Jump to content

Άνοιγμα Mybook

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δε με θέλουν τελευταία οι δίσκοι...

εδώ και καιρό είχα πρόβλημα με τον Mybook 500GB ES (usb2.0 + sata)

αλλά πλέον έφτασε στο όριο...

δουλεύει κανονικά (μόνο με USB , το sata έχει ψοφήσει εδώ και καιρό) αλλά στο 5λεπτο χάνεται... και θελει να βγαλω-βάλω ρευμα + usb για να τον δει.

επειδή είναι σχεδόν γεμάτος ο δίσκος, θελω να ρωτήσω αν γίνεται να ανοιχτεί εύκολα ο δίσκος και να τον βαλω εσωτερικα να παρω τα αρχεία και μετά RMA..

Εχω την εντύπωση πως αμα τον ξεβιδώσεις δεν γίνεται RMA μετά...:...:

Δεν θυμάμαι όμως καλά...

Εμένα όταν είχε χαλάσει ο mybook τον άνοιξα για να δω αν δουλευει σαν εσώτερικος ...Μετα τον εκανα κανονικα rma

Πρόσεχα όμως όπως τον άνοιγα για να μην χαλάσω το κουτι ;)

Δεν γινεται να ανιχτει χωρις να το δουνε. Σε ενα απο τα 4 κυκλακια που εχει στις γωνιες του εχει μια βιδα κατω απο το χρωμα ι οποια εαν δεν βγει δεν ανηγει με τιποτα και ειναι βιδομενει με μια λαβη πανω στο σκληρο. Ειπραρχουν οδηγοι που σου διχνουν πως να το ανοιξεις αλλα αυτο που σου ειπα ειναι το αδυνατο σημιο...

είναι εντελώς παράλογο απο τι στιγμή που δεν σου αντλούν αυτοί τα δεδομένα...Κάτα τι γνώμη μου πρέπει να τους ενημερώνεις πρώτα οτι έχει γίνει "το και το" να του πηγαίνεις τον δίσκο να ελέγχουν αν είναι χαλασμένος και μετά να σου επιτρέπουν να τον ανοίξεις και να αντλήσεις τα δεδομένα σου...

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.