κανεις WAV που ειναι και πιο ευκολα και μετα να το κανεις mp3 ή ape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Πρέπει να έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα αυτό.DVD Audio Extractor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.